Alina Pușcaș, surprinsă într-o ipostază romantică alături de soț. Cei doi s-au mutat într-o casă nouă: „Tot mai rar îl prind în poze de cuplu. Să rămână posterității"

 Tudorache Simona
.

Alina Pușcaș și soțul ei au uimit cu apariția lor. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva și medicul Mihai Stoenescu au parte de puține momente în care reușesc să își permită o escapadă în doi, iar asta din cauza programului încărcat și al copiilor, care au nevoie de toată atenția lor. Cu toate astea, cei doi au reușit să lase totul în urmă și să iasă împreună într-un club.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Conștienți că nu vor repeta acest episod cât de curând, Alina Pușcaș și partenerul ei de viață s-au lăsat pozați și au urcat fotografia pe rețele de socializare. Cei doi au demonstrat încă o dată ce cuplu frumos formează și au primit numeroase aprecieri pentru această apariție romantică.

alina-puscas-11alina-puscas-11

Cum a apărut Alina Pușcaș alături de soțul ei

Alina Pușcaș a vrut să mai bifeze o amintire alături de soțul ei și a reușit. „Având în vedere că tot mai rar îl prind în poze de cuplu, marchez momentul postând-o pe aceasta de aseară pe feed, să rămână posterității”, a transmis Alina Pușcaș, care apare la o petrecere alături de Mihai Stoenescu.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu s-au mutat împreună cu copiii lor într-o nouă casă

Alina Pușcaș și soțul ei s-au mutat, de curând, într-o nouă casă, pe care au amenajat-o cu mult bun gust. „Povestea cu casa a început practic prin 2017 când ne căutam o casă pe pământ, pentru că aveam deja doi copii mici și realizam importanța deținerii unei curți, oricât de mică ar fi ea, pentru joacă în aer liber și momentele noastre de relaxare mult visate. Am vizionat cam 6/7 proprietăți și, chiar la ultima casă, când practic renunțasem să mai credem că vom găsi casa visurilor noastre, am întrebat agentul dacă nu are din întâmplare vreun teren să ne arate. Cumva fusese mai mult o întrebare retorică, pentru că, după experiența caselor vizionate, chiar nu credeam că vom găsi ceva pe placul nostru.
Întâmplarea a făcut ca acest agent să aibă un singur teren de vânzare, care intrase în propuneri cu o zi înainte. Am ajuns acolo și nu cred că au trecut mai mult de trei secunde, ne-am uitat unul la celălalt, eu și soțul, și din priviri ne-am înțeles că acesta era exact terenul mult dorit. L-am cumpărat în 2018 și am început construcția în 2020', spunea Alina Pușcaș pentru Unica.

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…”. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea, adevărul despre agresivitatea fostei sale soții, la 3 ani de la divorț: „Să nu uităm că a fost campioană de judo. A depășit de foarte multe ori limitele…'

Citește și: 'N-am sărbătorit absolut nimic. Am avut multă treabă, că noi tundeam oile…' Ce a povestit Mama Geta despre întoarcerea lui Iancu Sterp din Republica Dominicană și când va da o petrecere în cinstea lui / EXCLUSIV

Citește și: Oana Sîrbu a împlinit 56 de ani! Mesajul primit de la artistul care și-ar dori să cânte cu solista în Argentina: „Are multe de spus și de transmis, un artist cu sensibilitate. Ne leagă o prietenie frumoasă și…”

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au în plan și o nuntă

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au și planuri de nuntă, dar nu au fixat încă dată. Vedeta și soțul ei s-au căsătorit civil în 2019, apoi stabiliseră toate detaliile pentru ceremonia religioasă, dar pandemia le-a dat toate planurile peste cap.

„Din păcate, pandemia ne-a stricat planurile cu nunta care ar fi trebuit să se întâmple pe 6 iunie 2020, în Mykonos, pe plaja Scorpios. Am încercat din nou să replănuim o petrecere pentru 2021, dar nici la acel moment nu erau permise petrecerile mai mari de 50 de persoane. Timpul a trecut și ne-am propus să facem totuși petrecerea când sărbătorim 10 ani de relație, adică în 2024. Cum decidem ceva concret, vă anunț', a mai spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton