Alina Radi a fost eliminată de la Survivor 2023: "Ce ne e scris, asta se întâmplă. De destin nu poate fugi nimeni"

 Oana Pantazi
.

După foarte puțin timp petrecut în competiția din Republica Dominicană, Alina Radi a fost eliminată de la Survivor 2023, la scurt timp după ce a fost victima unui accident nefericit. Cu o zi în urmă, Războinica a fost la un pas de a se îneca, după ce a leșinat în apă. Iată care a fost reacția ei după vestea eliminării!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Radi a fost eliminată de la Survivor 2023, în urma consiliului de ieri-seară, parcursul Războinicei în Republica Dominicană încheindu-se aici, la scurt timp după ce a trecut prin momente dramatice, fiind la un pas de înec, după ce a leșinat în timpul cursei.

alina-radi-1alina-radi-1

Echipa Războinicilor a mai pierdut un om – Alina Radi a fost eliminată de la Survivor 2023

În pericol de eliminare au fost Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Lucianna și Alina Radi, însă cea din urmă a fost, la final, concurenta care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și și-a încheiat astfel parcurusul în competiție. Deși a petrecut puțin timp în competiție, Alina Radi s-a declarat fericită că și-a trăit visul de a participa la Survivor Romania.

Citește și: Jorge a spus cine crede că va câștiga Survivor România 2023: „Am trei favoriți, doi pe care-i văd clar”

Citește și: Majda Aboulumosha, afectată de cutremurul din Turcia, unde are mulți prieteni: „Acolo am crescut. Tot ce am putut să fac a fost să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată casa de la țară în care s-au mutat Bodo de la Proconsul și familia lui: „Aici chiar e totul mult mai bio'

,,Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut acești oameni minunați care m-au susținut din prima zi și au fost atât de buni cu mine. O să vadă și oamenii de acasă asta. Ne-am înțeles foarte bine și ne-am făcut multe planuri de viitor. Mă bucur că am cunoscut Faimoșii. Pe Ionuț Iftimoaie nu am avut ocazia să îl văd în realitate până acum și mă bucur.

Dacă aș putea, m-aș teleporta în brațele copilului meu. E adevărat că nu am dormit de câteva zile pentru că mi-am visat copilul și la telefon când l-am auzit mi s-a părut foarte trist.

Ultimul lucru pe care mi l-aș fi dorit a fost să plâng…și am plâns, dar sunt lacrimi și de fericire. Eu mi-am trăit visul și lista mea de prieteni s-a mărit. Vreau să le urez succes și să aibă grijă de sănătatea lor! Ce ne e scris, asta se întâmplă. De destin nu poate fugi nimeni!', a spus Războinica în consiliul de eliminare.

Faimoșii continuă scandalul la Survivor

Deși ieri-seară nu erau în pericol de eliminare și Alina Radi, din echipa Războinicilor, a fost cea care a părăsit competiția, Faimoșii au continuat să se certe, presiunea, oboseala și foamea punându-și amprenta asupra lor. Cu toate că echipa Roșie a adus victoria, concurenții nu reușesc deloc să ajungă la un numitor comun.

„Nici nu te mai jignesc pentru că ești jignit de la natură. Crezi că lumea de acasă se uită în gura ta, lumea vede tot', i-a spus Kamara lui DOC.

,,Nu mai am nicio replică! Am înțeles tot ce aveam de înțeles. Am scăpat câteva organe la joc, mi-am cerut scuze. Îmi doresc doar să treacă băieții ăștia peste niște chestii băiețești. Cred că femeile ar fi putut trece peste asta', i-a răspuns artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton