De ce este Alina Rusu de la Mireasa virgină la 30 de ani: „Nu am avut relații intime”

 Miniosu Alexandra
.

Alina Rusu, fosta concurentă de la Mireasa, a dezvăluit de ce este virgină la 30 de ani. Blondina, care a participat la două sezoane ale show-ului matrimonial de la Antena 1, a răspuns astfel la cea mai controversată întrebare. Deși și-a încercat norocul de două ori în cadrul emisiunii, nici acum, după ce a părăsit competiția, nu și-a găsit alesul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE. GRATIS, AICI!

Alina Rusu de la Mireasa a spus de ce este virgină la 30 de ani. Fosta concurentă a mărturisit că este „neprihănită' în timp ce se afla în emisiunea de la Antena 1. A dezvăluit motivul însă abia acum, la câteva luni bune după ce a părăsit competiția, în cadrul unui interviu. De asemenea, ea a oferit și alte detalii neștiute legate de viața ei amoroasă.

alina-rusu-mireasa-1alina-rusu-mireasa-1

Alina Rusu a fost una dintre concurentele de la Mireasa. Blondina a participat la două sezoane ale emisiunii de la Antena 1, însă, din păcate, în niciunul nu a reușit să-și găsească sufletul pereche. Aceasta a împlinit recent 30 de ani și a mărturisit că e în continuare virgină. Pentru a pune capăt speculațiilor, aceasta a dezvăluit motivul pentru care nu a avut până acum relații intime.

Citește și: Ce trecut amoros are Alina Rusu de la Mireasa.E virgină la 29 de ani

Citește și: Cine este Alina Rusu de la Mireasa.A participat și în sezonul trecut

Citește și: Rusia a dat ultimatum Ucrainei să predea Mariupolul asediat, invocând „catastrofa umanitară teribilă':„Nu mai există urmă de civilizație'

Citește și: Zelenski este pregătit pentru o întâlnire cu Vladimir Putin:”Demnitatea noastră nu va salva vieți”

De ce este Alina Rusu de la Mireasa virgină la 30 de ani

De curând, Alina Rusu, fosta concurentă de la Mireasa, a spus de ce nu are o relație în prezent, dar și de ce nu a avut până acum relații intime. În cadrul interviului oferit pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars, tânăra de 30 de ani a menționat și ce așteptări are de la un bărbat.

Conform spuselor Alinei Rusu, fosta concurentă de la Mireasa a mai avut relații până acum, însă niciodată intime, pentru că nu și-a găsit „persoana potrivită'. Aceasta își dorește ca viitorul ei iubit să fie respectuos, sincer, iubitor și inteligent.

„Nu am avut relații intime, dar am avut relații. (…) Nu a fost persoana potrivită. Dacă să fie respectuos, să fie sincer, să fie iubitor, să fie inteligent înseamnă că eu sunt prea pretențioasă, atunci nu știu ce să zic. Nu cer lucruri exagerate.

(…) N-am putut fi păcălită', a spus Alina Rusu de la Mireasa în emisiunea lui Dan Capatos.

Alina Rusu, atrasă de un concurent de la Mireasa

După ce a părăsit competiția Mireasa, Alina Rusu s-a întors în Italia, țară în care stă și acum. Blondina a povestit că deși a cunoscut mai mulți bărbați, care au și curtat-o, niciunul nu a putut să o cucerească.

Tot ea a declarat că e atrasă de unul dintre concureții din noul sezon „Mireasa'. În ciuda acestui lucru, ea a refuzat să mai participe la emisiune pentru a treia oară.

Cu ce se ocupă Alina Rusu de la Mireasa

Alina Rusu a participat la Mireasa pentru a doua oară în anul 2021. Atunci, ea povestea că lucrează ca office admin în Italia, la o firmă din Anglia.

„Am emoții foarte mari, dar sunt normale. Am 28 de ani și lucrez ca Office Admin în Italia, la o firmă din Anglia, însă lucrez de acasă. Din sezonul trecut mi-a plăcut de Alexandru', spunea Alina Rusu la Mireasa 2021.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton