Alina și Romeo de la Alesis au fost în Japonia, după 10 ani de la prima lor călătorie: „Am reușit să ajungem la legendarul munte Fuji. În locul cireșilor înfloriți am găsit fulgi de zăpadă”. Ce au făcut acolo nașii Irinucăi Loghin / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Alina și Romeo de la Alesis au fost în Japonia după 10 ani de la prima lor călătorie. Nașii Irinucăi Loghin au fost extrem de fericiți că în această călătorie au reușit să ajungă la Muntele Fuji. Acolo, aceștia au găsit fulgi de zăpadă în locul cireșilor înfloriți. Întorși în țară, cei doi sunt pregătiți să revină la muncă, căci vor susține un concert aniversar de 20 de ani pe data de 8 mai.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina și Romeo de la Alesis au fost în Japonia după 10 ani de la prima lor călătorie. Nașii Irinucăi Loghin s-au bucurat enorm de această călătorie, cu atât mai mult cu cât de această dată au ajuns la Muntele Fuji. Artiștii vor susține un concert pe data de 8 mai la Sala Luceafărul din București, eveniment așteptat atât de ei, cât și de fanii lor.

fb_img_1712731825165fb_img_1712731825165

Citește și: Irina Loghin a devenit bunică prima oară, la 83 de ani: „Mi-am dorit atât de mult!” Fiica ei, Irinuca, i-a dăruit o nepoțică

Citește și: Irina Loghin și-a botezat nepoata: „Parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa”. Cum arată micuța Ana

Citește și: Cum își cresc Jorge și Ramona Prodea copiii: „Sunt genul de tată care le lasă spațiu. Ne implicăm atât cât ne permit…”. Cum se înțeleg Ilinca, David și Karina, în ciuda diferențelor de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: De ce a renunțat Diana Șucu la jurnalism și a intrat în afaceri: „Prioritățile s-au schimbat când m-am căsătorit și am rămas însărcinată. Am cochetat cu ideea de a mă întoarce în televiziune, dar…' / EXCLUSIV

Alina și Romeo de la Alesis, nașii Irinucăi Loghin, au fost în Japonia după 10 ani de la prima lor călătorie

Alina și Romeo de la Alesis au fost în Japonia după 10 ani de la prima lor călătorie. Nașii Irinucăi Loghin au vizitat Japonia și Coreea de Sud, într-o călătorie de vis.

'Ne-am întors din vacanța noastră de vis din Japonia și Coreea de Sud, cu bucuria și nerăbdarea de a pregăti spectacolul extraordinar. Este vorba de aniversarea noastră de 20 de ani. 20 de ani de proiect Alesis. Evenimentul are loc pe 8 mai, la cocheta sală Luceafărul din București. Va fi o seară magică. Vor fi cel puțin 8 invitați celebri, 3 orchestre, 2 trupe de dansatori și cu multe surprize pentru publicul nostru fidel', au declarat Alina și Romeo de la Alesis, pentru viva.ro.

Ce și-au cumpărat Alina și Romeo de la trupa Alesis din Japonia

Alina și Romeo de la trupa Alesis și-au achiziționat mai multe obiecte din portul japonez pentru spectacolul lor, pe care îl vor susține pe data de 8 mai.

'Ne-am luat câteva elemente din portul lor, kimono, câte o ținută de scenă, pentru spectacolul din 8 mai. O cameră ultra-performantă, cu care o să putem face rapid filmări pentru rețelele de socializare.', au mai declarat cei doi artiști, pentru viva.ro.

În vacanță, ei au gustat carnea de vită, care acolo are un cu totul alt gust, față de cea de la noi din țară, potrivit spuselor acestora: 'Am degustat multe din produsele lor specifice, culminând cu vestita carne de vită, cu totul diferită față de cea din țară'.

Alina și Romeo de la Trupa Alesis au ajuns la muntele Fuji

'Foarte greu de spus unde a fost cel mai frumos, dar de data aceasta am reușit să ajungem la legendarul munte Fuji. Acolo, am avut șansa ca în locul cireșilor înfloriți să găsim fulgi de zăpadă.', au mai declarat cei doi artiști.

Întrebați ce vor face de sărbătorile Pascale, aceștia ne-au spus că vor sta acasă, iar de Înviere vor merge la biserică și la cimitir. 'De Paște vom rămâne acasă. În prima zi vom fi cu rude și prieteni și în următoarele zile ne odihnim și facem ultimele pregătiri pentru spectacolul extraordinar din 8 mai. În noaptea de Înviere vom merge la biserică și la cimitir', au mai spus Alina și Romeo de la trupa Alesis.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton