Alina Sorescu a împlinit 38 de ani. Pe cine a avut alături la petrecere: „Am petrecut într-un loc minunat lângă pădure, am primit cadouri frumoase"

 Tudorache Simona
.

Alina Sorescu a împlinit pe 14 iulie 38 de ani și a sărbătorit cu cele mai dragi persoane din viață, pe terasa unui restaurant. Cadourile au curs, dar s-a lăsat și cu multe mesaje emoționante. Alina Sorescu a început o nouă viață după separarea de Alexandru Ciucu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Artista le-a avut aproape și pe fetițele ei, care au revenit după două săptămâni din vacanța avută alături de tatăl lor în Italia. Carolina și Raina urmează să petrecă în luna august alte două săptămâni cu Alexandru Ciucu. Până atunci, vor merge în vacanță cu cea care le-a dat viață.

alina-sorescu-21alina-sorescu-21

Alina Sorescu a sărbătorit împlinirea celor 38 de ani cu familia, prietenii și cele două fetițe

Alina Sorescu și-a revăzut fetițele după două săptămâni, chiar în ziua în care împlinea 38 de ani. Carolina și Raisa au petrecut de minune la Roma, alături de tatăl lor, Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu s-au înțeles nici acum în privința programului fetițelor. În timp ce designerul își dorește ca Raisa și Carolina să stea la el o săptămână, apoi să meargă la mama lor pentru alte șapte zile, solista vrea ca fetițele să stă la ea în permanență și la Ciucu să ajungă în weekend, așa cum e acum.

„Am împlinit 38 de ani și am sărbătorit alături de cele mai dragi persoane din viața mea. Au fost și fetele cu mine, după ce au petrecut primele două săptămâni din iulie cu tatăl lor, conform programului stabilit de ordonanța președințială. Am petrecut într-un loc minunat lângă pădure, am primit cadouri frumoase, multe flori și am avut un tort superb. Dorința pe care mi-am pus-o este ca eu și fetele să avem parte de liniște”, a povestit Alina Sorescu, pentru Click!

Citește și: Radu Vâlcan, detalii de culise despre noul sezon Insula iubirii. Ce spune despre concurenți: „Am văzut deja primele episoade și sunt șocat. Ca un mic spoiler, vă pot spune că…' / EXCLUSIV

Citește și: Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit religios, la o lună de la cununia civilă! Ceremonia a avut loc la malul mării, iar actorul l-a imitat pe Elvis Presley la petrecere / Imagini de la nuntă

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…”

Citește și: Betty Salam susține că nu divorțează și explică de ce au apărut probleme în mariajul cu Cătălin Vișănescu: „Oamenii trebuie să înțeleagă că o pauză îți poate salva relația.Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă”

Citește și: Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani, unde a copilărit: „Era cea mai frumoasă casă din lume, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea”. Ce spune despre tatăl ei, Irinel Columbeanu

Alina Sorescu își duce fetițele în vacanță

Solista vrea să își ducă acum fetițele în vacanță. Artista și-a propus să ajungă cu ele atât la multe, cât și la mare. Să se bucure de toate împreună.

„Vara le dau vacanță picilor și îmi petrec toată această perioadă cu fetele. Sunt fericită că avem vacanță deodată și că îmi pot face programul în funcție de ele. Vom merge în mai multe locuri, și la munte, și la mare. Revin din toamnă cu forțe proaspete, proiecte și melodii la care lucrez, precum și cu înscrieri pentru pici noi în trupa mea”, mai spune Alina Sorescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton