Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ultimul termen în procesul de divorț. Ce a cerut designerul, care au fost martorii și de ce au petrecut șapte ore la Judecătoria Buftea: ”A fost...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Alina Sorescu și Alex Ciucu au avut ultimul termen în procesul de divorț. Ce a cerut designerul, ce martori au avut cei doi și de ce au petrecut șapte ore la Judecătoria Buftea. Judecătorii au audiat ultimii martori ai celor doi foști parteneri de viață, pentru a decide programul copiilor. Creatorul de modă a dorit ca procesul lor să aibă loc 'la secret'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Alina Sorescu și Alex Ciucu au avut ultimul termen în procesul de divorț. Atât solista, care a ajuns în jurul orei 13 la Buftea, cât și designerul, au petrecut mai bine de șapte ore în incinta instituției unde aveau termen de judecată.

alexandru-ciucu-5-1alexandru-ciucu-5-1

Citește și: Alexandru Ciucu susține că divorțul de Alina Sorescu a fost „traumatizant”: „Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură”. Raisa și Carolina resimt tensiunile dintre părinții lor / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se reîntâlnesc în instanță. Ce spune designerul despre programul de vizită al copiilor: „Trebuie să aibă dreptul și la mamă, și la tată. Din păcate…'

Citește și: Nadia Comăneci dă ora exactă în sport, sănătate și lifestyle. Primul smartwatch de 10 pentru o legendă de 10: „Nu trebuie să renunți la ceea ce îți dorești. Chiar și atunci când greșești, important e să te ridici, să o iei de la capăt, să muncești cu și mai multă determinare, pentru că doar așa vei reuși” / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose a refuzat proiecte pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei: „Sufăr de fiecare dată când lipsesc mult de lângă el. Nu s-a întâmplat niciodată să…”. Mama lui Anghel Damian vine de la Paris la două săptămâni ca să aibă grijă de Sasha / EXCLUSIV

Ce a declarat Alina Sorescu, la plecare

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au întâlnit pentru ultima dată în sala de judecată și au încercat să le demonstreze judecătorilor că sunt părinți buni. Custodia era deja comună, discuțiile purtându-se acum pe marginea programului fetițelor. În acest termen au fost audiați ultimii martori.

Artista a recunoscut că are emoții, dar este încrezătoare. Mătușa Alinei Sorescu, sora mamei ei, a fost prezentă ca martor la ultimul temen de divorț al vedetei cu designerul. La primul termen, martoră a fost chiar mama solistei. Alina nu a oferit detalii din sala de judecată, care a avut ușile închise, însă a declarat, la plecarea de la Judecătoria Buftea, că este încrezătoare. Ea speră că decizia va fi una în beneficiul fetițelor. 'Am emoții, dar sunt încrezătoare că magistrații vor da soluția în beneficiul fetițelor', a declarat Alina, la sosire.

Cum s-a comportat Alexandru Ciucu

Instanța le acordase custodie comună părinților, domiciliul la artistă, iar ultimele discuții purtate în instanță au fost legate de programul de vizită. Tatăl cerea în continuare acel tip de program, o săptămână la tată, una la mamă, în timp ce artista a susținut programul obișnuit de weekend și vacanțe.

Alex Ciucu nu a dorit să comenteze la ieșirea de la Judecătoria Buftea, deși la ultimele evenimente mondene a făcut diverse declarații. Conform unor surse, designerul și-a adus o nouă prietenă de familie pe post de martor.

În plus, designerul a cerut ca procesul să fie unul cu ușile închise, iar soluția să nu fie publică pe portalul instanțelor. În acest moment, Alina Sorescu și Alex Ciucu așteaptă soluția instanței, privind programul fetelor Raisa și Carolina. Până acum, cei doi foști parteneri și-au disputat fetițele, nu și bunurile, pentru care trebuie deschis un proces de partaj. 'A fost ultimul termen de judecată', a spus și Ciucu, pentru viva.ro.

Alexandru Ciucu susține că divorțul de Alina Sorescu a fost traumatizant

Prezent la petrecerea Viva, designerul a acordat un interviu revistei noastre. Alexandru Ciucu s-a plâns că divorțul de Alina Sorescu a fost traumatizant.

'Acum doi ani am slăbit foarte mult, pentru că m-a marcat perioada aia. Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură. A fost foarte traumatizant. Acum am slăbit pentru că începusem să iau proporții și nu îmi mai veneau costumele.', a declarat Alexandru Ciucu.

Foto: VIVA, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton