Alina Sorescu, anunț surprinzător în plin divorț de Alexandru Ciucu: "Acum mă simt asumată, nu regret nimic. Am renăscut". Ce schimbare a făcut în viața ei

 Radulescu Ruxandra
.

Ce schimbări a făcut în viața ei Alina Sorescu, de când a divorțat de Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a oferit detali despre viața personală și și-a deschis sufletul cu privire la perioada copilăriei, când făcea parte din corul Minisong al regretatului Luchian Mihalea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu, 37 de ani, a divorțat în urmă cu mai mult de un an de tatăl fetițelor ei, Alexandru Ciucu, iar de atunci viața ei a fost pe o pantă ascendentă. Vedeta și-a relansat cariera muzicală, iar la nivel personal, se simte mai încrezătoare și mai stăpână pe destinul ei. Vedeta a vorbit, recent, despre cum arată viața ei după divorțul de creatorul de modă, dar și despre relația specială pe care a avut-o cu regretatul Luchian Mihalea, pe vremea când făcea parte din corul Minisong.

alina-sorescu-4-1alina-sorescu-4-1

Ce schimbări a făcut în viața ei Alina Sorescu, de când a divorțat de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a mărturisit că despărțirea de tatăl fiicelor sale a făcut-o să renască. Cei doi și-au spus adio după un mariaj care a ținut 12 ani. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au două fiice, pe Elena Carolina și Ana Raisa.

Citește și: „A intrat în casa mea, i-am pus să mănânce și a și dormit…”. Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația cu Gabi Bădălău, după ce afaceristul i-a adresat cuvinte dure

Citește și: Oana Roman a răbufnit după un comentariu legat de silueta ei: „Ai slăbit că te-a părăsit bărbatul?'. Răspunsul ei spune tot despre despărțirea de Marius Elisei

„Acum mă simt artist, mă simt asumată. Nu regret nimic. Simt că am renăscut. Dacă mă simt bine cu mine, înseamnă că asta se vede în tot ce fac. Pentru mine a fost o situație delicată. Am învățat să mă prețuiesc, să mă bucur de scenă. Când cânt, cânt altfel', a mai completat interpreta.

Alina Sorescu: „Tata voia băiat, să-l facă fotbalist”

Alina Sorescu s-a lansat în muzică la vârsta patru ani, iar ulterior a devenit membră a grupului Minisong, ccondus de regretatul Ioan Luchian Mihalea. Solista își aduce aminte cu mult drag de acele vremuri, care au format-o de la o vârstă foarte fragedă. Deși tatăl ei și-a dorit să aibă un fiu, Alina mărturisește că părintele a devenit un adevărat sprijin în cariera sa.

„Mi-am început cariera la patru ani, când eram de vârsta picilor mei. Așa am început să cânt, în grupul Minisong al lui Ioan Luchian Mihalea. Mulți îl comemorează. Eu mereu mă gândesc la el, la cel care mi-a descoperit talentul. Cred că e mândru de mine. Eram cea mai mică membră a grupului. El îmi spunea Soreasca. Eu locuiam în Drumul Taberei, iar părinții mergeau uneori pe lângă școala 197, unde Mihalea ținea repetețiile. Avea grupul Song și MiniSong. Era un artist total, nu se va mai naște altul ca el.

Lumea venea la spectacole pentru el. Pentru că deja mergeam la MiniSong, am și urmat aceeași școală, acolo făceam germană intensiv, era o școală cotată la vremea respectivă în Drumul Taberei. Nu degeaba Mihalea făcea repetițiile acolo. Tata voia să aibă băiat, să-l facă fotbalist la Steaua. Mama voia să aibă fată', a povestit Alina Sorescu la EGO Life.

Cum a aflat Alina Sorescu despre moartea lui Luchian Mihalea

Alina Sorescu este recunoscătoare părinților ei care au încurajat-o să se înscrie în grupul Minisong al lui Ioan Luchian Mihalea, colegă fiindu-i chiar Dana Rogoz. Cântăreața nu poate uita șocul pe care l-a suferit atunci când Luchian Mihalea a murit.

„Tata îmi este cel mai mare ajutor. Am activitatea mea de artist. Tata a fost cu mine de mică. Mama și tata m-au dus la Minisong, iar Mihalea le-a zis că am talent. Ai mei m-au susținut mereu. În 1993, când am aflat de moartea lui Mihalea, avusesem un spectacol la teatrul Țăndărică. În ziua aia, el nu voia să mai plece de acolo. Parcă simțea că nu voia să mai plece. A fost un șoc. Am apucat să fac și un turneu în străinătate cu Mihalea. Am fost în Franța. Eu și Dana Rogoz eram cele mai mici din trupă', a mai detaliat solista, în emisiunea realizată de Dana Săvuică.

FOTO: INstagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton