Alina Sorescu încă se ceartă cu Alexandru Ciucu pe programul fetițelor, după doi ani de procese: "Îmi doresc să aibă o singură casă"

 Dumba Gabriela
.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu ajung la niciun acord în ceea ce privește programul fetițelor, după doi ani de procese. În timp ce artista își dorește ca micuțele să locuiască alături de ea, iar tatăl să le viziteze, conform programului, acesta e de altă părere. Alexandru Ciucu vrea să se implice mai mult în viața fetelor, dar Alina Sorescu nu este de acord.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Instanța i-a dat câștig de cauză Alinei Sorescu, în procesul de custodie, iar Carolina și Raisa locuiesc alături de ea, astfel că Alexandru Ciucu petrece două weekend-uri pe săptămână în compania fiicelor sale. Cântăreața și fostul soț nu reușesc să se înțeleagă, astfel că procesul durează de doi ani, iar din primăvară se va relua.

alina-sorescualina-sorescu

Alina Sorescu este încă nemulțumită de timpul petrecut de fetițe cu tatăl lor, Alexandru Ciucu

În această primăvară se reia procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pentru că nu reușesc să facă o înțelegere vizavi de programul petrecut cu fetele lor.

'Din păcate nu ne înțelegem, având în vedere că între noi încă este un proces, care durează de doi ani și care se va relua din această primăvară. Nu ne înțelegem în ceea ce privește programul fetițelor. Eu îmi doresc un program normal, un program stabil. El cere un program alternant, iar lucrurile se vor relua și vom vedea la ce concluzie o să ajungem', a spus Alina Sorescu la Antena Stars.

Alina Sorescu mizează pe stabilitatea fetițelor, ca ele să aibă un singur domiciliu și un program adecvat vârstei lor, fără să se mute de la un părinte la celălalt.

'Eu îmi doresc liniște și normalitate. Îmi doresc un program stabil pentru fete. Îmi doresc ca ele să aibă o viață liniștită, să poată să aibă un parcurs școlar normal, să poată să aibă o rutină și să își vadă de activități. Îmi doresc să aibă o singură casă.

Până la urmă, fiecare copil trebuie să știe unde este casa lui, un singur domiciliu. Noi comunicăm prin intermediul avocaților. Pentru fete a fost greu în momentul în care au fost nevoite să-și împartă viața între două case. Acea perioadă de 6 luni a fost grea pentru ele, pentru că nu erau obișnuite așa', a mai spus Alina Sorescu.

Citește și: Alina Sorescu a răbufnit la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce designerul i-a dăruit un buchet de flori, la aniversarea fiicei lor: „Este doar pentru imaginea lui publică. Când ne întâlnim noi doi nu mă salută’

Citește și: Alina Sorescu încă este afectată de divorțul de Alexandru Ciucu: „Trec în continuare printr-o situație delicată, îmi era teamă. Îmi scriu și bărbați'

Ce spune Alexandru Ciucu despre fetele lui, în plin proces de divorț cu Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre divorțul de Alina Sorescu, dar mai ales despre impactul pe care acesta îl are asupra celor două fiice pe care le-au împreună.

„Sunt bine, sănătoase, asta e cel mai important! Sper că am trecut de perioada de gripe, deși zona de primăvară este destul de dubioasă din punct de vedere al răcelilor luate de la școală. Sperăm că au destui anticorpi acum și nu o să mai fie așa dese.

Nu știu dacă momentul prin care trecem acum, ca familie, este neapărat de succes, nu mă refer la profesiile noastre, dar, ca familie, mi se pare un moment destul de dificil. Fetele sunt încă mici ca să perceapă lucrurile acestea, într-adevăr, aici mă refer la ele și la colegii lor.

Nu cred că încă sunt la vârsta la care fetele să bârfească între ele! Acesta este, sper, un lucru bun. Atunci când vor ajunge la vârsta respectivă, sper ca lucrurile deja să fie clare și înțelese!‘, a declarat Alexandru Ciucu pentru ego.ro.

Totuși, Alexandru Ciucu este conștient de faptul că perioada aceasta de divorț dintre el și Alexandru Ciucu le poate afecta pe fiicele lor.

„Eu, cel puțin, așa am făcut. Liniștea lor, siguranța lor de orice natură, dar mai ales emoțională, se află pe primul loc. Aceasta este o situație care poate lăsa urme! Încerc să le protejez din toate punctele de vedere. Aceasta este o informație pe care nu o pot da, mai ales prin contextul prin care trecem. (n.r. – dacă s-a vorbit cu fetele despre divorț). Repet, eu, cel puțin, fac tot posibilul să le protejez de lucrurile pe care le pot afla din presă sau de la colegi. Suntem datori amândoi să le explicăm lucrurile pe care le vor afla’, a continuat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton