Alina Sorescu a cerut ajutorul Poliției, după ce a fost hărțuită de un fan obsedat, în trecut: „Mă urmărea, probabil nu era foarte bine psihic. Situații desprinse din filme...”

 Calin Maria Bianca
.

Alina Sorescu a cerut ajutorul Poliției, după ce a fost hărțuită de un fan obsedat, în trecut. Alina Sorescu se bucură de un succes colosal pe plan profesional, dar și de o viață plină de bucurii în prezent, chiar dacă a trecut relativ recent prin divorțul de Alexandru Ciucu. Ei bine însă, în trecut a avut un moment în care faima a pus-o în situații extrem de dificile și periculoase!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu a cerut ajutorul Poliției, după ce a fost hărțuită de un fan obsedat, în trecut. Alina Sorescu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste, care a ajuns celebră încă de la o vârstă fragedă. Mulți își doreau să fie ca ea, astfel că invidia și ura l-a făcut pe un fan să fie obsedată de ea, încât să o urmărească luni de zile la rând.

alina-sorescu-2alina-sorescu-2

Citește și: Cum a trecut Alina Sorescu peste despărțirea de Alexandru Ciucu: „Le am pe fetițe ca motor. Ele mă mână să fiu puternică'. Tatăl Andrei Măruță i-a scris un mesaj emoționant

Citește și: Alina Sorescu, anunț surprinzător în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu: „Mi s-a îndeplinit visul. Exact ce își doreau Carolina și Raisa…'. De ce a artista în culmea fericirii / EXCLUSIV

Citește și: Ce afacere au Victor Slav și iubita lui, Selina: „Este și un business de familie'. Fac bani frumoși în perioada sărbătorilor

Citește și: Prințul Constantin de Liechtenstein a murit subit, la 51 de ani. Era al șaptelea în linia de succesiune la tron și avea trei copii

Alina Sorescu a cerut ajutorul Poliției, după ce a fost hărțuită de un fan obsedat, în trecut

Da! Alina Sorescu a traversat și momente mai puțin plăcute în frumoasa ei carieră. Recent, a povestit faptul că atunci când era adolescentă, la liceu, a fost urmărită zile la rând de un fan obsedat de ea. Deși a încercat să scape de el, acest lucru nu s-a întâmplat până când nu a mers la Poliție.

„O să crezi că poate îți spun așa din filme, dar nu, nu sunt. Sunt povești reale! În perioada aceea era un om care mă urmărea, cu care am avut întâlniri la poliție.

Alina Sorescu: 'Era un om care, probabil, nu era foarte bine psihic'

Alina Sorescu a explicat că nu a traversat deloc o perioadă frumoasă pe atunci, mai ales că în momentul în care voia să iasă din liceu o ajuta portarul pentru ca persoana respectivă să nu o mai urmărească. Aducându-și aminte de aceste întâmplări, artista a ținut să precizeze faptul că, în opinia ei, e posibil ca acel bărbat să fi avut probleme psihice, astfel că teama îi era și mai mare.

De multe ori, mă ajuta portarul de la liceu să ies. Era un om care, probabil, că nu era foarte bine psihic, dar chiar m-am confruntat cu niște situații care par așa…desprinse din filme.', a declarat cântăreața pentru Ego.

Alina Sorescu, celebră de la o vârstă fragedă

Alina Sorescu a devenit cunoscută de la o vârstă fragedă, pe când era la școala generală, iar mai apoi, pe măsură ce creștea, devenea din ce în ce mai celebră. Deși mulți o apreciau, inclusiv colegii, se pare că faima ei i-a adus și probleme, mai ales hărțuirea de care tocmai a povestit. Chiar dacă era cunoscută, aceasta încerca să le demonstreze tuturor că este o elevă conștiincioasă și la fel ca restul tinerilor.

'Eram în clasa a VII-a – a VIII-a, când deja aveam primul videoclip pe Atomic. Şi atunci, colegii, în momentul în care au văzut că sunt acolo sus, în top, erau foarte mândri de mine, se purtau foarte frumos, chiar pot să spun că am fost o norocoasă.

Da, eram populară, și și acum țin legătura cu colegi din școala generală. După care, când am venit la liceu, în clasa a IX-a, deja eram foarte cunoscută, acolo pot să spun că a fost cumva o provocare ca să arăt că, totuși, sunt și eu un copil ca toți ceilalți.', a mai mărturisit Alina Sorescu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton