Alina Sorescu, despre provocările ca mamă, în plin divorț de Alexandru Ciucu: "În situația noastră de familie e un moment delicat. Nu simt echilibrul". Ce dorințe are în privința fetițelor

 Dumba Gabriela
.

Alina Sorescu recunoaște că nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale și așteaptă cu nerăbdare finalizarea divorțului de Alexandru Ciucu, demarat în urmă cu doi ani și jumătate. Cei doi nu reușesc să ajungă la un numitor comun privind custodia fetițelor, așa că tensiunile dintre ei continuă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

La aproape 38 de ani, Alina Sorescu speră să-și recapete echilibrul și liniștea cât mai curând, odată cu divorțul de tatăl fiicelor ale. Raisa și Carolina sunt motorul ei, de aceea cântăreața luptă cu toate puterile să le ofere confortul necesar, atât cel material, cât și cel sufletesc.

29896053554045544595879092795685718966889288n29896053554045544595879092795685718966889288n

Alina Sorescu speră să-și recapete liniștea cât mai curând

Divorțul de Alexandru Ciucu nu a fost încă finalizat, iar Alina Sorescu nici nu are de gând să renunțe la cerințele sale în ceea ce privește custodia fetițelor. Deși se așteptau ca totul să ia sfârșit foarte repede, nici acum nu au ajuns încă la o înțelegere privind programul fetițelor și dorințele lor legate de creșterea lor.

„Echilibrul meu vine dintr-o îmbinare, zic eu fericită, a tuturor planurilor din viața mea. Nu pot să spun că acum sunt neapărat într-un moment în care să simt echilibrul, încă îl caut. Îmi doresc să-mi găsesc liniștea din toate punctele de vedere. Încerc să mă bucur de ceea ce este bun în viața mea. Fetițele sunt motorul în tot ceea ce fac.

Activitatea mea profesională mă ajută să-mi găsesc energia să merg mai departe, publicul, cei care mă urmăresc, familia mea extinsă. Cred că e important să îți găsești o sursă de echilibru în ceea ce ai bun și stabil și liniștit în viața ta', a spus Alina Sorescu, pentru Unica.ro.

Atât pe elevii ei, cât și pe copiii săi, Alina își dorește să-i învețe să creadă în visurile lor. În acest scop a lansat piesa „Totul începe cu un vis'.

„Mi-aș dori ca fetele mele să creadă întotdeauna în ceea ce-și doresc. Să creadă mereu în visul lor', a mai spus artista.

Citește și: Alina Sorescu explică de ce nu a divorțat încă de Alexandru Ciucu, după 2 ani de procese: „Nu îmi doream să fi ajuns aici. Acum este apelul procesului'

Citește și: „99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu. Nu exista niciuna mai mișto ca mine’. Vica Blochina, mesaj pentru cei care îi critică viața și relația cu Victor Pițurcă

Alina Sorescu trece prin provocări mari, ca mamă, de când este în proces de divorț cu tatăl fiicelor sale

Alina Sorescu trece printr-un moment delicat atât ca femeie, cât și ca mamă pentru că divorțul de Alexandru Ciucu a zdruncinat-o enorm. Însă nu-și dorește nimic mai mult decât liniște pentru cele mici.

„În situația noastră de familie e un moment delicat și am multe provocări în calitate de mamă tocmai din dorința de a le asigura un trai stabil, o rutină în ceea ce privește activitatea lor școlară. Sper ca toată situația noastră de familie să se regleze și să se liniștească la un moment dat. Asta ar fi în beneficiul fetelor, ca ele să aibă o viață stabilă și un ritm de viață echilibrat, așa cum trebuie să-l aibă orice copil', a mai spus Alina Sorescu.

Alina Sorescu este un părinte receptiv. Se informează și ascultă sfaturile de parenting ale specialiștilor, însă implementează doar ceea ce simte că va fi în beneficiul fiicelor ei.

„Eu simt că fiecare mamă știe cel mai bine parentingul pentru propriul său copil. Fiecare mamă își simte propriul copil mai bine decât oricine altcineva. Cred că după asta ar trebui să ne ghidăm, după instinctul nostru matern, care vine de undeva de sus, odată cu minunea numită copil', a spus Alina Sorescu, pentru Unica.ro.

„Eu sunt adepta unui echilibru. E bine să-ți susții copilul, să-l tratezi cu blândețe, dar în același timp să pui și limite atunci când este cazul. Echilibrul e cheia în orice', a completat cântăreața.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton