Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe Carolina și Raisa vor fi cu tatăl lor, Alexandru Ciucu: ”Cea mai delicată perioadă din viața mea”

 Calin Maria Bianca
.

Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe lângă ea. Carolina și Raisa vor fi cu tatăl lor, Alexandru Ciucu. În urmă cu câteva săptămâni, Instanța a decis ca fetele pe care cei doi foști soți le au împreună să petreacă o săptămâna în compania mamei lor, iar una în cea a tatălui. În timp ce celebrul designer s-a bucurat enorm, vestea a întristat-o profund pe îndrăgita solistă. Cu atât mai mult, Alina Sorescu are parte și de primul Paște fără micuțele ei lângă ea de când a devenit mamă. Iată cele mai noi declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii adorabili. Ei bine însă, problemele și-au făcut simțită prezența în familia lor, astfel că cei doi soții nu au mai ajuns la înțelgere și au depus actele de divorț. Amândoi s-au temut că ar putea rămâne fără custodia fetelor, însă într-un final Instanța a decis custodie comună cu drepturi egale.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7-1alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7-1

Mai concret, fetele locuiesc în prezent o săptămână cu mama lor și una cu tatăl lor. Alexandru Ciucu a primit deschis și cu zâmbetul pe buze vestea. S-a bucurat fiindcă în acest fel fetele nu se vor înstrăina de niciunul dintre părinți și petrec timp în mod egal în compania lor. Totuși, de partea cealaltă, Alina Sorescu a explicat că fetele lor nu pot să trăiască așa, fiind un mediu toxic pentru ele, mai ales că nu au stabilitate și o locuință fixă. Bineînțeles, nu a lăsat lucrurile așa și îndrăgita solistă a făcut apel la decizia Instanței.

Citește și: Alina Sorescu se teme că Alexandru Ciucu i-ar putea lua fiicele: 'Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine. Sunt sensibilă la tot ce…'

Citește și: Alina Sorescu, după ce fiicele sale au mers să locuiască cu Alexandru Ciucu: „Îmi e greu, când îți vezi copilul că plânge…”.

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat din cauza lui Marius Elisei și nici că mai există cale de împăcare: „Mie nu-mi plac prieteniile pe interes'

Citește și: Survivor România 2023. Ce concurenți sunt în pericol de eliminare

Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe lângă ea

Alina Sorescu are parte de primul Paște fără fetițe lângă ea. Vestea nu i-a adus deloc zâmbetul pe buze, ci din contră. Artista nu își poate imagina cum o să fie ziua de Paște fără cele două fiice lângă ea, însă încearcă din răsputeri să fie puternică și încrezătoare că totul o să fie bine, iar apelul făcut asupra deciziei Instanței o să schimbe situația de față în una mai bună.

Cea mai delicată perioadă din viața mea este acum. Nu pot să spun că am trecut prin încercări. Acum este o situație nouă cu care mă confrunt și din care încerc să ies încrezătoare. Fetițele îmi dau putere, activitatea mea profesională, muzica îmi dă putere, publicul', a spus Alina Sorescu, la Antena Stars.

Carolina și Raisa vor fi cu tatăl lor, Alexandru Ciucu

Carolina și Raisa vor petrece Sfintele Sărbători Pascale în compania tatălui lor anul acesta. Micuțele nu mai merg alături de mama lor la Roșiorii de Vede acolo unde merg de ani de zile, încă de când s-au născut, pentru a fi alături la reuniunea de familie. Totuși, Alina Sorescu alege să nu stea singură în ziua de Paști, astfel că o să respecte tradiția și o să se alăture rudelor de una singură de data aceasta.

E o primă sărbătoare mai altfel, pentru că nu vor fi fetițele cu mine de acest Paște, dar voi merge la familia mea extinsă de la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de mic copil și fiecare sărbătoare a fost așa cum trebuie să fie, cu toate generațiile la aceeași masă. (…) Sunt și acum alături de mine și abia atunci când tu la rândul tău ești părinte realizezi, de fapt, ce sacrificii au făcut proprii tăi părinți și acum am realizat cât s-au sacrificat pentru mine și le mulțumesc', a mai spus artista.

Alina Sorescu: ‘Indiferent ce drumuri are fiecare, indiferent cum se schimbă viața, de Crăciun și de Paști să fim mereu împreună’

Cu lacrimi în ochi, Alina Sorescu a dezvăluit în urmă cu doar câteva săptămâni faptul că încă din copilărie a fost crescută cu această mare apartenență a familiei. Mereu s-a simțit bine când toți cei dragi se strângeau la aceeași masă, iar ‘regula’ a fost făcută de către bunica ei, care, din păcate, nu mai este printre noi.

„Paștele, Crăciunul mereu erau sărbătorite în familia noastră la Roșiorii de Vede, la bunica mea, pe care de câțiva ani nu o mai avem cu noi, dar de la bunica mea am învățat că de sărăbători e important să ne reunim cu toții. Indiferent ce drumuri are fiecare, indiferent cum se schimbă viața, de Crăciun și de Paști să fim mereu împreună. Mama mea are două surori, am veri de care sunt apropiată și de Paști asta este regula pe care am păstrat-o de la mamaie: să fim împreună.

Când trăia bunica mea țineam toate tradițiile, avea un ritual să ne ducă peste tot. Acum nu pot să spun că țin de vreun ritual sau de vreo tradiție, dar cred că asta ar fi, reunirea întregii familii la masă, asta este tot ce contează’, a spus Alina Sorescu, cu lacrimi în ochi, la FRESH by UNICA.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton