Ce spune Alina Sorescu despre relația cu Cove, după ce actorul a dezvăluit că au fost împreună o lună: "M-a invitat la film și..."

 Dumba Gabriela
.

Alina Sorescu a vorbit despre relația cu Cove, după ce actorul dezvăluia acum ceva timp că a fost timp de o lună împreună cu cântăreața. Cove spunea că el și Alina Sorescu au încercat să fie un cuplu, însă cântâreața, aflată acum în plin divorț cu Alexandru Ciucu, are o altă variantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Înainte de a se căsători cu Alexandru Ciucu, acum 12 ani, Alina Sorescu a avut o scurtă relație cu Gabriel Coveșeanu, alias Cove. Pe vremea când erau colegi la TVR, cei doi au încercat să formeze un cuplu, după cum spune actorul, însă nu a fost să fie. La rândul său, cântăreața spune că a fost chiar mai puțin de-atât.

alina-sorescu-1alina-sorescu-1

Alina Sorescu, adevărul despre relația de iubire cu Cove

Invitată în emisiunea „La Măruță' de pe Pro TV, la rubrica „sosuri picante', Alina a preferat să mănânce mai multe sosuri picante, evitând astfel să citească anumite întrebări.

Cântăreața a fost provocată să îl caracterizeze în trei cuvinte pe Cove, iar răspunsul ei a fost: „Simpatic, deștept și bun manager'.Tu ai fost cu Cove, nu?', a întrebat-o Cătălin Măruță.

„Noi am fost colegi la TVR. Pe vremea aia eram colegă și cu tine. Și m-a invitat odată la film. În rest, nimic altceva', a precizat Alina Sorescu.

„Dar am fost și fotografiați la film', a precizat artista, care a spus că acest lucru s-a întâmplat în urmă cu foarte mulți ani.

Pe de altă parte, Cove spunea la un moment dat că nu a fost doar o ieșire la film cu Alina Sorescu.

„Am fost timp de o lună împreună cu Alina. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva”, declara  Cove, în urmă cu ceva timp.

Citește și:Oana Zăvoranu a fost cu Alex Ashraf acasă la amanta lui: „Aflase că îl înșelase și a vrut să se întoarcă acasă'

Citește și:Carmen Tănase face naveta București-Deva pentru filmul Dragoste pe muchie de cuțit. Actrița are grijă și de mama ei bolnavă, în același timp: „Face niște eforturi mari’ / EXCLUSIV

Citește și:„Singurătatea ucide’. Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Gheorghe Turda. A luat o decizie radicală, după decepțiile în dragoste

Alina Sorescu a fost supărată pe Măruță, la un moment dat

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica celebră cu sosurile picante, Alina Sorescu a primit întrebarea: „Numește o vedetă care te-a dezamăgit și de ce?' Iar răspunsul ei l-a uimit pe Cătălin Măruță.

„Tu, la un moment dat', a spus ea sinceră.

„A fost o perioadă când noi nu am mai colaborat, nu mai veneam pe la emisiune. Era o perioadă în care se vorbeau multe lucruri despre relația noastră (a Aleinei cu Alexandru Ciucu), relația din care tocmai am ieșit și toată lumea mă întreba foarte mult despre asta. Și mi se părea, dacă se punea problema să vin la voi la emisiune, dacă nu vorbeam și despre partea personală, mi se părea că nu puteam să vin să cânt, să îmi fac meseria.

Doar dacă și vorbeam despre relația mea. Nu e o chestiune strict legată de voi, e o chestiune în general legată de presă. Ăsta e showbiz-ul. Poate, și eu la momentul ăla, neffind foarte sigură pe situație și pe ce o să se întâmple, eram foarte ușor de rănit. Probabil deja simțeam că lucrurile nu merg într-o direcție bună', a explicat Alina Sorescu.

Pe de altă parte, cântăreața a recunoscut că Măruță a sunat-o pentru a-i spune că se poate baza oricând pe el, atunci când îi este greu. „Te-am sunat eu vreodată să vii la emisiune și am zis dacă nu vorbești despre chestia asta nu vii? Eu, Măruță?', a fost reacția lui Cătălin Măruță.

„Nu, dar prin intermediari', a spus amuzată Alina Sorescu.

Alina Sorescu, dezvăluiri despre ultimele luni de căsnicie cu Alexandru Ciucu

Ultimele luni de căsnicie cu Alexandru Ciucu au fost foarte grele pentru Alina Sorescu. Cântăreața a plâns mult în urma separării, însă acum mărturisește că este liniștită și împăcată cu decizia luată.

„Știi cum are Andra melodia. Niciodată să nu spui niciodată, sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii. Fetițele sunt cele mai importante. Nu e ușor, nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. (…)

Lucrurile, din păcate, au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil. (…) Aș vrea să mă gândesc la viitor și la ce urmează să se întâmple, nu mai vreau să privesc în urmă. Tot ce a fost a fost, tristețea nu are rost. (…) Da, normal că am plâns… Pentru fetițe în mod special, nu-i ușor, a mai declarat Alina Sorescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton