Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună după divorț, la școala fetelor. Încă se luptă în instanță pentru custodia și programul de vizită al copiilor

 Oana Pantazi
.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie, dar iată că recent cei doi foști soți au fost surprinși din nou împreună, în pofida neînțelegerilor recente dintre ei, cauzate de programul de vizitare a fetițelor, care nu a fost deloc pe placul mamei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La un an de la despărțire, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au dovedit că viața merge mai departe, cu bune și cu rele, așa că s-au afișat din nou împreună, nu în calitate de cuplu, ci de părinți… Din păcate, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au încheiat anul trecut un mariaj de 12 ani, în urma căruia au rezultat două fetițe adorabile: Elena Carolina, născută în 2014, și Ana Raisa, venită pe lume pe 20 aprilie 2016.

67656765

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună după divorț

clar, între ei nu mai este cale de împăcare, însă asta nu înseamnă că nu își asumă împreună calitatea și obligațiile de părinți. Drept urmare, azi, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost surprinși pentru prima oară împreună după divorț. Cei doi i-a fost alături fiicei lor Raisa la deschiderea anului școlar, iar imaginile au fost furnizate, în exclusivitate, de România TV.

Chiar dacă pentru fiica lor au fost momente încărcate de emoție, părinții, aflați în spate, nu păreau deloc extaziați sau, în orice caz, păreau destul de incomodați unul de prezența celuilalt, așa că au fost permanent încadrați de către Raisa.

Citește și: Cristina Spătar și-a dus copiii la psiholog, după divorțul de tatăl lor: „Nu am avut niciun suport, n-a fost un domn niciodată cu noi. Cum se înțeleg cu actualul soț al artistei / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după ce artista a contestat decizia Instanței privind custodia comună: „Am beneficiat de…'

Citește și:Ramona Olaru, picanterii din viața intimă: „Nu-mi plac mâinile mici și cârnăciorii. La mine nu se poate sex fără…’

Citește și: Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care o jignesc pe social-media: „Mi-a scris că sunt cât o balenă, pentru că…'

Cu toate că au păstrat distanța și nu par să fi comunicat prea mult, important este că fiica lor s-a bucurat de prezența ambilor părinți în prima zi de școală, cu atât mai mult cu cât atât ea, cât și sora ei, Carolina, au trecut prin momente dificile în ultimul an.

Dat fiind că instanța decisese inițial ca fetițele să stea o sîptămână la mamă, una la tată, rutina copilelor a fost dată complet peste cap.

Victorie în instanță pentru Alina Sorescu în procesul cu Alexandru Ciucu

În luna martie a acestui an, judecătorii au hotărât ca cele două fiice ale Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu să locuiască o săptămână la cu mama loc și o săptămână cu tatăl. Această decizie a nemulțumit-o profund pe artistă, care a menționat că acest program haotic nu este deloc benefic pentru educația fetițelor.

În luna august, Alina Sorescu a anunțat printr-un mesaj pe social media că instanța de judecată a suspendat programul de vizitare, stabilit în luna martie. Artista este foarte mulțumită de această decizie. Ea a mai menționat că apelul la procesul de divorț va începe abia la anul. 

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronuntață în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate’, a scris artista pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton