Cum se menține Alina Sorescu în formă, la 37 de ani, ca mamă a doi copii: "Dacă ai această regulă în minte, poți avea grijă de silueta ta"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum își menține Alina Sorescu silueta, la 37 de ani, ca mamă a doi copii. Alina Sorescu a traversat o perioadă dificilă, în contextul divorțului de Alexandru Ciucu. La mai mult de un an de la despărțire, artista radiază și se simte încrezătoare în propriile-i forțe. Fanii observă și faptul că Alina Sorescu și-a păstrat silueta, chiar și după două nașteri. Vedeta a dezvăluit secretul unui stil de viață echilibrat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu, 37 de ani, a crescut în lumina reflectoarelor, însă atunci când a devenit mamă a luat o scurtă pauză de la cariera de artistă. Vedeta are două fiice superbe din mariajul cu Alexandru Ciucu, creatorul de modă de care s-a despărțit după 12 ani petrecuți împreună. Indiferent de momentele dificile prin care a trecut, Alina Sorescu și-a menținut aceași siluetă armonioasă, iar fanii s-au întrebat mereu dacă artista ține vreo dietă specială. Alina Sorescu a dezvăluit, în sfârșit, secretul tonusului ei de invidiat.

alina-sorescu-alexandru-ciucualina-sorescu-alexandru-ciucu

Cum își menține Alina Sorescu silueta, la 37 de ani, ca mamă a doi copii

Deși arată aproape neschimbată față de momentul când a debutat în fața publicului, Alina Sorescu mărturisește că nu a adoptat un regim anume. Vedeta menționează că secretul siluetei sale este un stil de viață echilibrat, focusat pe alimentație sănătoasă, mișcare, dar din care nu lipsesc nici micile plăceri culinare.

Citește și: Alina Sorescu a răbufnit la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce designerul i-a dăruit un buchet de flori, la aniversarea fiicei lor: „Este doar pentru imaginea lui publică. Când ne întâlnim noi doi nu mă salută'

Citește și: De ce nu-și reface Alina Sorescu viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Sunt într-un proces de divorț. Nu este cazul să…’

Ciește și: De ce a plecat Loredana Groza de la PRO TV, după 7 ani ca jurat la Vocea României: „Pentru mine a fost un moment foarte trist și greu”

Citește și: Florin Piersic nu a uitat-o pe Ileana Stana Ionescu, partenera lui de scenă: „Pentru noi, a fost ca un înger, tare l-am iubit”. Actrița de 87 de ani a suferit două AVC-uri și nu a mai ieșit de 3 ani din casă

„Nu fac excese, cred că acesta este secretul. Dacă ai această regulă în minte, poți pe termen lung să ai grijă de silueta ta. O dietă nu înseamnă un răspuns pe termen lung, e o chestiune limitată în timp, după care dacă nu ai niște reguli clare, pui imediat la loc kilogramele pe care le-ai dat jos.Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru sport, cum obișnuiam înainte. Am avut în această perioadă un timp foarte aglomerat și nu am mai avut timp să ajung. Mie îmi place foarte mult pilatesul și mi-am propus ca în curând să revin la activitatea mea acolo.', a declarat Alina Sorescu, potrivit Click.ro.

Alina Sorescu: „Dacă sunt foarte aglomerată apelez la niște caserole”

Alina adoră să-și savureze cafeaua de dimineață, iar preparatele culinare la care nu poate renunța sunt cele gătite de mama ei. Vedeta menționează că nu se desfată adesea cu astfel de delicii, iar de obicei are grijă să aibă mâncare sănătoasă la pachet, atunci când lucrează.

„Îmi place să beau cafea dimineața, nu am făcut-o dintotdeauna, dar mai ales după ce au apărut fetițele, simt nevoia să o am ca o constantă în viața mea. Beau capuccino, să fie mai light. Nu aș putea să renunț la mâncarea copilăriei mele cu care încă mă răsfață mama, salata de vinete, tocănița de cartofi pe care rar mi-o mai face, nu e tocmai de dietă. Încerc să-mi mențin o dietă echilibrată, când am perioade aglomerate și plec foarte mult, pentru că eu am o meserie care mă ține mereu în acțiune.

Sunt foarte mult în mașină și atunci am zile în care dacă sunt foarte aglomerată apelez la niște caserole.Îți vine mâncarea cu o seară înainte acasă și ai calculat totul pe calorii, ai toate mesele cu tine. Nu simți senzația de foame, dar asta e doar când am perioade foarte aglomerate, cum e luna decembrie.', a mai spus artista.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton