Alina Vidican și Claude Senhoreti au aniversat 3 ani de căsnicie. Fosta soție a lui Cristi Borcea, declarație superbă din partea milionarului brazilian: "Este o adevărată binecuvântare să te am alături de mine"

 Dumba Gabriela
.

Alina Vidican și Claude Senhoreti au aniversat 3 ani de căsnicie și, în cazul lor, dragostea nu a durat trei ani, ba chiar este și mai puternică. Pe 27 august 2021, Alina și Claude s-au căsătorit, în Florida, Statele Unite, și de atunci sunt de nedespărțit, iar declarațiile de dragoste pe care și le fac reciproc pe rețelele de socializare, ne fac să credem că fosta soție a lui Cristi Borcea este mai fericită ca niciodată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Alina Vidican a fost căsătorită cu Cristi Borcea din 2011 până în 2016. În urma partajului, ea a primit, printre altele, un apartament pe care fostul acționar al lui Dinamo îl avea în Miami, SUA. Tot în Miami l-a cunoscut și pe actualul ei soț, în 2017, omul de afaceri Claude Senhoreti, care este cu 10 ani mai în vârstă decât ea.

17085892890bfa2dd417085892890bfa2dd4

Claude Senhoreti, mesaj de dragoste pentru Alina Vidican, la 3 ani de la nuntă

Alina Vidican și Claude Senhoreti locuiesc la Miami, în Florida, acolo unde s-a mutat în ultima perioadă ca să fie alături de ei și Melissa, fiica lui Cristi Borcea. Ca și cadou de nuntă, fosta soție a lui Cristi Borcea a primit din partea soțului ei o mașina de peste 100.000 de dolari.

Ca în fiecare an, Claude Senhoreti i-a transmis Alinei Vidican, pe rețelele de socializare, un mesaj de dragoste superb. 

„Aniversare fericită pentru cea mai frumoasă femeie care mi-a adus împlinire și bucurie în viață prin dragostea ei infinită. Uneori cuvintele sunt prea puține și nu pot descrie cât de mult însemni tu pentru mine, dar știu că cea mai bună decizie a vieții mele a fost să-ți încredințez ție inima mea. 

Ești cea mai bună prietenă, sufletul meu pereche, ești totul pentru mine. A fost o adevărată binecuvântare să te am alături de mine în toți acești trei ani și de abia aștept să-mi petrec toată viața împreună cu tine. Te iubesc mai presus de cuvinte!', a fost mesajul omului de afaceri brazilian.

Citește și:Alina Vidican a împlinit 39 de ani și a primit o mașină de sute de mii de euro de la soțul ei, Claude Senhoreti: „Nu ești doar jumătatea mea…'

Citește și: Ce imagini a postat Valentina Pelinel, după ce s-a întâlnit cu Alina Vidican în America. Cum i-a surprins pe copiii lor

Citește și: Totul despre nunta dintre Alina Vidican și milionarul american. Când se mărită fosta soție a lui Borcea

Cum s-au cunoscut Alina Vidican și Claude Senhoreti

Cei doi s-au întâlnit, pentru prima dată, la un eveniment din Miami, iar brazilianul spune că i-ar fi fost greu să nu o remarce pe Alina Vidican. Cei doi au o pasiune în comun: mașinile. El este pilot de curse, ea este împătimită a mașinilor, așa că relația lor nu este una plictisitoare. Din contră!

Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani în urmă la deschiderea a Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul (râde, n. red.). M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit”, spunea Claude Senhoreti în anul 2021, înainte de nuntă.

De altfel, principalul punct comun pe care cei doi l-au găsit i-a ajutat să se apropie. Mașinile sunt pasiunea amândurora, iar bărbatul activează ca pilot de curse.

‘Am descoperit că are o pasiune pentru mașini, amândoi conduceam un Porsche 911. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea. Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim„, a precizat Claude Senhoreti la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton