Alina Vidican, operații estetice de 40.000 de euro. Fosta soție a lui Cristi Borcea e transformată total

 Stamen Diana
.

După divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican a ajuns de nerecunoscut. Fosta soție a afaceristului a apelat de mai multe ori la medicul estetician. Alina Vidican a dat pe operațiile estetice 40.000 de euro. 

Alina Vidican s-a mutat în Statele Unite ale Americii împreună cu cei doi copii ai săi, unde duce o viață lipsită de probleme. Fosta soție a lui Cristi Borcea a început o viață nouă în Miami, iar acum abia că o mai recunoști.

Vedeta și-a făcut mai multe operații estetice și este transformată total. Până la vârsta de 35 de ani, Alina Vidican și-a făcut cel puțin cinci intervenții estetice. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a pus silicoane, și-a făcut rinoplastie, operație la buric din cauza celor două nașteri, și-a injectat pomeții și buzele.

Alina Vidican a apelat la cei mai buni medici esteticieni din Statele Unite ale Americii, pentru a-și schimba înfățisarea. După divorțul de Cristi Borcea, vedeta nu doar că și-a schimbat viața, ci și aspectul fizic. Pentru intervențiile estetice la care a apelat, vedeta a scos din buzunar peste 40.000 de euro.

FOTO: Facebook

Alina Vidican și Cristi BorceaAlina Vidican și Cristi Borcea

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton