Alina Vîlcu de la Visuri la Cheie, despre accidentul grav prin care a trecut: „S-a soldat cu o operație cu 13 șuruburi în gleznă”

 Miniosu Alexandra
.

Alina Vîlcu a făcut mărturisiri tulburătoare despre accidentul grav prin care a trecut. În urmă cu câțiva ani, arhitecta de la Visuri la cheie s-a lovit atât de tare la picior, încât a fost nevoie de operație și de 13 șuruburi în gleznă. În ciuda clipelor grele, ea a învățat să treacă peste și să-și păstreze zâmbetul pe buze. Iată confesiunea dureroasă a vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Vîlcu, cunoscută ca arhitecta de la Visuri la Cheie, a vorbit despre accidentul grav prin care a trecut. Acum trei ani, vedeta de la PRO TV s-a accidentat atât de tare la nivelul piciorului, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale. Doctorii au băgat-o atunci în operație, iar ea s-a ales cu nu mai puțin de 13 șuruburi în gleznă.

alina-vilcu-7alina-vilcu-7

Alina Vîlcu e o apreciată arhitectă din România. Puțină lume știe că vedeta de la Visuri la cheie este și o mare fană a sporturilor. În mod special, ea are o mare pasiune pentru sporturile de iarnă și pentru kite. Din păcate, pe lângă adrenalină, ea s-a ales și cu multă durere, la un moment dat. A suferit două accidentări, iar după una dintre ele a fost nevoită să se opereze.

Citește și: Monica Tatoiu s-a măritat în urma unui pariu pierdut și a divorțat imediat:”Sunt diabolică”

Citește și: Traian Băsescu, primele declarații după ce a fost externat:„Îmi caut apartament să mă mut. Recomandarea medicilor este ca…'

Citește și: Mircea Badea, despre palma primită de Adela Popescu de la Mihai Bendeac, într-o piesă de teatru: „Bă… a dat!”

Citește și: Dialogul halucinant dintre un soldat rus și soția lui, după ce el a jefuit o casă din Ucraina:„Ți-am furat cosmetice și adidași de marcă. Am făcut și saună'

Alina Vîlcu de la Visuri la Cheie, despre accidentul grav prin care a trecut

Într-un interviu, Alina Vîlcu a povestit ce a pățit din cauza pasiunii sale pentru sporturile de iarnă. S-a accidentat de două ori pe pârtia de schi. Prima dată când era mică, având în vedere că face schi de la 4 ani. Atunci, ea a stat jumătate de an cu piciorul în ghips. A doua accidentare a avut loc acum trei ani și a fost mult mai gravă. Aceasta s-a soldat cu o operație și 13 șuruburi în gleznă.

„La kite, recunosc că am o frică inconștientă de apă, de largul mării, deși mă aventurez în tot felul de experiențe. Frica asta m-a împins acum 8 ani să fac diving consistent și aproape în fiecare vacanță merg atât pe apă, cât și sub apă. Totuși, sentimentul de disconfort rămâne undeva.

La munte, în schimb, mă simt destul de stăpână pe natură, însă și acolo mă blochez câteodată când îmi amintesc cele două accidente destul de traumatizante pe care le-am avut.

Unul, când eram copil și s-a soldat cu 6 luni cu piciorul în ghips și unul acum 3 ani, care s-a soldat cu o operație cu 13 șuruburi în gleznă. În rest, totul bine, liberă ca pasărea cerului', a povestit Alina Vîlcu pentru Ego.ro.

Alina Vîlcu a ajutat mai mulți oameni din Ucraina

Printre altele, Alina Vîlcu a vorbit și despre războiul ce are loc acum între Rusia și Ucraina. Conform spuselor ei, acesta a scos „umanitatea și frumosul' din interiorul ei. Arhitecta a ajutat mai mulți oameni din țara vecină. Cel mai mult s-a apropiat de o tânără mămică refugiată care e tot arhitectă.

În primele zile ale invaziei am fost în stare de panică, nu mă puteam dezlipi de la știri, mă îngheța suferința oamenilor și neputința. Și, în mod clar, a început să îmi fie teamă pentru siguranța mea și a familiei. Mi-a fost frică, frică din aceea pe care o simți în stomac. După care, frica s-a potolit, am integrat această realitate, în care da, suntem fragili și putem păți mereu ceva rău, însă ACUM e bine. Și mă bucur de ACUM.

Nu vreau să sune lipsit de empatie, dar multe lucruri minunate se întâmplă în lume acum, nu doar război. Și încă ceva: războiul ăsta nenorocit a venit pentru mine cu oportunitatea de a scoate umanitatea și frumosul din interiorul meu, căci, da, am ajutat câțiva oameni din Ucraina și chiar m-am apropiat foarte mult de o tânără mămică refugiată arhitectă, căreia mi-am propus să îi fac zilele aici cât mai ușoare și mai vesele', a mai spus ea.

Alina Vîlcu a avut COVID-19

Cât despre pandemie, Alina Vîlcu încearcă să vadă partea bună a lucrurilor. E fericită că a avut timp mai mult pentru ea, dar și pentru a sta cu ceilalți. Din fericire, a avut doar o formă ușoară de COVID-19 și a trecut cu bine peste boală.

„Pandemia m-a făcut să încetinesc un pic, să stau mai mult cu mine și cu cei super apropiați și nu a fost un lucru rău. S-au așezat în mine diferite procese, au ieșit la suprafață altele și, una peste alta, a fost o perioadă de creștere. Sigur, am avut multe momente mici adunate de stres și de neliniște, asociate faptului că aș putea face Covid, că s-ar putea întâmpla ceva grav, că mi se dau planurile peste cap etc.

Cumva, acum, prin comparație cu oroarea care este acest război, parcă mi-e și rușine de fostele mele frici și fricuțe cauzate de Covid. Până la urmă, uitându-mă în spate, toată lumea dragă mie este sănătoasă, eu am făcut Covid, o formă ușoară, și am scăpat de stresul ăsta. Și da…am fost în toate vacanțele planificate și la birou am avut cei mai de succes ani. Cât despre război…este greu de acceptat pentru mine realitatea lui, în condițiile în care simt că în ultimii ani lumea se îndreaptă către o evoluție spirituală și cu toții devenim mai buni', a mai transmis vedeta.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton