Alma Boiangiu de la Vocea României va interpreta rolul Mariei Tănase, în noul sezon al documentarului "Marcel Iureş prezintă Enigmele României": "Trăiesc un vis împlinit"

.

Alma Boiangiu de la Vocea României o va interpreta pe Maria Tănase în noul sezon al documentarului „Marcel Iureş prezintă Enigmele României' de la History Channel. La ediția din 2018 a emisiunii „Vocea României', Alma Boiangiu a fost în echipa lui Tudor Chirilă. Concurenta a ajuns printre finaliști, însă, pe lângă muzică, Alma este pasionată și de actorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Alma Boiangiu va putea fi văzută în cel de-al treilea episod al documentarului „Marcel Iureş prezintă Enigmele României”, care va fi difuzat pe 5 noiembrie, la History Channel. Ultimul episod al sezonului doi are în centru iubirea interzisă a cântăreţei Maria Tănase.

3b3c29aa-ffc2-4016-ae29-86268f2cf8d13b3c29aa-ffc2-4016-ae29-86268f2cf8d1

Alma Boiangiu o va interpreta pe Maria Tănase

Alma Boiangiu o va interpreta pe Maria Tănase în noul sezon al documentarului „Marcel Iureş prezintă Enigmele României' de la History Channel.

„Ca actriţă şi muzician, trăiesc un vis împlinit. Un rol atât de frumos şi complex nu vine de multe ori într-o viaţă, iar asta mă onorează', a declarat Alma Boiangiu pentru paginademedia.ro

Alma Boiangiu va putea fi văzută în cel de-al treilea episod, care va fi difuzat pe 5 noiembrie. Ultimul episod al sezonului doi are în centru iubirea interzisă a cântăreţei Maria Tănase.

„E aproape o muncă de detectiv să construieşti profilul unei persoane care a existat în carne şi oase, din piese de puzzle dispersate în biografii, înregistrări, interviuri, mărturii ale celor care au cunoscut-o. Am vizionat de nenumărate ori puţinele filmări rămase cu ea pentru a-i studia gesturile, postura şi m-a emoţionat teribil să ascult singurul interviu al ei care a supravieţuit până în zilele noastre', a menționat Alma în interviu. 

Întrebată, în același interviu, ce a avut de învățat după ce s-a pus în pielea Mariei Tănase, Alma Boiangiu a răspuns: „Rezilienţa. M-am îndrăgostit de generozitatea şi spiritul liber al Mariei, de magnetismul ei de pe scenă. Deşi a avut multe de pierdut şi a fost supusă unor presiuni greu de imaginat, ea niciodată nu şi-a trădat convingerile sau prietenii”.

Alma Boiangiu a dat vestea și pe conturile sale de pe rețelele de socializare. „Promit că nu m-am apucat de fumat chiar dacă rolul o cere uneori, însă anunț cu multă emoție că diseară începe al doilea sezon Enigmele României', numai pe @historyromania', a scris Alma Boiangiu pe Instagram.

Citește și: Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, s-a însurat cu Asiana Peng! Imagini emoționante de la cununia civilă / Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan: „Copil minunat…’

Citește și: A murit Christine Boisson, actrița cunoscută din filmul erotic Emmanuelle. S-a stins într-un azil de bătrâni, din cauza unei boli pulmonare: „S-a alăturat stelelor!'

Cine este Alma Boiangiu, care o va interpreta pe Maria Tănase

Alma Boiangiu are în prezent 23 de ani și este absolventă de Conservator și UNATC. Mama sa, care a cântat în corul Song, condus de Ioan Luchian Mihalea, a stat mereu în preajma ei și a observat că are o ureche muzicală foarte bună.

La vârsta de 5 ani, părinții i-au cumpărat Almei Boiangiu un pian și a început să studieze acest instrument, care a pasionat-o încă de la început. În paralel cu pianul, a început și lecțiile de balet, potrivit protv.ro

La vârsta de 7 ani, Alma Boiangiu a început să studieze chitara cu unul din cei mai buni profesori. Inițial, a fost o ambiție de-a ei să înceapă un al doilea instrument dar, în timp, a ajuns la niște performanțe deosebite − despre acest lucru vorbesc numeroasele premii obținute în România, dar și în străinătate (Spania, Austria, Germania, S.U.A.).

În acest moment, este actriță colaboratoare la Teatrul Ion Creangă și pregătește un spectacol de teatru-circ la Circul Globus.

Alma-Nicole recunoaște însă că cea mai mare realizare din viața ei este participarea la Vocea României, la care mama ei a convins-o să vină.

Un prilej extraordinar de autodepăşire de care sunt tare mândră. Vocea Romaniei a fost ca un montagne russe care mi-a demonstrat că pot mult mai mult decât îmi imaginam. Pot să merg cu chitara în braţe şi să întorc scaunele, pot să fac faţă ritmului infernal al etapelor finale, pot să învăţ 3-4 piese dificile de pe o zi pe alta şi să vin cu idei de interpretări diferite pentru fiecare, pot să cânt în faţa a milioane de oameni fără să mă blochez, pot chiar să mă şi bucur de experienţa de a cânta în marea finală fără a-mi face griji că sunt în direct. Pot„, a mai spus Alma în interviul pentru paginademedia.ro.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton