Alyssa Milano a avut COVID-19, dar testele i-au ieșit negativ de două ori! "Această boală nu este o farsă. Am crezut că o să mor"

 Oana Pantazi
.

Alyssa Milano a povestit recent momentele grele prin care a trecut din cauza infectării cu coronavirus, dar a tras și un semnal de alarmă în privința testării defectuoase, căreia chiar ea i-a căzut victimă, și nu doar o dată, ci de două ori!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alyssa Milano a povestit, pe contul său de socializare, că s-a îmbolnăvit de coronavirus, dezvăluind că a fost testată de două ori negativ pentru coronavirus, la finalul lunii martie, deși la momentul respectiv se simțea foarte rău.

Citește și: Andi Vasluianu dezvăluie cum și-a cunoscut soția și de ce s-au căsătorit după venirea primului copil: „Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere”/ EXCLUSIV

„Totul doare”

'Asta eram eu pe 2 aprilie, după două săptămâni de boală. Nu mi-a fost niciodată atât de rău', a scris actrița în vârstă de 47 de ani în dreptul unei fotografii în care apare purtând o mască de oxigen.

'Totul doare. Îți pierzi mirosul. Mă simțeam de parcă un elefant stătea pe pieptul meu. Nu puteam să respir. Nu puteam să țin mâncarea în mine. Am pierdut 4 kilograme în 2 săptămâni. Eram confuză. Aveam febră. Iar durerile de cap erau oribile. Am avut, practic, toate simptomele induse de Covid', a scris Alyssa Milano.

Citește și: Dieta rapidă a lui Jennifer Aniston. Actrița a slăbit în timp-record și se menține fără efort!

Alyssa-Milano-COVIDAlyssa-Milano-COVID

„Sistemul nostru de testare este defectuos”

Deși simptomele de COVID-19 erau prezente, actrița a povestit că ambele teste pe care le-a efectuat, inclusiv testul de anticorpi (pe care l-a efectuat când începuse să se simtă deja mai bine), i-au ieșit negative!

Actrița a menționat că a ținut să-și documenteze experiența și să le-o împărtășească fanilor ei pentru a atrage atenția asupra faptului că „sistemul nostru de testare este defectuos și nimeni nu știe care sunt cifrele reale. De asemenea, vreau să știți că această boală nu este o farsă. Am crezut că o să mor. Mă simțeam de parcă urma să mor'.

Nu în ultimul rând, Alyssa a menționat că, timp de 4 luni, s-a confruntat cu simptome ca 'amețeli, menstruații neregulate, probleme cu stomacul, palpitații, respirație greoaie, probleme cu memoria pe termen scurt și o stare generală proastă'. Vestea bună este că, după ce a mai făcut un test de anticorpi, testul a ieșit pozitiv!

'În sfârșit, sunt pozitivă la testul pentru anticorpi la Covid. Am avut Covid 19', a scris ea, adăugând că intenționează să doneze plasmă, în speranța că va putea salva și alte vieți.

Citește și: Cum arată Iulia Albu în costum de baie. Vedeta a pozat extrem de îndrăzneț!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton