Amalia Bellantoni, atac la Mirela Vaida, după scandalul din platoul Acces Direct: "E convinsă că vreau să îi iau locul"

 Dumba Gabriela
.

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni s-au certat în direct, în emisiunea de aseară și totul a culminat cu decizia prezentatoarei Acces Direct de a o da afară din platou pe Amalia. Cum era de așteptat, replica acesteia nu a întârziat să apară și, astăzi, Amalia Bellantoni este convinsă că Mirela Vaida nu este atât de fericită în viața de familie și de aici reacțiile ei. În plus, Mirela Vaida ar fi convinsă că Amalia Bellantoni vrea să îi ia locul la Acces Direct, crede aceasta din urmă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pentru că nu erau pe aceeași lungime de undă într-o discuție vizavi de un caz din emisiune, Mirela Vaida a dat-o afară din platou pe Amalia Bellantoni. În urma replicilor acide adresate româncei care a trăit în Sicilia, cea din urmă a fost nevoită să părăsească platoul, iar astăzi a revenit cu replici tăioase.

676676

Amalia Bellantoni, atac la Mirela Vaida după ce a dat-o afară de la Acces Direct

„Eu sunt Bellantoni, nu sunt tristă, cum aș putea să fiu tristă, când al meu amore mă așteaptă așa.

Ajungând la mine acasă, am o echipă de italieni, spre deosebire de alții, eu trăiesc în Italia, dar aici în România. Am adus pe meleagurile noastre pe toată lumea. Ceea ce mulți nu știți este că există o diferență dintre a putea și a vrea, eu pot. Alții nici nu știu ce vor. De la Messina și Pallermo, Ciao!', a spus Amalia Bellantoni pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida se teme că Amalia Bellantoni îi ia locul la Acces Direct?

Relația dificilă dintre cele două vedete ale Antenei Stars vine, susține Amalia Bellantoni, după ce au apărut discuții în spațiul public cu privire la plecarea Mirelei Vaida din echipa Acces Direct, actuala prezentatoare având-o drept rivală chiar pe blondina din show-ul La Famiglia.

'Ea are o problemă personală cu mine pentru că insist mereu pe viața de familie, pe respectul pe care trebuie să îl aibă, reciproc, soții între ei. Ea întotdeauna dă în mine, spune că am disperat-o cu 'amore', chestiuni din astea.

O deranjează prezența mea pentru că, din câte am înțeles, din ceea ce mi s-a spus, lumea crede că locul ei va fi luat de mine. Eu nu am nicio informație în acest sens, mie nu mi-au zis așa ceva cei de acolo. Pe mine mă cheamă în emisiune producătorii, insistă să vin, și consider că ea se manifestă așa pentru că îi este frică de mine', a mai explicat Amalia Bellantoni, pentru FANATIK.

E adevărat, chiar dacă nu a avut discuții despre preluarea emisiunii, Amalia Bellantoni recunoaște că ar fi tentată să accepte să ajungă prezentatoarea Acces Direct.

'Eu nu am avut însă nicio discuție pe această temă. Dacă mi s-ar propune, nu pot să spun acum dacă aș accepta, aș evalua atunci, pe moment', a mai spus vedeta.

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură:„Mi-am scos firele’  

Citește și: Cine e trupa UDI, care a primit Goldez Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talent

Ce reproșuri îi face Amalia Bellantoni prezentatoarei Acces Direct, Mirela Vaida

Amalia Bellantoni se plânge că Mirela Vaida are grijă să nu o lase să vorbească atunci când este invitată la Acces Direct.

'E o chestiune personală cu mine. Problema este că eu, ca și invitat, nu am niciodată un cuvânt de spus. Nu mă lasă să vorbesc.

Eu nu mi-am dat seama, dar sunt persoane care îmi scriu că ea se teme că îi iau locul, că ar fi o discuție undeva, nu știu unde. Eu mă duc ca și invitată, mă invită redacția, nu ea, și mă duc fără niciun fel de probleme. Dacă mă vor chema cei din redacție, evident, voi mai merge', a mai precizat Amalia Bellantoni, supărată nevoie mare pe Mirela Vaida.

Amalia Bellantoni crede că atitudinea Mirelei Vaida vine din frustrări personale

Amalia Bellantoni crede că Mirela Vaida nu este foarte fericită în viața de familie și de atunci răbufnirile din emisiune.

'Poate e și un pic de gelozie feminină. Cred că viața ei de familie, cea de acasă, că de aici pleacă toate chestiunile astea, nu este la nivelul dorit. Iar eu când spun că femeia este responsabilă, dar și bărbatul, atunci când unul dintre parteneri fuge, apare problema.

Ea spune că atunci când ai trei copii și au febră nu o mai interesează de bărbat. Dar este greșit, trebuie să ai grijă și de el. Că dacă nu îi dai de mâncare va mânca în altă parte. Oricât ar fi de înțelegător, dacă nu ai grijă de el, îl dai deoparte, știi cum e, caută o ciorbă caldă', a mai spus Amalia Bellantoni pentru Fanatik.ro.

Mirela Vaida, reacție după cearta cu Amalia Bellantoni

Mirela Vaida a vorbit și ea despre scandalul din emisiunea din 2 mai și despre relația pe care o are cu Amalia Bellantoni.

'Ea oricum trebui să plece la 6 (18.00, n.red.) și era 6 fără 2 minute. Deci nu a fost nicio chestie. Se face mai mult caz decât este, pentru mine nu e nicio problemă. Astăzi o să ne și revedem, în emisiune.

Dacă ea se plânge (de faptul că nu poate vorbi în emisiune, n. red.), înseamnă că așa percepe ea. Nu am ce să discut, chiar nu am nicio problemă. Am atâtea alte probleme cu adevărat importante încât asta chiar nu e… Nu am absolut nicio problemă că ea, nu avem chiar nimic de împărțit', a spus Mirela Vaida pentru sursa menționată mai sus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton