Amalia Enache a dezvăluit cine este, de fapt, tatăl fiicei sale: "Lucrează în domeniul cinematografiei..."

 Dumitrache Laura
.

Amalia Enache este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri de la noi din țară. Vedeta de la Pro TV are o carieră de succes, iar în urmă cu șapte ani a adus pe lume o fetiță minunată. Viața ei s-a schimbat radical, dar putini știu cine este, de fapt, tatăl fiicei sale. Ei bine, deși este o persoană discretă cu viața sa personală, Amalia Enache a mărturisit cine este tatăl copilului său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Amalia Enache, în vârstă de 46 de ani, prezintă de ani de zile cele mai importante știri, alături de Cristian Leonte. Dincolo de cariera sa, Amalia Enache se poate declara o femeie împlinită. Vedeta tv are o fiică în vârstă de șapte ani, Alma, care are foarte multe pasiuni. Știrista a fost mereu o femeie discretă când vine vorba despre viața personală, dar acum a dezvăluit cine este, de fapt, tatăl fiicei sale.

375660493_841753760640057_1086087312453345691_n375660493_841753760640057_1086087312453345691_n

Recent, Amalia Enache a vorbit despre tatăl fiicei sale. Prezentatoarea de știri și-a dorit să devină mamă, iar în urmă cu șapte ani, visul i s-a îndeplinit când a adus-o pe lume pe micuța Alma. Pentru că multă lume s-a întrebat cine este tatăl fiicei sale, Amalia Enache a răspuns la această întrebare.

Citește și: Amalia Enache a ales învățământul privat pentru fiica ei: „Școala românească nu este adaptată la nevoile părinților”

Citește și:Cum arată Amalia Enache în costum de baie și nemachiată: „Cu soare, apă și cu trântit direct pe nisip'. Imagini cu prezentatoarea TV din vacanța pe litoral

Citește și:America Express 13 noiembrie – Iulia Albu și Mike, scandal uriaș în timpul probei: „Nu este nimic pertinent în ceea ce faci. Nu vreau să apar la televizor așa!' / De ce s-au certat, din nou

Citește și:Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces direct, s-a căsătorit: „Pornim la un nou drum împreună”. Mirela Vaida, apariție spectaculoasă la nuntă

Amalia Enache a dezvăluit cine este, de fapt, tatăl fiicei sale

Amalia Enache se numără printre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri de la noi din țară. În vârstă de 46 de ani, știrista are o carieră de succes și o familie minunată. În urmă cu șapte ani a devenit mamă pentru prima oară, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. În prezent, Alma are șapte ani și are o relație specială cu mama ei. Cu toate acestea, multi s-au întrebat cine este, de fapt, tatăl micuței. Amalia Enache a fost întotdeauna o persoană discretă cu viața ei personală, iar acum a dezvăluit cine este tatăl fiicei sale. Vedeta a mărturisit că tatăl Almei nu este persoană publică și lucrează în domeniul cinematografiei.

Tatăl ei nu e o persoană publică. E un român care lucrează în domeniul cinematografiei și are șansa de-a trăi în diverse colțuri din lumea asta. Noi suntem acum foarte buni prieteni și într-o relație excelentă de creștere a Almei. În continuare, am convingerea că el este cel mai bun tată din lume și asta poate să ți-o confirme și Alma.',  a spus Amalia Enache pentru okmagazine.ro.

Cine o ajută pe Amalia Enache cu creșterea fiicei sale

Mama Amaliei Enache s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, iar tatăl ei este plecat din țară, iar cea care o ajută pe Amalia în creșterea fiicei sale este chiar mama partenerului ei. Prezentatoarea tv a declarat că Alma petrece mult timp cu bunica paternă, iar în fiecare seară, când jurnalista trebuie să meargă la muncă, mama partenerului ei vine și are grijă de Alma.

Cu mama tatălui ei, care e și singura ei bunică în viață. Este o prezență fantastică, o bunică tânără, vioaie și super în formă. Nu locuim în aceeași casă, dar vine în fiecare seară când plec eu la serviciu, o culcă pe Alma pe la vreo 20:00 și mai pleacă înainte să ne trezim noi, pe la 06:00. Mă ajută de fiecare dată, cu absolut orice, dacă am o gală sau vreun alt eveniment.', a mai spus jurnalista. Întrebată dacă își mai dorește un al doilea copil, Amalia Enache a mărturisit că i-ar fi teamă să mai aducă pe lume un copil, din cauza vârstei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton