Amalia Enache a ales învățământul privat pentru fiica ei: "Școala românească nu este adaptată la nevoile părinților"

 Dumba Gabriela
.

Amalia Enache a ales învățământul privat pentru fiica ei, încă de anul trecut, când Alma a mers în clasa pregătitoare și explică motivele din spatele acestei decizii. Amalia Enache spune că această variantă o ajută mult mai mult decât înscrierea într-o școală de stat, care „nu este adaptată la nevoile părinților”, după cum spune prezentatoarea de la Pro TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Amalia Enache a optat încă de anul trecut, când fiica ei a început clasa pregătitoare, pentru învățământul privat. Alegerea s-a dovedit de bun augur, întrucât Almei îi place la școală și își roagă mama să o mai lase încă 5 minute în momentul în care vine să o ia acasă.

1886818868

De ce a ales Amalia Enache școala privată pentru fiica ei

Fiica Amaliei Enache a început clasa întâi la o școală privată din București, după ce a urmat și cursurile pregătitoare tot în sistem privat. Prezentatoarea de la Pro TV explică de ce nu a înscris-o pe Alma la o școală de stat.

Pentru că școala în sistemul pe care l-am ales eu nu e un sistem de after school. În partea a doua a zilei după masa de prânz și pauza de o oră jumate au cluburi de fapt, nu fac teme, fac cu totul și cu totul altceva.

Fac rock, fac dansuri, modelaj, fac o grămadă de activități din zona asta mai artistică, cor, adică tot ce probabil aș fi încercat să văd pentru ea, să îi ocup timpul prin alte părți. Totul se întâmplă în același loc.

Iar eu am ales învățământul privat cel puțin pentru această perioadă a vieții ei pentru început, pentru că nu m-aș descurca altfel, pentru că școala românească nu este adaptată la nevoile părinților, care lucrează destul de mult în timpul zilei și copiii stau foarte puțin la școală, după care ai varianta de after school, unde tot plătești, adică tot acolo ajungi și de fapt copilul stă foarte mult într-o bancă făcându-și temele, fie te bazezi pe bunici.

Și nu m-aș fi descurcat să duc copilul la cea mai apropiată școală de noi este liceul Cervantes. Încep cursurile la 7.30 cei mici și la 11.30 deja au terminat. Și ce facem tot restul zilei cu copilul?„, a dezvăluit Amalia Enache pentru playtech.ro.

Citește și: Mihai Onilă, totul despre iubita care l-a făcut să-și revină după drama pierderii fetiței:„Lucrăm și la un copil

Denis Hanganu s-a căsătorit. Cum arată și cu ce se ocupă soția protagonistului din „Clanul'

Citește și: Mirabela Dauer nu a mai mers în Israel, țara ei de suflet, de când a fost diagnosticată cu cancer: ‘Nu mi-a mai permis sănătatea, și a fost și pandemia…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Mirabela Dauer și Raoul. Sunt prieteni de mai bine de 20 de ani: „Eu eram la început de drum’

Amalia Enache este foarte încântată că fiicei ei îi place la școală

Din fericire pentru mama ei, Alma nu plânge atunci când merge la școală, ba dimpotrivă. Amalia Enache este încântată că fiicei ei îi place să petreacă timp cu colegii de la școală, chiar dacă uneori ar vrea să petreacă și ea mai mult timp împreună.

„Mă rog eu de ea să o iau mai devreme, pentru că seara sunt la serviciu și la momentul culcării nu sunt. Și tot timpul găsește motive să stea cât mai mult la școală.

E clar că am găsit școala potrivită pentru ea și nu doar că ziceai cum o conving să stea atât de mult, păi ea vrea și mai mult.  Nu reușesc mai devreme de ora 5.00, adică doar de la ultima oră să lipsească și asta cu mari insistențe.

Dacă e după ea, ar sta până la final și nu e singura. Așa e atmosfera la școala ei, încât copiii au stat toată ziua acolo și când te duci după ei, zic: mai lasă-mă 5 minute să mă mai joc cu colegii„, a mai spus Amalia Enache.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton