Amalia Enache și-a pierdut în mod tragic ambii părinți: "Am fost foarte bulversată, doi ani la terapie eu am plâns"

 Radulescu Ruxandra
.

Amalia Enache și-a pierdut în mod tragic ambii părinți. Amalia Enache, una dintre cele mai apreciate știriste de la TV, a trecut printr-o dramă copleșitoare, atunci când părinții ei s-au stins din viață. Vedeta de la PRO TV și-a deschis sufletul într-un interviu, spunând că a avut nevoie de mult timp ca să vindece rana provocată de dispariția mamei și a tatălui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Amalia Enache, prezentatoarea de la pupitrul știrilor PRO TV, este nu numai o femeie de carieră, ci și mama unei fetițe superbe, pe nume Alma. Puțini știu, însă, că Amalia Enache a trecut printr-o perioadă cumplită, atunci când și-a pierdut ambii părinți. Amalia Enache a trecut foarte greu peste moartea lor, dar îi poartă mereu în suflet, iar conexiunea spirituală cu aceștia nu a dispărut niciodată.

amalia-enache-la-stiri-dupa-operatie-5amalia-enache-la-stiri-dupa-operatie-5

Amalia Enache și-a pierdut în mod tragic ambii părinți

Cel mai greu moment din viața Amaliei Enache, a fost atunci când mama ei s-a îmbolnăvit grav, iar după trei luni a închis ochii pentru totdeauna. Vedeta a fost copleșită de durere și a avut nevoie de ani de terapie pentru a vindeca rana imensă, pe care a lăsat-o în urmă pierderea celei care i-a dat viață.

Citește și: Cum își menține Amalia Enache silueta, la 46 de ani: „O dată pe zi beau înainte de masa de prânz un pahar cu oțet de mere' / Ce aliment consumă zilnic

Citește și: Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel explică decizia: „Nimeni din familie nu se va mai ocupa. A fost închiriat…'

Citește și: Amalia Enache a dezvăluit cine este, de fapt, tatăl fiicei sale: „Lucrează în domeniul cinematografiei…”

Citește și: Nicoleta Nucă recunoaște că a avut gânduri suicidare: „Eram în depresie foarte agresivă, mă judecam, mă blamam…’. Ce s-a întâmplat în viața artistei

„Încă avem o relație frumoasă. Tata a încetat din viață la vreo 13 ani după ce s-a stins mama, dar la mama nu am a fost deloc pregătită și a fost foarte fulgerător. De la momentul în care s-a dus la spital pentru că a crezut care o răceală mai puternică și până la momentul în care nu a mai fost, n-au trecut nici trei luni și acolo nu am fost deloc pregătită și a durat foarte mult reașezarea mea cu mine, cu lumea, cu viața. Cumva, viața mea e până la momentul ăla. Întru-un fel, îmi amintesc de Amalia aia. Era destul de simpatică și ea, dar din punctul ăla sunt cu adevărat altcineva.

După momentul morții mamei, am avut o perioadă în care am fost foarte bulversată, mai mult decât tulburată. Îmi amintesc, de exemplu, că ieșeam foarte mult în oraș. Mi-am făcut o gașcă, dar nu eram pe nicăieri. Fugeam de tot. Eu nu eram cu adevărat acolo. Nu puteam să rămân singură acasă și m-a ajuns din urmă propriul adevăr. M-a ajuns deșertăciunea pierderii.

Deodată, mi se părea că nimic nu mai are farmec. După ce am ascultat și mi-au plăcut foarte mult oamenii din jur și viața aia, nu mi-a mai plăcut de nimeni și mi-am dat seama că e o problemă aici și că trebuie să intervin, că trebuie să fac ceva pentru mine. Am fost la terapie, ceea ce era foarte greu să accept. Cam doi ani la terapie eu am plâns. Cu asta m-am ocupat. Ne învață psihologii, preoții să ne trăim doliu, l-am trăit un pic greșit, eu nu am stat din prima cu mine, pentru că nu eram în stare, nu voiam să mă aud pe mine niciun pic', a mai spus Amalia Enache.

Amalia Enache: „Eu am fost buricul pământului pentru părinții mei”

Tatăl Amaliei Enache a încetat din viață după 13 ani, de când mama vedetei a murit. Amalia Enache mărturisește că nu a încetat niciodată să simtă o puternică conexiune cu cei care i-au dat viață. Vedeta PRO TV își amintește că părinții și-au focusat întreaga atenție asupra ei și că au fost de o blândețe exemplară.

„Încă avem o relație minunată, deși nu mai este de 13 ani cu mine. A fost atât de puternică în viața mea, încât încă e acolo. Mama e mama. Mă gândesc la calmul mamei mele, la încrederea asta… Repet, eram fata de la țară și de unde o fi știut mamă lucruri d-astea de parenting, nu știu. Chiar predica povestea asta cum că nu trebuie niciodată copiii loviți, că nu trebuie să țipăm la copii, că trebuie să îi tratăm cu respect… Spunea lucrurile astea, nu doar că le făcea.

Eu am fost buricul pământului pentru părinții mei. Eu cu încrederea asta am pornit de la ei. În jurul meu era viața lor. Mi se mai spunea că aș fi puțin răsfățată, mai ales de tata. Am un frate cu șapte ani mai mare și deci a durat șapte ani până la următorul copil, care a fost o fetiță, care pentru tata a fost ceva… jucăria perfectă, o prințesă. Am crescut cu această poveste în care tata m-a ținut în brațe la propriu toată copilăria. Eu îmi amintesc că am fost în brațele lui', a declarat Amalia Năstase, în cadrul unui podcast.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton