Ce intervenție estetică își face Amalia Năstase, de la 27 de ani

 Dumitrache Medeea
.

Amalia Năstase arată ca la 25 de ani deși are 45. Multe femei s-au întrebat care este secretul ei pentru a-și menține tinerețea, iar vedeta a dezvăluit acum totul. Se pare că urmează același tratament de când avea 27 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Amalia Năstase ține foarte mult să aibă un ten impecabil și fără riduri și a dezvăluit ce tratamente folosește pentru a se menține tânără. Vedeta a menționat că face aceeași procedură încă de când avea 27 de ani.

amalia3amalia3

Mai mult, Amalia a explicat și cum își menține silueta, după ce, în trecut, a reușit să slăbească 32 de kilograme într-un singur an. Vedeta a făcut multe sacrificii pentru a reuși această performanță.

Cum se menține tânără Amalia Năstase

Amalia Năstase a dezvăluit că, încă de la 27 de ani, își injectează botox și, o dată pe lună, face o procedură cu laser și diverse curățări.

Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox. Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri', a spus Amalia la „Vorbește lumea'.

Citește și: Amalia Năstase spune adevărul despre operațiile estetice.

Citește și: Amalia Năstase a vorbit despre criza în afaceri, în timpul pandemiei de coronavirus.

Citește și: De ce a lipsit Cătălin Măruță de la emisiune:

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie:

Vedeta a spus că este de acord cu operațiile estetice și că are în plan ca în următorii cinci ani să apeleze la o intervenție chirurgicală deoarece are o pleoapă mai căzută.

„Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o. Și cred că asta va fi intervenția pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo', a mai spus Amalia.

Cum a slăbit Amalia Năstase 32 de kilograme într-un an

După ce a devenit mamă, Amalia Năstase a dus o adevărată luptă pentru a-și recăpăta silueta pe care o avea înainte să rămână însărcinată. Aceasta a mărturisit că a avut probleme grave cu greutatea și că o dureau genunchii și coatele.

„Ziarele au scris că sunt obeză, ceea ce era adevărat. Mă dureau genunchii, coatele de la apa reținută. Când te îngrași, reții apă. Am născut și nu am putut să mai slăbesc. Nu puteam să-l mai țin pe Tomiță în brațe', a spus Amalia.

Cu eforturi și sacrificii, Amalia a reușit să se mobilizeze și să slăbească peste 30 de kilograme într-un singur an: „Mâncarea nu e totul în viață. În doi ani de zile, am mâncat de două ori zahăr. Eram un om slab închis în corpul meu gras, era horror. Am zis: bă, dacă rămân așa? Deja îmi luam numai haine largi ca să mă acopăr. Nu am vrut să slăbesc brusc, ca să nu-mi cadă fața'.

Amalia Năstase: Slăbesc 4-5 kilograme într-o săptămână

După ce a reușit să slăbească 32 de kilograme într-un an, Amalia a mărturisit că tot nu este mulțumită de felul în care arată și că vrea să mai slăbească 4-5 kilograme.

Nici acum nu sunt mulțumită cum arăt. Mai trebuie să slăbesc vreo 4-5 kilograme', a spus Amalia.

Vedeta a spus și care este secretul. Se pare că ține o dietă care se aseamănă cu postul negru și care o ajută să slăbească destul de mult într-o perioadă de doar câteva zile, dar totul cu ajutorul unui nutriționist.

Urmez o dietă care imită postul negru. Slăbești 4-5 kilograme în 5 zile. Numai cu ajutorul unui nutriționist am reușit să slăbesc. Altfel nu se poate', a mai adăugat Amalia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton