Amalia Năstase, scandal cu Poliția Română. Ce a pățit vedeta: "Mi-ar fi rușine să fiu polițist și să-mi râdă niște interlopi în față"

 Oana Pantazi
.

Amalia Năstase, scandal cu Poliția Română. În disperare de cauză, după 6 ani de așteptare, Amalia Năstase și-a spus păsul în mediul online, acuzând Poliția, cu privire la o situație extrem de deranjantă, care nu și-ar fi găsit rezolvarea nici în clipa de față. Vedeta locuiește în proximitatea unui club, fără autorizație, spune ea, care deranjează riveranii cu muzica dată la maximum până la 5 dimineața. Iată ce mesaj le-a transmis polițiștilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Amalia Năstase, scandal cu Poliția Română. De ani buni, Amalia Năstase susține că are probleme în weekend cu decibelii care se aud de la un club aflat în apropierea locuinței sale, club care, de altfel, nu ar avea autorizație de funcționare. Aceasta ar fi făcut sesizări la Primăria sectorului 1, la Poliție, dar acestea nu ar fi folosit la nimic, cel puțin până acum… Din zona clubului s-ar auzi muzică, în weekenduri, până la 5 dimineața. Iată ce mesaj a scris Amalia Năstase în mediul online, în deisperare de cauză!

af-1af-1

Amalia Năstase, scandal cu Poliția Română

După ce, ani în șir, ar fi făcut nenumărate petiții, sesizări și ar fi sunat la Primărie și la Poliție, Amalia Năstase s-a văzut nevoită să-și expună problema în mediul online, dat fiind că nu ar fi fost găsită o rezolvare până acum. Clubul de unde s-ar auzi muzica, în weekend, până la 5 dimineața nici măcar nu ar avea autorizație, dar, cu toate acestea, funcționează…

Citește și: Ce spune Amalia Năstase după șase ani de căsnicie cu Răzvan Vasilescu:'Minciunile nu sunt bune…'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă:'Deci, se poate!'

Citește și: Ce intervenție estetică își face Amalia Năstase, de la 27 de ani

Citește și: Cum arată Amalia Năstase la 45 de ani, după ce a slăbit 32 kg.De ce a apelat la medicul estetician

„De mai bine de 6 ani de zile sun în fiecare weekend la Poliția Română ca să reclam că un club care nu are autorizație, face concerte cu scenă și sonorizare la maxim în aer liber până la 5 dimineața. Mai ilegal decât asta nu știu ce mai pot face, dar bănuiesc că nu-i interesează că ei au spate', așa mi s-a spus. Am facut petiție la Primaria Sectorului 1 și mi-a răspuns Doamna Primar Clotilde Armand că așa e, nu au autorizație de funcționare și că Poliția va lua măsuri.

Poliția mi-a răspuns că, dacă mă deranjează, pot să sun la 112. Vouă nu va e, mă, rușine? Chiar numai de combinațiile voastre va arde? Mi-ar fi rușine să fiu polițist la secție și să-mi râdă niște interlopi în față. M-aș face altceva. Sincer. Ministerul Administratiei si Internelor

PS: am facut toate petițiile posibile

PPS: CAPITOLUL III

Atribuţiile Poliţiei Române

Art. 26. – (1) Poliţia Română are următoarele atribuţii principale:

1. apără viaţa, integritatea corporală şi libertatea persoanelor, proprietatea privată şi publică, celelalte drepturi şi interese legitime ale cetăţenilor şi ale comunităţii;

2. aplică măsuri de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi de identificare şi contracarare a acţiunilor elementelor care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii;

3. Sau nimic din cele de mai sus pentru ca le e frica de bāietii bazați.

Al 4-lea PS: Nicușor Dan, e dulce somnul?„, a scris Amalia Năstase în mediul online.

Ce răspuns a primit Amalia Năstase de la Poliție

Textul scris de amalia Năstase, unde a dat tag tuturor celor implicați nu a rămas fără răspuns, reprezentații Poliției reacționând chiar pe pagina ei de socializare.

„Bună seara. Locația menționată de dumneavoastră a avut, în fiecare an, autorizație de funcționare, dar nu și pentru construirea terasei, fapt pentru care au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, atât de către colegii din cadrul Compartimentului Activități Comerciale, cât și din cadrul Biroului Disciplina în Construcții. Vă adresăm rugămintea să specificați cu exactitate ce anume reclamați în prezent, întrucât clubul la care faceți referire este deschis doar în perioada mai-octombrie. În prezent, este închis.

Vă asigurăm că, la momentul oportun, vom verifica dacă locația deține toate autorizațiile necesare pentru desfășurarea specifică a activității. Așa cum v-a mai fost transmis, vă îndrumăm să apelați Dispeceratul Poliției Locale 021.9540, disponibil 24/7, pentru o intervenție promptă, atât în situația tulburării liniștii publice, cât și în alte situații din zona noastră de competență',  i-au răspuns reprezentanții Poliției Sectorului 1 Amaliei Năstase.

Răspunsul nu a mulțumit-o însă pe Amalia Năstase, care le-a dat o replică acidă.

„Poliția Locală Sector 1, păi nu vreți voi acum să mergem să vedem cum e închis?! Bubuie muzica de rupe și acum. Voi sunteți ok? Doamne ferește! Reclam că pe un teren aflat în proprietatea publică a statului este o scenă, cu boxe de concert, cu mese și consumație, fără autorizație că știți și voi că nu are cum să ia vreodată autorizație. Și voi (sau cine s-o duce) vă duceți și ăia vă arată autorizația de funcționare din hală, și gata, plecați la secție mulțumiți. Aș vrea să știu cum de v-ați informat atât de bine despre programul ăla de funcționare și nu v-ați suit în mașină să vedeți ce reclam. Cum adică, acolo nu a fost nimeni? Conform legii când sună cineva, se intervine. Ce visați că e închis clubul? Doamne ce bătaie de joc. Ministerul Administrației și Internelor ce e cu voi?', a comentat Amalia Năstase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton