Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu s-au mutat în casă nouă, după ce au devenit părinți de gemeni. Cum arată vila: "Mi-am pus palmier, să mă simt ca-n Tenerife"

 Oana Pantazi
.

Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu s-au mutat în casă nouă, după ce au devenit părinți de gemeni. Pentru Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu, chiar dacă-și mai doreau copii, vestea că vor avea gemeni a fost șocantă, deci în viața lor au apărut schimbări inclusiv de natură imobiliară – soții s-au mutat în casă nouă după ce au devenit părinți pentru a doua oară. În luna martie a acestui an, familia celor doi artiști, deja părinți de fată, s-a mărit cu doi băieței. Iată cum arată noua vilă a familiei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu s-au mutat în casă nouă, după ce au devenit părinți de gemeni. Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu au devenit părinți pentru a doua oară în luna martie și, pentru că familia li s-a mărit, s-au mutat în casă nouă. Artistul și soția lui au trăit o perioadă plină de emoții, cu atât mai mult cu cât au aflat sexul gemenilor în momentul în care băiețeii au venit pe lume. Kevin Vasile si Thiago Ioan mai au o surioară, Selena, în vârstă de 2 ani, iar tatăl lor s-a îngrijit din timp să le asigure urmașilor săi viitorul. Doar că în momentul în care s-a apucat să construiască a doua casă nu știa că va avea gemeni…

240387916_387026779446831_6589992355933196146_n240387916_387026779446831_6589992355933196146_n

Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu s-au mutat în casă nouă, după ce au devenit părinți de gemeni

Simpaticul artist a povestit în emisiune la Măruță că se apucase să construiască casa înainte de a-i veni copiii pe lume. De altfel, atunci nici nu știa că va avea gemeni. De curând, familia Ceterașu s-a mutat în casă nouă, de fapt o vilă superbă, unde există mai mult spațiu. Aflată în Baia Mare, noua locuință a artiștilor este supraetajată și are trei dormitoare, living, dressing, bucătărie și baie. Artistul a avut grijă și de latura peisagistică, iar din cadru nu lipsește nici palmierul… din plastic.

„Fără să știu că o să am gemeni, de casă m-am apucat anul trecut, prin ianuarie. Și am făcut două case la fel. Ambele pe același proiect. Mai avem de lucru un pic. Încă nu am pus gazonul, că este frig acum. Mi-am pus un palmier să mă simt ca în Tenerife, e din plastic și nu trebuie să avem grijă de el. O să mai vină o fântână arteziană', a povestit artistul în emisiunea La Măruță.

Citește și: Vasilică Ceterașu recunoaște că și-a înșelat soția: „M-a și prins, mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în dreapta…’

Citește și: Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu vor deveni părinți de gemeni. Soția artistului: „Am fost în stare de șoc'

Citește și: Vasile Ceterașu a ajuns de urgență la spital, după ce a cântat la o nuntă: „E un episod acut care poate indica…’

Deasupra ușii de la intrare, artistul are încrustată o vioară în sticlă, instrumentul care l-a făcut faimos în toată țara. Mărturisește însă că detaliile legate de interior au căzut în sarcina soției sale.

„Amalia a ales mobilierul. Eu m-am ocupat de construcție și de organizarea șantierului. Și am ales ușile. (…) Am vrut să fie peste tot mochetă, fiind vorba despre copii, gresia este rece… Și mi-a ieșit ieftin cu mochetă, eu am ieșit undeva la 1.500 de lei cu mocheta și montaj', a mai spus Vasilică Ceterașu.

Cum se descurcă proaspeții părinți cu gemenii

Chiar dacă nu sunt pentru prima oară părinți, ei mai având-o și pe adorabila Selena, cei doi artiști sunt la prima experiență cu băieți, și încă gemeni. Vasilică Ceterașu își ajută soția, însă, cu toate acestea, Amalia a recunoscut că s-a confruntat cu depresia.

'Prima lună a fost puțin ciudată, noroc cu mama care s-a mutat la noi, mă ajută cu copiii pentru că altfel nu aș reuși. Ei se trezesc deodată, mănâncă deodată, dacă n-ar fi fost mama nu știu cum m-aș fi descurcat, e puțin greu. Vasilică se ocupă de Selena, că să nu simt cumva și lipsa mea Vasilică încearcă să facă pe mama și pe tată.

Dar stau mai mult cu băiețeii pentru că sunt micuți, trebuie ținuți în brațe, schimbați, alăptați, spălați, e un pic mai mult de lucru. Nu am destul lapte, le mai dau și lapte praf pentru că nu le ajunge amândurora. Thiago e foarte mâncăcios, Kevin mănâncă mai puțin, îi lasă mai mult frățiorului lui.

Au luat in greutate, chiar și Kevin care era mai micuț, acum are 3,200 kg, iar Thiago are 4,300 kg. Au luat in greutate foarte bine pentru prima luna. Acum au început și colicii, e o perioada un pic mai dificilă' – a povestit Amalia Ceterașu, la scurt timp după naștere, pentru Star Popular.

Și cum depresia post-natală nu e ceva neobișnuit în rândul proaspetelor mămici, nici Amalia nu a făcut, din păcate, excepție.

'Sincer, acum, gândindu-mă la cele întâmplate, chiar cred că a fost o depresie. Plângeam din orice, chiar daca nimeni nu-mi spunea nimic, eu plângeam. Mai vedeam și mesajele urate pe care le primeam, eram într-un plâns total. Chiar îmi spunea Vasilică să-mi revin, să nu bag în seama mesajele. Cred că a fost o depresie, plângeam din orice, fară motiv, acum mi-am mai revenit, sunt mai bine. Acum plâng doar copiii', a mai spus Amalia Ursu pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton