America Express 12 decembrie - Ce echipă a câștigat imunitatea din cel de-al optulea stage: „Efectiv nu-mi venea să cred!”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 12 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea din cel de-al optulea stage. În ediția difuzată marți la Antena 1, concurenții de la America Expres s-au întrecut într-o nouă cursă pentru imunitate. Lupta nu a fost deloc una ușoară, participanții având de îndeplinit misiuni dintre cele mai dificile, iar, la final, doar o echipă a câștigat avantajul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 12 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea din cel de-al optulea stage. Lupta pentru imunitate i-a trecut pe concurenții America Express prin noi probe grele. Unele dintre cele mai dificile au fost misiunea cu taurul și găsirea unor obiecte speciale, indicate de Irina Fodor.

irina-1-1irina-1-1

Citește și: Sânziana Negru de la America Express s-a ocupat singură de designul casei sale: 'A fost un an foarte plin, o muncă lungă. Încă nu s-a terminat, dar…' / Ce spune despre relația cu Ștefan Floroaica

Citește și: Alexia Eram, mărturisire în lacrimi despre fratele ei, Aris, la America Express: „Mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el. Nu l-am mai văzut atât de fericit în competiție…”

Citește și: Karmen, fiica lui Adi Minune, a primit un inel cu diamant în valoare de mii de euro din partea soțului: „Lacrimi de fericire”

Citește și: Ce îi sfătuiește Maria Dinulescu pe românii care vor să investească sau să cumpere case în Dubai: „Este foarte important ca atunci când faci o achiziție să…' / EXCLUSIV

America Express 12 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea din cel de-al optulea stage

Ca de obicei, Irina Fodor a fost cea care le-a transmis concurenților America Express ce misiuni au de îndeplinit. Înainte să ajungă în Cordoba, participanții au trebuit să-și facă doi prieteni argentinieni și să schimbe două obiecte din România cu două obiecte din Argentina.

„Înainte să ajungeți în orașul Cordoba, trebuie să vă faceți 2 prieteni argentinieni. Schimbați aceste două obeicte din România cu 2 obeicte din Argentina. Ceramica românească pentru o cană de mate și palinca pentru o sticlă de vin argentinian. Vă aștept cu aceste obiecte la Parque del Chateau, în Cordoba', le-a transmis Irina Fodor concurenților America Express.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat imunitatea

După o luptă grea cu taurul mecanic și după ce au reușit să găsească cele două obiecte indicate de Irina Fodor, echipele s-au îndreptat către locul de întâlnire în care îi aștepta prezentatoarea TV. Potrivit clasamentului, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au ajuns primele.

„Știu cât v-ați consumat, mai ales când ați fost doar cu câțiva pași în spate. Nu mai e de glumit cu viteza. Începe să devină elementul vital, trebuie să vă concentrați și, ceea ce este cel mai important, trebuie să vă mișcați de acum încolo cel puțin la fel de bine ca acum, pentru că sunteți prima echipă ajunsă la mine', le-a spus Irina Fodor celor două concurente.

Laura Giurcanu a fost extrem de bucuroasă când a aflat că a câștigat imunitatea. Pentru moment, acesteia nu i-a venit să creadă.

Momentul mi-a inundat sufletul de bucurie, efectiv nu-mi venea să cred și eram atât de mândre', a zis Laura Giurcanu.

Ce echipe au fost eliminate de la America Express

Până acum, de la America Express, sezonul 6, au fost eliminate patru echipe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ionuț Rusu și George Tănase, Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Ada și Antoneta Galeș au părăsit competiția.

„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă, a spus Sonia Simionov, eliminată de la America Express.

Sursă foto: Antena 1, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton