America Express 15 noiembrie - Cine a câștigat prima imunitate mică din Ecuador: „Nu cred! Așa mare bucurie am mai trăit doar când…”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 15 noiembrie – Cine a câștigat prima imunitate mică din Ecuador. Marți, 14 noiembrie, la Antena 1 a fost difuzată a 18-a ediție a emisiunii America Express, sezonul 6. Concurenții s-au întrecut în această etapă pentru a doua imunitate din primul stage din Ecuador. Iată ce echipă a scăpat de cursa pentru ultima șansă, dar și cum au reacționat norocoșii concurenți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 15 noiembrie – Cine a câștigat prima imunitate mică din Ecuador. În ediția difuzată aseară la Antena 1, concurenții America Express au dat tot ce au putut pentru a pune mâna pe a doua imunitate din primul stage din Ecuador. Aceștia au avut de îndeplinit misiuni extrem de dificile, iar, la final, doar o echipă a fost câștigătoare.

irina-fodor-23irina-fodor-23

Citește și: America Express 14 noiembrie – Romică Țociu a făcut o scenă de nervi, după ce nu a găsit mașină / Iulia Albu a fost scoasă din sărite de iubitul ei, Mike: „Atunci pleci acasă!'

Citește și: Ce regulă și-au impus Romică Țociu și fiul său înainte de a pleca la America Express. Ajuns în competiție, actorul a încălcat-o: „Am clacat…”

Citește și: Ce facultate vrea să urmeze fiul Biancăi Brad și ce crede despre alegerea lui: „M-a uimit! L-am întrebat dacă este sigur…'. Cum a trecut vedeta peste cumpenele vieții sale / EXCLUSIV

Citește și: Maria, fiica cea mare a lui Pepe, face performanță în handbal. Ce mesaj i-a transmis artistul după o victorie pe teren: „Mândru pentru…'

America Express 15 noiembrie – Cine a câștigat prima imunitate mică din Ecuador

La începutul zilei, lupta s-a dat între cele trei echipe calificate la jocul pentru amuletă. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au câștigat, astfel că au fost primele care au pornit în cursa spre imunitate. Ulterior, concurenții au aflat ce trebuie să facă după indicațiile primite în plicurile roșii.

„A doua imunitate a acestei etape se va acorda în Parque de Los Enamorados, în Ambato. Pentru următoarea emisiuni aveți nevoie de pălării Chagra. Mergeți la Mitad del Mundo și puteți găsi două pălării de cowboy autentice în magazinele marcate cu logo-ul America Express din piațetă. Nu le puteți obține pe gratis.

Va trebui să lucrați pentru proprietarul magazinului vânzând turiștilor din marfa sa. În momentul în care aveți pălăriile, puteți continua cursa spre Hacienda El Rejo, în orașul Machachi, undeți veți căuta steagul America Express. Vă pup, Țuca', a fost mesajul primit de concurenți de la Irina Fodor, în plicurile roșii.

Ce probe au avut de îndeplinit concurenții pentru imunitatea mică, la America Express

După ce au făcut autostopul, unii mai norocoși, alții mai puțin, concurenții au ajuns la Mitad del Mundo. Acolo, participanții de la America Express au trebuit să ajute un vânzător local să vândă diferite produse. Apoi, aceștia au făcut rost de niște pălării de cowboy, iar, ulterior, au trebuit să facă iar autostopul, pentru a ajunge la o fermă de vite. Primii ajunși au fost Albu și Mike, astfel că au avut privilegiul să aleagă ce sarcini le revin celorlalți concurenți.

„Misiunea voastră aici este să mențineți echilibrul în natură, adică să o ajutați pe Pachamama, făcând diverse munci la fermă. Este timpul să-i descoperiți pe cowboy-i ecuadorieni, care se numesc Chagras. Dacă sunteți primii sosiți, împărțiți sarcinile de pe panou, dar nu înainte de-a îndeplini cea mai clasică misiune Chagra: aruncarea lasoului. Dacă nu sunteți primii, informați judecătorul ce muncă v-a fost repartizată de către primii veniți, dar nici voi nu puteți începe munca fără a arunca cu lasoul', scria pe mission board.

După ce au reușit să ducă probele la final, echipele de la America Express și-au căutat iar mijloc de transport, pentru a ajunge la Irina Fodor, care-i aștepta Parque de Los Enamorados, în Ambato. Între echipe a fost o adevărată cursă, știind că-i așteaptă imunitatea mică din primul stage din Ecuador.

Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mică din Ecuador

Prima echipă care s-a întors la Irina Fodor a fost formată din Romică Țociu și fiul lui, Cătălin. Vestea i-a luat complet prin surprindere și i-a făcut să exclame de bucurie: „Nu cred! Nu cred!', a spus actorul, cu lacrimi în ochi.

Așadar, Romică Țociu și Cătălin Țociu au scăpat, momentan, de cursa pentru ultima șansă.

„Așa mare bucurie! Am mai trăit doar când s-a născut Cătălin', a adăugat Romică Țociu.

„Cel mai important este că nu alergăm la cursa pentru ultima șansă și că nu putem fi votați', a spus și Cătălin Țociu.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați de la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă. Trei echipe s-au întrecut la America Express în cursa pentru ultima șansă. Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Ionuț Rusu și George Tănase, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat tot ce au avut ei mai bun, fiecare sperând că nu va pleca acasă. Din păcate, însă, totemul a fost roșu, așa că telespectatorii și-au luat „adio de la echipa ajunsă ultima pe ultimul loc la Irina Fodor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, iar talismanul din cufăr, în formă de soare, a fost roșu.

„Cu un ochi am plâns și cu un ochi am râs, a fost reacția Cleopatrei Stratan când a văzut că soarele e roșu.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton