America Express 28 noiembrie - Cine a câștigat prima imunitate din al șaselea stage. Cum au încălcat Iulia Albu și Mike regulamentul: „Ne asumăm orice pedeapsă”

 Miniosu Alexandra
.

America Express 28 noiembrie – Cine a câștigat prima imunitate din al șaselea stage. Marți seară, la Antena 1 a fost difuzată ediția 26 din sezonul 6 America Express. În acest episod, prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, a dezvăluit cine a câștigat prima imunitate din cel de-al șaselea stage de pe Drumul Soarelui. Iată cum au încălcat Iulia Albu și Mike regulamentul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 28 noiembrie – Cine a câștigat prima imunitate din al șaselea stage. Concurenții au trecut prin multe misiuni dificile pentru a ajunge la imunitate. În final, doar o echipă a reușit să câștige, cea care a ajuns prima la Irina Fodor, în Plaza San Francisco. Iulia Albu și Mike au trișat pe drum, spunând că-și asumă orice pedeapsă.

imunitat-1imunitat-1

După ce au predat lecții de desen la o școală, concurenții America Express au trebuit să-și curețe cămașa murdărită de copii la cursuri. După ce a primit poza cu dovada, Irina Fodor le-a oferit indicațiile pentru următoarea probă.

Citește și: Iulia Albu, ironizată de Alexia și Aris Eram la America Express: 'Arată ca Michael Jackson. A venit cu niște păsări în cap și…'. Cum a reacționat vedeta

Citește și: Motivul pentru care Sânziana Negru a ales-o pe Laura Giurcanu parteneră la America Express: „Orice îi propun, în orice situație, ea găsește o soluție”

Citește și: Elena Merișoreanu, despre motivul pentru care Andreea Raicu nu și-a găsit jumătatea: „Această femeie foarte frumoasă, deșteaptă și cu toate calitățile pe care le are, nu a avut noroc. Sau poate a dat cu piciorul la noroc” / EXCLUSIV

Citește și: Când și-a dat seama Adrian Păduraru că vrea să fie actor și nu medic: „Nu cred că aș fi putut să operez sau să încerc tratamente pe viața oamenilor”

America Express 28 noiembrie – Cine a câștigat prima imunitate din al șaselea stage

Ajunși la Sombrero Homero Ortega, cel mai important producător de pălării din Ecuador, participanții de la America Express au trebuit să termine o nouă sarcină, urmând ca apoi să primească alte indicații.

„Dragilor, acum trebuie să aflați adevărata poveste a faimoaselor pălării Panama, problema e că e tipărită pe dos. Înainte de-a ajunge la mine trebuie să vă opriți în jurul Centro interamericano de Artes Populares din Cuenca, să găsiți o oglindă și să citiți textul împreună cu doi localnici. Apoi că aștept la Plaza San Francisco cu prima imunitate din această imunitate', scria în plicul primit de la Irina Fodor.

Cum au încălcat Iulia Albu și Mike regulamentul

Concurenții au dat tot ce au putut pentru a ajunge mai repede la Irina Fodor. După ce au ajuns în fața ei, participanții America Express au trebuit să răspundă la niște întrebări din textul citit în oglindă, urmând ca apoi să primească verdictul. Înainte de a anunța câștigătorii imunității, prezentatoarea TV a făcut o precizare.

„Avem de lămurit niște lucruri. Iulia și Mike, voi ați ajuns pe penultimul loc la mine, dar din punctul meu de vedere sunteți pe ultimul loc pentru că nu ați respectat proba', a zis Irina Fodor, făcând referire la faptul că cei doi nu au venit cu cămășile spălate la ei.

„Ne asumăm orice pedeapsă!', a spus atunci Iulia Albu.

„Pe ultimul loc au venit Ada și Tony, dar acum vor fi pe penultimul loc', a continuat Irina Fodor.

Ulterior, Irina Fodor a dezvălui că imunitatea mare a fost câștigată de Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Verdictul a stârnit reacții în rândul concurenților, iar Antoneta Galeș a zis: „Noi oftăm pe margine'.

Ce echipe au fost eliminate de la America Express

Până acum, de la America Express, sezonul 6, au fost eliminate trei echipe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ionuț Rusu și George Tănase și Sonia Simionov și Iuliana Pepene au părăsit competiția.

„Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă, a spus Sonia Simionov, eliminată de la America Express.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton