Ami a fost dezamăgită în dragoste și a suferit mult din cauza fostei relații: " Nu am o viață roz. M-am pus prea mult pe locul doi..."

 Dumitrache Laura
.

Ami este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În ultima perioadă, cântăreața nu a mai apărut pe micile ecrane, iar recent a dezvăluit că a trăit o decepție în dragoste. Ami susține că a fost dezamăgită de ultimul partener al său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ami a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală,iar în ultima perioadă a trecut prin momente dificile. Artista a fost dezamăgită în dragoste și susține că a uitat, pentru o perioadă, să se iubească pe sine. Cântăreața a încercat să se dedice mai mult bărbatului pe care îl iubea.

ami artistaami artista

Ami a povestit despre viața ei în podcastul moderat de Ilinca Vandici. Artista a dezvăluit că a fost într-o relație care a făcut-o să sufere, dar a învățat multe lecții de viață. Ami nu și-a revenit complet după ce a ieșit din fosta relație.

Citește și: De ce Oana Roman încă folosește numele fostului soț pe Instagram: „Nu îmi doresc nimic mai mult decât să scap de acest nume peste tot”

Citește și:Ce înțelegere a avut Mihai Bendeac cu producătorii iUmor: „Au început să regizeze anumite lucruri, ca să vadă cum reacționăm'. A demisionat brusc acum un an

Citește și:Camelia Potec, după ce a născut al doilea copil: „În perioada de adaptare, mai avem analize și teste de făcut…”

Citește și:Ce preparat românesc le-a gătit Adelina Pestrițu gazdelor sale din Sri Lanka: „S-au strâns cu toții în bucătărie și…”

Ami a fost dezamăgită în dragoste și a suferit mult din cauza ultimei relații

Ami se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În ultima perioadă, vedeta a preferat să-și țină viața sentimentală departe de ochii lumii. Invitată în podcastul moderat de Ilinca Vandici, Ami a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Artista a mărturisit că a trecut prin momente dificile după ce a suferit din dragoste. Ami susține că a fost dezamăgită de fostul iubit și nu și-a revenit complet după despărțire. Chiar și așa, vedeta a învățat multe lecții de viață.

Nu am o viață roz, dar sunt în acceptare cu tot ceea ce sunt, cu tot ceea ce se întâmplă în viața mea. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce este în prezent, pentru bine și pentru rău și asta datorită faptului că am avut un an destul de challenging pe toate planurile și am răscolit trecutul și am făcut pace cu mine și cu trecutul meu. M-am pus prea mult pe locul doi. Nu pot să zic că regret lucrul ăsta pentru că am făcut-o din iubire și m-am implicat extrem de mult, însă regret că m-am pierdut pe mine, că n-am fost atentă la treaba asta', a spus Ami în podcastul moderat de Ilinca Vandici.

Ami: ” Trebuie să te iubești pe tine decât orice ai iubi în jurul tău”

Ami mărturisește că a luptat pentru relația ei și chiar a făcut tot ce i-a stat în putință ca relația să functioneze. Mai mult, artista s-a pus pe locul doi, de dragul iubitului ei. Cu toate acestea, cântăreața a suferit enorm, iar în același timp a realizat că nu poate fi într-o relație dacă nu se iubește mai mult pe ea însăși.

„Nu vreau să sune egoist, dar în primul rând trebuie să te iubești tu pe tine decât orice ai iubi în jurul tău. Și faptul că m-am pus pe locul doi într-o relație care m-a răpus, m-a pus un pic la pământ și n-am primit același lucru înapoi m-a durat extrem de tare, dar în același timp, paradoxal, sunt recunoscătoare pentru relația asta și pentru lecțiile pe care le-am învățat', a mai spus artista.

Cântăreața și-a pierdut bunica în urmă cu câteva săptămâni, iar acest lucru a devastat-o. Ami i-a transmis bunicii sale un mesaj pe rețelele de socializare.”Azi, părea să fie o zi de toamnă liniștită. Și a fost, până în clipă în care mi-a luat-o pe buni și a dus-o sus la cer. N-o mai pot îmbrățișa, dar o vor îmbrățișa îngerii. Nu mă va mai ține în brațele ei, dar știu că mă va ocroti și-mi va cânta colinde de acolo la fiecare Crăciun. Oh, Crăciunul la țară la Jac, în județul Sălaj, pe care-l așteptăm nerăbdătoare an de an și de la care n-am lipsit niciodată. Acolo unde am copilărit, la ea în curte. Acolo mi-am făcut propria scenă pe prispa casei unde le cântam animăluțelor și vecinilor de pe uliță.

M-a învățat să pun răsaduri, să am grijă de gospodărie, să cânt colinde.Ea m-a învățat primul cântec Azi am să crestez în grindă' și se lăuda tuturor cu nepoțica ei când mă vedea la televizor. Am învățat multe de la ea. O femeie mărunțică dar cu o putere imensă până în ultima clipă a vieții ei, mereu plină de viață și fără să se plângă de nimic mai niciodată.Mi-ai fost o poveste și de azi îmi ești nostalgie. Am să-ți cânt veșnic!„, este mesajul transmis de Ami, în urmă cu puțin timp, pe rețelele sociale.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton