Ami, prima reacție după ce colegii de la Te cunosc de undeva au fost infectați cu noul coronavirus: "Trebuie să stăm cuminți în casă"

 Cica Cristina
.

Cântăreața Ami, concurentă sezonul acesta la Te cunosc de undeva, a avut o primă reacție după ce o parte dintre colegii ei au contractat virusul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Ami a fost prezentă la filmări alături de Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, câțiva dintre cei care au luat virusul și se află internați la Matei Balș.

Precum ceilalți colegi, Ami și-a făcut testul COVID-19, și, din fericire, rezultatul a fost negativ.

Citește și: Marcel Pavel, prima imagine din spital, după ce a recunoscut că este infectat cu COVID-19:„Am fost salvat, dar mai am încă o perioadă dificilă de trecut'

Cu toate acestea, cântăreața va mai sta o perioadă în casă, în izolare, într-o companie foarte plăcută, se pare, alături de câinele ei. Vedeta a ținut să precizeze că se gândește în aceste momente la colegii ei și le transmite toată energia pozitivă, fiind nerăbdătoare să înceapă din nou filmările.

„Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ. Însă, gândul meu este alături de colegii mei de la Te cunosc de undeva care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU! Pupici de la mine si Bobo”, a transmis Ami pe rețelele de socializare.

Reamintim că alți concurenți sau jurați de la Te cunosc de undeva, precum Jojo, Tavi Clonda, Monica Anghel, Cosmin Seleși, Andreea Bălan au precizat că și-au făcut testul de coronavirus, rezultatul fiind negativ.

Citește și: Jojo și-a făcut testul COVID-19, după ce mai mulți concurenți de la Te cunosc de undeva au luat virusul:„O să depășim împreună perioada asta'

Ami-1Ami-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Magda Pălimariu vorbește în premieră despre divorț. Este pregătită pentru o nouă relație:„Nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton