Amna a fost înjurată de o femeie în plină stradă, de față cu fiul ei: "David s-a simțit neputincios..."

 Dumitrache Laura
.

Amna a avut parte de un episod surprinzător, după ce a mers să-l ia pe fiul său de la școală. Artista a fost jignită și înjurată de o femeie în vârstă, deoarece și-ar fi parcat mașina într-un loc necorespunzător. Cântăreața a sunat la poliție, pentru că nu putea să își elibereze mașina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Amna este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta are o carieră de succes, iar în timpul liber este mamă cu normă întreagă. Artista are un fiu în vârstă de 8 ani, David, pe care îl adoră. Zilele trecute, Amna a trecut printr-un moment șocant după ce a fost jignită în plină stradă, de față cu fiul ei.

amna cantarataamna cantarata

Amna a suferit foarte mult după divorțul de soțul ei, dar a avut multe de învățat din această experiență. Artista se ocupă de creșterea fiului ei și îi este aproape în orice momente. Cântăreața a povestit cum a fost înjurată de o femeie în plină stradă, chiar de față cu fiul ei, David.

Citește și: Ce probleme are Amna la coloană. Artista nu se simte bine: 'S-a îngroșat gluma'

Citește și:Amna e hărțuită de un bărbat pe internet. Artista primește zeci de mesaje de la un necunoscut: „M-a disperat”

Citește și:Cum arată și ce face acum Mirela Banias de la Insula Iubirii. S-a căsătorit și s-a transformat complet la 5 ani după participarea la emisiune

Citește și:Povestea de dragoste dintre Cătălin Bordea și Livia. Cum s-au cunoscut și de ce au decis să nu aibă copii

Amna a fost înjurată de o femeie în plină stradă, de față cu fiul ei

Amna se numără printre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Pe lângă cariera de succes, Amna este mamă și are un fiu minunat. Artista a trecut printr-un divorț dureros, dar a reușit să treacă peste toate momentele grele. În urmă cu câteva zile, Amna a fost protagonista unui scandal, în plină stradă. Vedeta a parcat mașina pe o stradă, pentru a-și lua copilul de la școală, iar când s-a întors la autoturism, acesta era blocat de 2 mașini.

Am fost să il iau pe David de la școală și am rămas la o cafea cu mămicile după. Am parcat mașina pe o stradă, unde nu am considerat că am blocat pe nimeni și chiar nu am blocat pe nimeni. Ajunsă la mașină, după vreo ora și ceva, mașina mea era blocată. În spatele mașinii era o mașina, iar în lateral altă mașină, era imposibil să ieși de acolo. Prin gard am văzut o femeie care era la piscină și am întrebat-o: aveți idee a cui este aceasă mașina?, mi-a răspuns foarte greu și mi-a spus că nu are idee.”, a declarat Amna, potrivit spynews.ro.

Amna: „S-a apucat să mă jignească și să mă facă în toate felurile”

Amna a fost nevoită să sune la poliție pentru a putea să-și elibereze mașina și să ajungă acasă cu fiul ei, care era extrem de obosit. În acest timp, o femeie care era la piscină a venit la mașină și a început să o înjure pe artistă. Artista a încercat să rezolve scandalul cu vorbă bună, dar femeie a continuat să-i adreseze injurii.

După ce am sunat la 112, pentru că nu aveam cum să ies, copilul era foarte obosit, stătea pe bordură, aceeași doamnă care mi-a spus ca nu știe a cui este mașina, s-a gândit să iasă. S-a apucat să mă jignească și să mă facă în toate felurile, eu eram cu copilul…I-am spus: doamnă dacă sunteți fericită că mă jigniți la ora aceasta, eu îmi cer scuze că am parcat aici, nu știam că este strada dumneavoastră. Era o nebunie la școală în zua respectivă, nu aveai unde să parchezi, erau toate serbările tuturor claselor. Eu am parcat pe o stradă lânga școală, într-adevăr pe strada respectivă erau case, dar nu am blocat nimic, garaje, intrări.„, a mai spus artista.

Fiul Amnei a fost martor la toată scena

Amna a rămas șocată de atitudinea femeii și nu se aștepta să se comporte urât cu ea. Din nefericire, fiul ei, David, a fost martor la întreaga scenă, iar artista a avut grijă să îl protejeze și l-a trimis în mașină. De asemenea, Amna a fost urmărită de persoana care a generat conflictul.

Atunci când a început să mă înjure, David s-a simțit neputincios, s-a supărat pentru că nu mă putea apăra. I-am făcut semn copilului să stea liniștit, să meargă în mașină să nu mai audă rafala de înjurături. Nu te aștepți la reacțiile acestea de la o doamnă de 60 și ceva de ani, eu mi-am cerut scuze.Doamna mi-a spus că m-a urmărit, iar eu am stat la cafele cu mămicile, asta mi s-a părut incredibil. Niște momente penibile, create degeaba, din frustrările oamenilor.„, a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton