Amna a suferit de burnout: „Fac terapie de foarte mulți ani. Nu te mai poți ridica din pat și…”. Ce alte probleme a avut cântăreața, în copilărie

 Miniosu Alexandra
.

Amna a suferit de burnout. Artista a avut curajul să vorbească despre acest lucru abia acum, după ani de zile de terapie. Cântăreața apelează și acum la ajutorul psihologului ca să învețe să-și gestioneze stările și trăirile și spune că asta îi e de mare ajutor. Iată ce alte probleme avea solista în copilărie, din cauza meseriei mamei sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Amna se numără printre cele mai apreciate artiste din România. Acum, la 39 de ani, cântăreața se poate declara o femeie împlinită, având o carieră de succes în lumea muzicii, dar și un fiu pe nume David, în vârstă de 9 ani, pe care îl adoră. Totuși, lucrurile din viața ei nu au fost întotdeauna roz. Pe lângă faptul că a trecut acum câțiva ani printr-un divorț dureros, vedeta a suferit și de burnout. Din fericire, aceasta a reușit să se vindece după ce a apelat la ajutorul specialiștilor.

amna-1amna-1

Citește și: Amna a fost înjurată de o femeie în plină stradă, de față cu fiul ei: „David s-a simțit neputincios…”

Citește și: Amna a luat hormoni pentru a se înălța și a început să se îngrașe: „Am luat undeva la 20 de kilograme”

Citește și: Cum arată Cătălina Grama, alias Jojo, fără machiaj. Actrița nu și-a făcut nicio intervenție estetică până la 42 de ani: „Țin foarte mult la expresivitatea mea'

Citește și: Felicia Filip a împlinit 65 de ani: „Sunt un om norocos. M-am născut chiar de Ziua Fericirii'. Imagini de la nunta sopranei cu soțul ei, Cristian Mihăilescu

Amna a suferit de burnout

Discretă din fire, Amna s-a deschis abia acum în fața publicului și a dezvăluit că s-a confruntat cu burnout-ul o perioadă lungă de timp. Vedeta consideră că a ajuns la această problemă din cauza epuizării profesionale, dar, din fericire, cu ajutorul psihologului a reușit să treacă peste. Cântăreața mai face și acum terapie și e mulțumită că nu a ajuns la depresie.

„Nu am să mă ascund, fac terapie de foarte mulți ani și mă ajută foarte tare. Nu am avut depresie, a fost vorba despre un burnout, acesta este diferit de depresie. Burnout-ul este atunci când tragi de tine mai mult decât trebuie și nu mai poți face aproape nimic, pentru că ești obosit. Mă apucam să sun, să fac ceva pe telefon și mă trezeam că nu știu ce vreau să fac. Așa se manifestă, nu te mai poți ridica din pat, dar o faci mecanic și spui: hai că pot și azi, până când se întâmplă să pici', a spus Amna, potrivit spynews.ro.

Ce probleme a avut cântăreața în copilărie

Pe lângă burnout, Amna a avut și alte probleme, în perioada copilăriei. Cântăreața a dezvăluit că atunci când era mică era foarte rușinoasă și timidă, motiv pentru care nu prea avea curajul să spună lucrurilor pe nume. Potrivit spuselor ei, mama sa, care lucra ca învățătoare, îi spunea mereu „să nu o facă de râs', cuvinte care și-au pus amprenta asupra solistei, până a învățat cum să-și gestioneze trăirile.

„Nu am timp să merg fizic la terapie, nu am cunoscut-o pe terapeuta mea niciodată, fac totul online pentru că este mult mai ok, însă simt că o cunosc de o viață. Am descoperit la mine rușinea, rușinea de a dezvălui chestii, de a spune lucrurilor pe nume. Timiditate și rușine, ambele. Acum sunt în stare să vorbesc cu toată lumea de aici. Rușinea și timiditatea veneau de la faptul că mama mea îmi spunea tot timpul să am grijă, să nu o fac de râs, fiind învățătoare. Era mai mult despre ea, atât a putut, nu o condamn. Aceasta este o parte foarte importantă pe care eu am vindecat-o', a mai povestit cântăreața.

Amna este pregătită pentru o nouă relație, la 4 ani de la divorțul de tatăl fiului ei

La 4 ani de când a divorțat de tatăl copilului ei, Amna spune că și-a regăsit echilibrul emoțional și e pregătită să înceapă o nouă relație. Artista a apelat la ajutorul psihologului în perioada de vindecare și simte că abia acum s-ar putea ocupa și de latura sentimentală. Nu este adepta planurilor, ci lasă viața s-o surprindă.

„Sunt pregătită să primesc dragostea. Îl las pe Dumnezeu și Universul să mă surprindă. Știi cum se spune că socoteala de acasă nu merge cu cea din târg. Planurile la fel, nu funcționează. Se spune că dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, fă-ți un plan! Cum vrei Tu, Doamne, dă-mi ce-mi trebuie! Am simțit o singură dată dragostea la prima vedere. Cred că depinde mult de energia pe care ți-o transmite celălalt om. Sper ca 2024 să îmi aducă sănătate, echilibru și oameni faini lângă mine și toate se rezvolvă’, a declarat artista pentru cancan.ro.

Sursă foto: Captură video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton