Amna a acceptat să participe la Survivor, după ce a avut probleme cu banii, în urma divorțului: „Am făcut un atac de panică...”/ De ce nu are artista o relație acum

 Tudorache Simona
.

Amna a trecut printr-un divorț dureros, care a lăsat urme adânci în sufletul ei. Solista s-a despărțit în urmă cu cinci ani de Cristi, tatăl copilului ei. Amna a dezvăluit că a mers la terapie împreună cu fiul ei, David, pentru a face față schimbărilor din viața lor, pentru că nu se aștepta la această separare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nu i-a fost ușor să se adapteze la această nouă viață, dar a făcut totul pentru a reuși. S-a luptat cu probleme financiare și a mers la Survivor în 1921 tocmai pentru a-și putea întreține copilul. A cântat mai mult și s-a implicat în numeroase proiecte, dar a încercat întotdeauna să fie alături de fiul ei, chiar dacă asta a însemnat să revină acasă rapid de la distanțe mari.

amna 23amna 23

Ce sacrificii a făcut Amna după despărțire

Amna a pus capăt unui mariaj cu lacrimi în ochi. Gândurile i s-au îndreptat către fiul ei, către ei, către acest final neașteptat. „Am plâns pentru David. Și pentru noi (n.r. eu și Cristi), pentru că am fost doi oameni cu un proiect de viață', a spus Amna în cadrul podcastului realizat de Alexandru Constantin.

Artista admite că a ajuns la Survivor pentru că avea probleme cu banii. S-a gândit la fiul ei, la nevoile lor, așa că nu a stat prea mult pe gânduri când a făcut această alegere.

„Cum ai reacționat când ai realizat că s-ar putea să nu ai bani să îți întreții copilul, că ai rămas singură?' a întrebat-o Alexandru ConstantinRăspunsul Amnei a fost sincer: „Am făcut un atac de panică. De fapt, mai multe atacuri', a mai spus ea.

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Delia și Matteo: au fost împreună doi ani și s-au despărțit după ce artistul a fost filmat în tandrețuri cu o blondă / Detalii picante: „M-a învățat să fac dragoste'

Citește și: Unde s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan: „Nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India!'. Cel care le-a făcut cunoștință celor doi a fost fostul ei iubit, Marius Moga

Citește și: Ce relație are Carmen Grebenișan cu fostul soț, Alex Militaru. Ce confesiune a făcut influencerița despre actualul iubit: „Cred că ăsta e și motivul pentru care, la 32 de ani, pot să continui ideea de relație”

Citește și: Mirabela Dauer a urcat pe scenă și a cântat și când tatăl ei a murit: „M-am dus în negru la tata și de acolo am plecat la spectacol, nu aveam ce să fac. Mi se spune tancul sovietic”

De ce nu și-a făcut Amna o altă relație

Amna recunoaște că și-ar dori să aibă un suflet lângă ea, dar nu vrea să fie percepută ca un trofeu. Ba mai mult, are convingerea că ar fi dificil să aibă o relație cu cineva din industrie.

 „Simt că sunt un trofeu pentru mulți bărbați. E complicat să ai o relație cu cineva din industrie. Dacă eu sunt accelerat și tu personal, te las în spate. Pe bărbatul de lângă mine vreau să îl admir. Am avut până acum alt proiect de viață, cel de mamă', a dezvăluit artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton