Amna de la Survivor, probleme mari de sănătate. Nu se poate întoarce acasă: „Am amețeli...”

 Lupescu Anca
.

Amna a fost eliminată de la Survivor, dar acum are probleme mari de sănătate după competiție. Artista nu se poate întoarce în România din această cauză, așa că este nevoită să mai rămână în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amna suferă de insomnii și are amețeli . Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că a ieșit din spitalul din Republica Dominicană, unde a fost internată.

'Primele zile de când am ieșit din spital 🥺 Încă am amețeli și nu prea pot să dorm..Dar încerc să mă bucur de liniștea și peisajul SUPERB de aici🌴Voi ce faceți ?❤️', a scris artista pe rețelele de socializare.

Amna a postat pe rețelele de socializare un clip în care le-a arătat fanilor că are picioarele pline de vânătăi. Artista a fost eliminată din competiția Survivor, dar nu poate părăsi Republica Dominicană fiindcă are probleme de sănătate.

Amna-Survivor-3-2Amna-Survivor-3-2

„Din cauza problemelor de sănătate, doctorii spun că organismul meu nu e pregătit pentru un zbor atât de lung 🥺 Așa că, sunt nevoită să mai rămân câteva zile aici 🙏Abia aștept să pot să vin A C A S Ă ❤️”, a scris Amna pe reţelele de socializare.

Amna a fost eliminată de la Survivor

Drumul în competiție s-a încheiat pentru Amna, pentru concurenta din echipa Faimoșilor a fost eliminată de la Survivor. Artista a dat tot ce a putut pentru a duce puncte colegilor ei, însă aceasta avea și probleme de sănătate. În Republica Dominicană, Amna a mărturisit că a reușit să-și învingă fricile și se consideră mult mai puternică acum după ce această experiență.

„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine.Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul’, a spus Amna.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-VIVA-ianuarie-2021-small-135-763x1024.jpg

După ce a fost eliminată de la Survivor, Amna a ajuns la spital

Se pare că concurenta din echipa Faimoșilor a ajuns la spital, după ce a părăsit competiția. Amna a declarat că a avut probleme destul de grave de sănătate și a fost nevoită să fie internată. Artista așteaptă cu mare nerăbdare să ajungă acasă și să-și strângă copilul în brațe.

Citește și: Tensiuni între Zanni și Amna la Survivor: „E zero barat, nu înțelege nimic'

Citește și: Ce copil frumos are Amna de la Survivor! Cântăreața a făcut multe sacrificii de dragul lui David Cristian

Citește și: Drama neștiută din viața lui Cosmin Stanciu de la Survivor: ‘Au murit’

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, filmată complet dezbrăcată. Cum a ajuns în pat cu un bărbat celebru

‘Din pacate, drumul meu la Survivor s-a incheiat aici 💚
Chiar daca m-am confruntat cu cateva probleme SERIOASE de sanatate, am incercat sa dau tot ce am mai bun 🙏 Ieri am iesit din spital si abia astept sa ajung ACASA. VA MULTUMESC din tot sufletul pentru TOATA SUSTINEREA ❤️
Nu aveti idee cate surprize am pregatit pentru VOI 🌴 ‘
, a scris Amna pe una dintre rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton