Amna, dezvăluiri tulburătoare despre viața de mamă singură, la 5 ani de la divorț: "Dumnezeu ne dă niște palme, cum le considerăm noi pe moment, din care noi creștem"

 Oana Pantazi
.

Amna, dezvăluiri tulburătoare despre viața de mamă singură, la 5 ani de la divorț. După o relație care a durat nu mai puțin de 12 ani și o căsnicie de 9, Amna a divorțat, iar decizia i-a uimit pe fanii ei pentru că, din exterior, părea că se bucură de o familie fericită. Iată ce spune acum artista, care își crește fiul singură!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Amna a făcut recent dezvăluiri tulburătoare despre viața de mamă singură. Despărțirea de Cristi Mușat nu a fost una ușoară, mai ales că în viețile lor a apărut și un copil, însă artista a ales să meargă pe acest drum și, la 5 ani de la divorț, își crește fiul singură, chiar dacă nu este deloc ușor. Iată ce dezvăluiri a făcut artista recent în cadrul unei emisiuni TV, unde lacrimile nu au întârziat să apară…

amna-1amna-1

Amna, dezvăluiri tulburătoare despre viața de mamă singură, la 5 ani de la divorț

În 2019, Amna a divorțat de tatăl copilului ei, după 9 ani de căsnicie. Într-un interviu mai vechi, artista a declarat că relația s-a încheiat din cauza lipsei de comunicare. Soțul ei i-a fost și manager, situație care a ajutat-o să evolueze în carieră, dar care le-a adus și probleme în viața de cuplu. După divorț, Amna s-a concentrat pe muzică și pe creșterea fiului ei, David, în vârstă de 9 ani.

„Ce merităm, aia primim, că până la urmă ce ne e scris, aia se întâmplă. Contează cum te ridici și să alegi cum să lupți în fiecare zi. Eu mă gândesc întotdeauna pe cine n-aș vrea să dezamăgesc în viața asta. Părerea mea e că avem niște obligații nescrise față de niște oameni care s-au sacrificat pentru noi să fim aici. În fiecare zi mă simt insuficientă, pentru că societatea are talentul ăsta să scoată din orice fel de femeie chestia asta.
Eu m-am născut o femeie frumoasă, dar am lucrat. În momentul în care lucrezi foarte mult la tine să ajungi cea mai bună variantă a ta, te îndoiești foarte mult de tine. Din experiența divorțului, am învățat că munca mea e munca mea, nu se mai atinge nimeni de ea', a mărturisit Amna, la Kanal D.

Amna: „Viața în singurătate e foarte grea”

Deși recunoaște că viața în singurătate nu este deloc ușoară, artista spune că e, în egală măsură, și frumoasă din momentul în care înveți să o accepți și să fii independent. De dragul fiului ei, David, Amna merge înainte chiar dacă nu este deloc ușor să crești un copil de una singură.

„Viața în singurătate e foarte grea și înseamnă un echilibru foarte mare și înseamnă să doară mai mult decât e bine, pentru că noi ne dezvoltăm în durere, noi nu ne dezvoltăm când suntem în zona de confort, și Dumnezeu ne dă niște palme, cum le considerăm noi pe moment, din care noi creștem. Nu se dezvoltă nimeni în stare de confort, rețineți toți chestia asta.

E greu să fii singur, dar e al naibii de mișto. Încerc să le spun oamenilor, dar mai ales femeilor, că asta e durerea mea, că trebuie să se ridice și că nu este nimic rău în a fi picat, în a avea o zi proastă sau o săptămână proastă sau a te simți incompetent sau a te simți insuficient. Important este ce vrei să faci cu toată starea asta. O primești, treci prin ea, asta am înțeles. Dacă fugi și o bagi sub preș, ea va reveni încă o dată și încă o dată, ca o lecție pe care tu nu o accepți', a dezvăluit Amna în cadrul emisiunii „Play IT', de pe Kanal D2. 

De ce a divorțat, de fapt, Amna de soțul ei

Amna a dezvăluit care a fost momentul exact în care a înțeles că ea și Cristi Mușat nu mai pot continua împreună. Cântăreața și fostul soț nu se mai înțelegeau de mult timp, însă nu și-a găsit curajul să plece din relație până când un medic a avertizat-o că-și pune viața în pericol.

„A fost un moment decisiv, un declic care a avut loc la o discuție de-a noastră. Din momentul ăla, nu am mai putut să mă ridic din pat câteva zile. Am fost la toți doctorii posibili și imposibili.

La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, ‘cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energia pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă

Mi-am dat seama că dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie”, a povestit Amna în emisiunea La Măruță.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton