Amna a fost la un pas să leșine pe scenă, în timpul unui concert: "Mi-a fost foarte rău, nu puteam să mă țin pe picioare..."

 Dumitrache Laura
.

Amna a fost la un pas să leșine pe scenă, după ce i s-a făcut rău. Artista a participat la un eveniment când s-a simțit foarte rău, dar a continuat să cânte. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, și cum a reușit să cânte mai departe, deși se simțea rău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Amna se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta în vârstă de 39 de ani are o carieră de succes și se bucură de tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Cântăreața este o profesionistă pe scenă, iar recent a dat dovadă de asta, după ce i s-a făcut pe scenă, dar a continuat să cânte.

amnaamna

Cântăreața a dezvăluit că s-a speriat foarte tare după ce i s-a făcut rău pe scenă. Amna nu se gândea că ar putea păți așa ceva pe scenă, dar a avut alături de ea echipa care a avut grijă ca artista să fie în siguranță.

Citește și: Amna a fost înjurată de o femeie în plină stradă, de față cu fiul ei: „David s-a simțit neputincios…”

Citește și:Ce probleme are Amna la coloană. Artista nu se simte bine: 'S-a îngroșat gluma'

Citește și:Smiley, gest neașteptat față de Theo Rose: „Arată decolteul'. Reacția artistei a devenit virală

Citește și:Ce sfaturi au primit Maria Constantin și Robert Stoica de la nașii lor, chiar în ziua nunții: „E cel mai important'. Cele două cupluri pleacă în vacanță în străinătate

Amna a fost la un pas să leșine pe scenă, în timpul unui concert

Amna se numără printre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România și are o carieră de succes. Vedeta are multe evenimente în această perioadă, iar recent a avut parte de un eveniment neașteptat. Artista a dezvăluit că se afla la un eveniment când i s-a făcut rău și s-a speriat foarte tare. Din fericire, Amna a avut alături de ea echipa și s-a bazat pe asta. Cântăreața a recunoscut că i-a fost frică să nu pățească ceva.

Mi-a fost foarte rău înainte să intru pe scenă și îmi era teamă că o să pățesc ceva. Nu știu ce am putut să pățesc, deci mi-a foat foarte rău, nu puteam să mă țin pe picioare, dar gata, suntem puternice! Avem o grămadă de oameni în echipă care sunt minunați, instrumentiștii, fetele… suntem o gașcă foarte faină', a declarat Amna.

Cum este Amna cu colegii din trupa ei

Toată lumea știe că Amna este profesionistă și își dorește ca fiecare spectacol să iasă perfect. Colegele ei de trupă au declarat că artista este putin exagerată, dar acest lucru le face bine și lor, pentru că vor să fie într-o formă cât mai bună. E exigentă, dar pentru a atinge perfecțiunea trebuie să fii exigentă. Este un om extraordinar, o minunată, profesionistă. Este minunată și o iubim!', au spus colegele de trupă ale artistei.

Dincolo de cariera ei muzicală, Amna este mamă. Artista are un fiu, David, în vârstă de 8 ani. Cântăreața este foarte mândră de fiul ei și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu el. Amna a divorțat de tatăl fiului ei, iar acum este pregătită să-și refacă viața sentimentală.

Pentru mine, David, este tot. De multe ori mi-a spus că își dorește de la mine să îmi refac viața. Fiecare moment greu prin care am trecut, m-a pregătit să fiu o mamă mai bună pentru David. El este cel mai bun prieten al meu, este extraordinar de matur. Din păcate, a trecut prin niște momente prin care orice copil care își vede părinții separați, trece și s-a maturizat repede și îmi spune „Mami, tu trebuie să te iubești și să te respecți, ca să poată să înțeleagă și oamenii aceia când îți negociezi contractele', a mărturisit, Amna, în podcastul Emmei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton