Amna, sprijinită de tatăl ei și de duhovnic după divorț: „Aveam senzația că el mă judecă pentru că nu am luat niște decizii corecte”

 Tudorache Simona
.

Amna a reușit să treacă peste un divorț dureros să să se reinventeze. În acest proces, artista i-a avut aproape și părinții ei, deși a fost o vreme în care nu se înțelegeau deloc. Astăzi, Amna știe că se poate baza pe umărul tatălui ei, care pe lângă duhovnicului ei, o ajută să răzbată și îi e întotdeauna aproape cu un sfat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Amna a rămas cu băiețelul ei după divorț și s-a trezit protagonistă într-o viață complet nouă. Nu i-a fost ușor, dar a știut să se remonteze și ușor a luat-o de la capăt. Astăzi, își raportează viața la fiul ei, care are aproape 10 ani, și care devine din ce în ce mai matur în gândire.

amna-23amna-23

Amna a avut perioade când nu s-a înțeles cu părinții

Amna s-a confruntat cu depresia postnatală după naștere și recunoaște că relația cu cei apropiați a avut atunci de suferit. „Un milion de emoții, de stări, de etape. Inițial nu ne înțelegeam deloc. Era ca o ruptură, ca o prăpastie între mine și ai mei, cu toate că i-am avut tot timpul aproape. Inițial am fost ca un arici, nu lăsam pe nimeni să pună mâna pe copil. Cred că am avut și o depresie postnatală, adică sigur. Ai mei aveau senzația că ei știu mai bine. „Taci din gură, câți copii ai crescut tu?' Înnebuneam, simțeam că mor', a povestit Amna pentru Unica.ro.

Amna, mărturisiri despre familie

Perioada aceea a fost rapid uitată, astăzi comunică foarte bine. Se iubesc și se sprijină. Amna recunoaște că cel mai greu i-a fost să își convingă părinții că a devenit adult.

„După care copilul a crescut și fiecare și-a intrat în rolul foarte bine stabilit. David știe că eu știu exact cum trebuie să se întâmple lucrurile, tata știe că eu știu mai bine decât el, mama zice: „Nu mă bag, lăsați-mă în pace că nu mai pot cu voi!'. Suntem o familie foarte haioasă în care am învățat să comunicăm și să ne respectăm pe ierarhii, dacă vrei. E foarte greu să-ți convingi părinții că ai devenit adult și că, la rândul tău, ești o mamă responsabilă și că e ok', a mai spus Amna.

„Ne iubim foarte tare. Suntem două pietre tari. S-a convins că dreptatea e undeva la mijloc. Mai ales după ce am rămas singură au fost foarte multe momente în care tatăl meu a fost umărul pe care am putut să mă bazez tot timpul. Aveam senzația de multe ori că el mă judecă pentru că nu am luat niște decizii corecte', mai spune ea.

Citește și: Călin Geambașu sare în apărarea lui Cristian Ciaușu, câștigătorul de la Românii au Talent, sezonul 14: „Este o chestiune de șansă. Omul trebuie aplaudat, atâta vreme cât își face în mod autentic meseria. Sunt instrumentiști fabuloși, care cântă în stradă…”

Citește și: Alexandru Arșinel ar fi împlinit 85 de ani. Mesajul emoționant transmis de fiul său cel mic: „Chiar dacă nu ne mai putem vedea, simțim că, de acolo de SUS, ne protejezi”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu pleacă în vacanță împreună cu soțul și cei doi copii: 'George ar vrea să ajungem și în Bahamas…' De ce nu mai cheltuiește vedeta banii pe haine / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat cei doi băieți ai Ecaterinei Ladin, când au auzit că vor mai avea un frățior și cum se înțeleg acum cu mezinul: „Sunt geloși și pe cel mic, sunt geloși și între ei. Încercăm…”. Ce reguli trebuie să respecte Petru și Marcu/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni și Cristi Mitrea, scandal cu replici dure, în direct, la Măruță: „Nu ești cizelat deloc' / „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? Și Andreea Mantea e caz social, victima violenței domestice'

Amna, sprijinită de tatăl ei și de duhovnic

Chiar și când anumite trăiri o apasă, Amna e alta după o discuție cu tatăl ei. Ei îi dă aripi, o motivează să lupte pentru ce dorește. Putere îi dă și duhovnicul ei, pentru că discuțiile cu el sunt mult mai profunde.

„I-am zis: „Eu credeam la un moment dat că o să mă reașez mai repede la casa mea. Ori sunt eu prea pretențioasă ori oamenii nu mai sunt așa de calitate în ziua de azi'. Și mi-a zis: „Ține minte, o femeie ca tine n-are cum să rămână singură. Te-ai ridicat și, cum e vorba, fiecare sac își are peticul lui. N-are cum să rămână așa'. A contat pentru mine extraordinar de tare pentru că mi-a dat aripi. În momentele mele de maximă îndoială îmi aduc aminte ce mi-a spus tata. Uneori vorbesc cu duhovnicul lucruri pe care tata nu le poate înțelege și acum îmi dau seama cât de important e tata în viața mea. Mai presus de orice e acolo', a adăugat Amna.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton