Ana Baniciu a postat prima imagine cu chipul fiului ei: „Nu există ceva mai frumos...” / Cum arată bebelușul artistei

 Calin Maria Bianca
.

Ana Baniciu a postat prima imagine cu chipul fiului ei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ana Baniciu a născut în urmă cu câteva zile un băiețel perfect sănătos. Îndrăgita artistă se simte foarte bine după ce a devenit mamă pentru prima dată, iar momentele pe care le traversează acum sunt cu adevărat unice. Deși a fost discretă cu primele poze alături de fiul ei, acum artista nu a mai ezitat și i-a dezvăluit chipul pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Știm cu toții faptul că mulți părinți, mai ales când vine vorba despre persoanele publice din showbiz-ul românesc, aleg să nu își expună copilul pe rețelele de socializare și să-l țină ascuns de ochii curioșilor, cel puțină până crește. Ei bine, Ana Baniciu nu a considerat necesar acest lucru, mai ales că se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online, astfel că tocmai a publicat prima poză cu chipul fiului ei.

whatsapp-image-2024-06-07-at-11.05.42whatsapp-image-2024-06-07-at-11.05.42

Citește și: Ana Baniciu, primele declarații după ce a devenit mamă: „Sunt cu bebe, e un moment…”

Citește și: Mircea Baniciu, primele declarații despre nepoțelul lui, după ce Ana Baniciu a născut: „Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav. Fiecare eveniment de genul acesta e cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect…”/ De ce nu poate merge artistul la spital

Citește și: „Apare în Codul Bunelor Maniere absolut peste tot. O regulă…”. Reacția Oanei Roman, după ce Ioana Blaj a venit îmbrăcată în alb la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman

Citește și: Cine sunt nașii fiului Anei Baniciu. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, au decis să-i schimbe în ultimul moment: „A venit în vizită și…'

Ana Baniciu a postat prima imagine cu chipul fiului ei

Ana Baniciu este foarte activă pe rețelele de socializare de când a devenit mamă pentru prima dată, astfel că încă de când a născut a publicat numeroase fotografii cu fiul ei. Totuși, nu i-a arătat chipul până azi, ci doar porțiuni ale corpului, precum mâinile sau picioarele. Azi, fără a mai sta pe gânduri, s-a fotografiat în timp ce stătea cu capul lipit de al lui și a urcat imediat poza în mediul online, spre surprinderea tuturor.

Nu există ceva mai frumos…„, este mesajul postat de Ana Baniciu în dreptul fotografie cu ea și fiul ei.

Bineînțeles, poza a fost însoțită de un mesaj extrem de emoționant, prin care artista explică clar că nu există un sentiment mai frumos pe lume ca acela de a-ți ține copilul la piept. Mai mult decât atât, a pus și o melodie de iubire, care se potrivește perfect cu superba fotografie alături de micuțul ei, ce-i seamănă foarte bine.

Raluka este nașa fiului Anei Baniciu

Fanii au fost copleșiți când au văzut prima fotografie cu fiul Anei Baniciu, însă și atunci când artista a publicat clipul video în care a anunțat că Raluka, prietena ei cea mai bună, o să fie nașa copilului. Urmăritorii s-au bucurat nespus când au aflat această veste, iar acest lucru se vede cu ochiul liber din secțiunea comentariilor, unde toți îi felicită și se bucură pentru ei.

„Bebelușul a făcut prima lui surpriză! Am făcut nașa să plângă!„, a scris Ana Baniciu în dreptul clipului video cu surpriza pe care i-a pregătit-o Ralukăi, viitoarea nașă a copilului ei.

Aveau o altă nașă, pe Nadine, tot o prietenă a Anei Baniciu, atunci când au făcut declarațiile despre nașii copilului înainte să nască, însă se pare că lucrurile s-au schimbat. Totuși, nașul a rămas pe aceleași poziții, fiind în continuare cel mai bun prieten al lui Edy Kovacs.

Vom avea alți nași, dar și ei sunt alături de noi constant și vor fi și în continuare. Este prietena mea cea mai bună din copilărie, Nadine, ne cunoaștem de la 2 ani, am făcut împreună grădiniță, liceu, absolut tot. Ea va fi nașa și mai avem un naș din partea lui Edy, este vorba despre prietenul lui bun.‘, a mărturisit Ana Baniciu pentru Unica.ro, pe atunci.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton