Ana Baniciu a postat prima imagine cu chipul fiului ei, Aris, la o lună de când l-a născut: "Cel mai special moment din viața unei mămici..." / Cum au reacționat fanii când l-au văzut

 Oana Pantazi
.

Ana Baniciu a postat prima imagine cu fiul ei în vârstă de o lună. Artista a devenit mamă pe data de 4 iunie și trăiește acum momente unice alături de bebelușul ei. Ana a ținut să-și împărtășească fericirea și cu fanii ei din mediul online, pe care i-a surprins cu o imagine adorabilă a bebelușului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Dacă până acum a fost destul de discretă, preferând să nu-l arate pe micuț în întregime, Ana Baniciu a decis că a venit momentul ca bebelușul ei să-și facă intrarea în mediul online. În scurt timp, fotografia cu micuțul a primit peste 15.000 de aprecieri din partea fanilor artistei.

baniciu6-1baniciu6-1

Ana Baniciu a postat prima imagine cu fiul ei în vârstă de o lună

În general, vedetele preferă discreția atunci când vine vorba despre expunerea copiilor în mediul online, dar nu acesta a fost și cazul Anei Baniciu, care ieri a postat prima fotografie cu adorabilul ei băiețel. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, au devenit părinți în urmă cu o lună și trăiesc acum cele mai frumoase momente alături de bebelușul lor.

Citește și: Ana Baniciu, primele declarații după ce a devenit mamă: „Sunt cu bebe, e un moment…'

Citește și: Mircea Baniciu, primele declarații despre nepoțelul lui, după ce Ana Baniciu a născut: „Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav. Fiecare eveniment de genul acesta e cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect…'/ De ce nu poate merge artistul la spital

Citește și: Cine sunt nașii fiului Anei Baniciu. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, au decis să-i schimbe în ultimul moment: „A venit în vizită și…’

Ana, care are o mulțime de urmăritori în mediul online, a decis recent că este momentul ca aceștia să-i cunoască fiul și a postat o fotografie adorabilă cu micuțul. Artista și-a imortalizat bebelușul dormind, iar fotografia a făcut furori în rândul fanilor.

„Miroase a lapte și iubire', a scris Ana în dreptul fotografiei, iar aprecierile fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate.

Nu mai pot de drag, abia aștept să îl cunosc!'/ „Vai de mine câtă frumusețeee!'/ „Efectiv e o dulceață, îl ador!'/ „Acesta este cel mai special moment din viața unei mămici. Ai o dulceață de copil'/ Să fiți sănătoși împreună mulți ani! Iubire și fericire împreună!'/ „Nu mai pot de dragul lui, este un băiețel supeeeeerb', sunt doar câteva dintre nenumăratele mesaje primite de artistă de la fanii din mediul online.

De ce nu a putut Ana Baniciu să nască natural

Artista și-a dorit să nască natural, însă din păcate, au apărut probleme care au obligat-o să apeleze la cezariană. Micuțul s-a grăbit să vină pe lume, contracțiile apărând chiar în ziua în care artista trebuia să meargă la spital pentru un control de rutină.

Din păcate, în ultima perioadă a sarcinii, bebelușul s-a agitat și cordonul ombilical i s-a înfășurat în jurul gâtului destul de strâns, operația de cezariană fiind astfel necesară.

Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat că în ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical, acesta fiind destul de strâns, era foarte strâns. În momentul în care eu aveam contracții puternice, el se chinuia să se ducă în jos și se oprea oxigenarea lui. Efectiv se auzea cum bătăile inimii scădeau și atunci am hotărât că gata, facem cezariană.

A fost singurul moment în care m-am simțit copleșită și am început să plâng. Doctorul, care nu a avut nici măcar un apel telefonic de la mine pe toată perioada sarcinii și știa că sunt super relaxată, a zis Ana, ce se întâmplă? De ce plângi? Nu mă așteptam să nasc atât de repede acum. Adică eu credeam că e un proces de durată, că va fi altfel, cu totul altfel. Și m-a luat prin surprindere, m-am liniștit și am născut’, a explicat Ana Baniciu în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton