Ana Baniciu, apariție spectaculoasă în costum de baie, la doar o lună după ce a născut: "Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum și sunt conștientă de asta!"

 Oana Pantazi
.

Ana Baniciu, prima apariție în costum de baie, la doar o lună după ce a născut. Artista s-a recuperat spectaculos la scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima oară, iar fanii ei au avut ocazia recent să se convingă de asta, după ce Ana Baniciu a postat primele fotografii cu ea de la malul mării.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La începutul lunii iunie, Ana Baniciu a devenit mama unui băiețel superb, iar o lună mai târziu a postat în social media niște fotografii în care etalează un trup de invidiat, la plajă. Fanii au felicitat-o în număr mare, însă nu toată lumea a fost la fel de încântată, mai ales că artista a subliniat că… „mi-am etalat cu mândrie corpul de după sarcină”. Evident, au apărut și comentarii care spuneau că postând astfel de fotografii creează așteptări false sau chiar pune presiune pe alte viitoare mame, pentru că nu toată lumea se recuperează la fel de repede…

anaana

Ana Baniciu, apariție spectaculoasă în costum de baie, la doar o lună după ce a născut

Pe 4 iunie, Ana Baniciu a devenit mamă pentru prima dată, iar o lună mai târziu artista are trup de fotomodel, după cum se poate vedea și din fotografiile postate pe contul ei de Instagram. Imaginile au adunat peste 21.000 de like-uri, dar și multe comentarii asupra cărora Ana a revenit ulterior cu explicații după ce a creat „valuri” printre internauți postarea ei inițială: „Azi se împlinește o lună de când am născut și cu ocazia asta am avut un strop de timp pentru mine… pentru noi! Am fugit pe plajă și mi-am etalat cu mândrie corpul de după sarcină”.

Citește și: Cum își alege Andreea Esca prietenii. Știrista ține cont de un criteriu: „Era destul de greu în timpul liceului. Nu neapărat greu, dar era mai rigid'

Citește și: Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef': „Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un ‘hater care să-mi bată obrazul…'. Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, fascinat de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil: „Am lucrat cu ea de când avea 14 ani. Este o femeie, o manechină aproape perfectă!'

Printre miile de like-uri s-au strecurat însă și câteva comentarii din partea unor doamne s-au odmnișoare care au fost deranjate de exprimare și au ținut să sublinieze că nu toată lumea arată așa la o lună după naștere…

„M-am gândit mult la tot ce s-a discutat în comentarii și vreau să adaug la postarea asta următoarele:

Da! Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum și sunt conștientă de asta! Când am rămas însărcinată aveam 47 de kg… o greutate pe care încercam de aproximativ doi ani să o mut din loc și nu s-a putut deloc! Sincer… nu îmi plăcea cum arătăm, eram șnur și continuarea o știți voi, am luat în sarcin[ 16 kg pe care le-am primit așa cum au venit, kg cu care nu m-am stresat absolut deloc pentru că nu asta era important pentru mine, putem lua și 30, important era bebelușul! A fost și pentru mine o surpriză faptul că am slăbit la loc în așa scurt timp și știu că nu toate femeile pot face asta!

Ce mai știu este că fiecare mamă primește odată cu nașterea un glow aparte, se citește pe față, în ochi și în energia pe care o emană… știu că toate suntem diferite și avem metabolisme poate mai grele de urnit și va asigur că în cazul meu nu s-a depus nici un strop de efort! Mănânc haotic, alăptez, nu dorm de 1 lună nopțile și totuși zâmbesc și mă bucur de fiecare moment în parte! E o perioada grea, o schimbare radicală, atât corporală cât și mentală dar ce va invit eu să facem împreună este să îmbrățișăm tot ce vine, așa cum vine și să ne bucurăm de momentele astea care sunt unice! Iubiți-va așa cum sunteți, pufoase, slăbănoage că mine, obosite, pline de lapte pe haine… etc! Va îmbrățișez și vă mulțumesc pentru fiecare mesaj în parte… înțeleg perfect!”, a mai scris Ana Baniciu pe Instagram.

De ce nu a putut Ana Baniciu să nască natural

La începtul sarcinii, Ana Baniciu avea în plan să-și aducă fiul pe lume pe cale naturală. Lucrurile s-au schimbat, însă, pe parcurs. La o săptămână de când a devenit mamă pentru prima dată, artista a povestit tot ce s-a întâmplat în ziua în care s-a născut minunea din viața ei. Ana Baniciu a explicat că și-a dorit foarte mult să nască natural, dată fiind toleranța ei mare la durere, dar nu a fost posibil.

Artista a dezvăluit că motivul pentru nu a putut naște natural a fost că în ultima perioadă bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical, acesta fiind destul de strâns, operația de cezariană fiind astfel necesară.

Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat că în ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical, acesta fiind destul de strâns, era foarte strâns. În momentul în care eu aveam contracții puternice, el se chinuia să se ducă în jos și se oprea oxigenarea lui. Efectiv se auzea cum bătăile inimii scădeau și atunci am hotărât că gata, facem cezariană. A fost singurul moment în care m-am simțit copleșită și am început să plâng.

Doctorul, care nu a avut nici măcar un apel telefonic de la mine pe toată perioada sarcinii și știa că sunt super relaxată, a zis Ana, ce se întâmplă? De ce plângi? Nu mă așteptam să nasc atât de repede acum. Adică eu credeam că e un proces de durată, că va fi altfel, cu totul altfel. Și m-a luat prin surprindere, m-am liniștit și am născut’, a explicat Ana Baniciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton