Ana Baniciu, primele declarații după ce a devenit mamă: „Sunt cu bebe, e un moment…"

 Tudorache Simona
.

Ana Baniciu a făcut primele declarații după ce a devenit mamă. Artista se află în spital, e bine și savurează fiecare moment pe care îl petrece alături de fiul ei. Ana Baniciu a vrut să nască natural, dar, pentru că avea o sarcină mare, medicul a ales cezariana. Acum, solista va avea nevoie de un timp mai lung pentru recuperare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Încântat de vestea că fiica lui a adus pe lume un copil superb a fost și Mircea Baniciu. Solistul are câteva concerte, dar cum va avea mai mult timp va merge să îi strângă pe cei doi în brațe. În toată această perioadă a ținut legătura cu ginerele lui, Edy Kovacs, care are grijă de Ana, soția lui, dar păstrează și legătura cu familia.

ana-baniciu-33-1ana-baniciu-33-1

Ana Baniciu, primele declarații după nașterea fiului ei

Ana Baniciu promite să dea toate detaliile despre această perioadă, atât grea, cât și frumoasă, atunci când va fi externată. „Sincer, nu mă simt în stare să vorbesc. Sunt cu bebe, e un moment… Toate sunt bune, mulțumesc', a spus Ana Baniciu pentru Fanatik.

Ana Baniciu era însărcinată când a ajuns în mijlocul luptelor din Israel

Raluka a povestit cât și-a dorit prietena ei, Ana Baniciu, un copil. Solista nu poate uita nici acum momentele de panică trăite în Israel. Pe atunci Ana Baniciu era însărcinată, dar nu știa.

„Știam cumva, adică mă așteptam că știam că își doresc foarte tare să devină părinți. Ne așteptam cumva foarte repede ca după nuntă să se întâmple asta. Apropo de asta… E destul de funny. Noi când eram în Israel (n. red.: fetele au prins ziua de 7 octombrie 2023, în care Hamas a atacat statul evreu), ea era însărcinată și nu știa. Și am trecut prin toată panica de acolo. Chiar am postat niște poze amândoudă, de acolo. Și… lumea credea că eu sunt însărcinată. Credea asta pentru că aveam o eșarfă care mă acoperea. Și, de fapt, ea era însărcinată. Am primit toți vestea foarte bine și așteptăm să vină pe lume bebelușul', spunea Raluka despre sarcina Anei Baniciu.

Citește și: Totul despre nunta lui Pepe cu Yasmine: „E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac' / Ce artiști cântă și cum va fi meniul

Citește și: Cum a reușit Emma, fiica lui Ilie Năstase, să intre la universitatea unde au studiat Prințul William și Kate Middleton. Ce a povestit Amalia Năstase: 'A avut de susținut 19 examene…'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica Alinei Pușcaș este elevă la școală, deși are doar 5 ani: „A sărit un an de grădiniță. Are ceva deosebit' / Iris știe să citească și a uimit profesorii

Citește și: Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe Culiță Sterp și îi cere banii pentru piesele compuse de ea: „Nu a avut curajul să mă sune. M-a deranjat…' / Ce sumă imensă ar trebui să recupereze

Citește și: De ce s-a retras Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor: „Mie îmi place foarte mult emisiunea, îmi place s-o urmăresc, poate mai mult decât să fiu acolo. Nu a fost momentul oportun…”

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, s-au mutat în casă nouă

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, s-au mutat, chiar înainte de venirea copilului, într-o vilă superbă, pe care au renovat-o. Casa a aparținut bunicilor artistei, dar până de curând a fost închiriată.

„S-a investit destul de mult, pentru că e și un proiect îndrăzneț, în care nu mulți s-ar fi băgat, pentru că e o casă de 100 de ani, care a necesitat foarte multe schimbări. Ne bucurăm că a ieșit ce ne dorim, o să fie ceva superb, nu mai contează cât s-a investit. Contează să fim sănătoși, că banii vin, banii pleacă, spunea Ana Baniciu, pentru Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton