Ana Baniciu, primul Paște singură, după ce mama ei a murit, anul trecut: "Edy, din păcate, nu este alături de mine"

 Radulescu Ruxandra
.

Ana Baniciu a suferit enorm anul trecut, când cea care i-a dat viață s-a stins din cauza unor probleme medicale. Fiica lui Mircea Baniciu a trecut printr-o perioadă dificilă, însă logodnicul ei, Edy Kovacs, și familia, i-au fos alături, la acel moment. Anul acesta, Ana Baniciu va petrece primul Paște fără mama ei, însă vedeta îi simte constant prezența. Baniciu a mai mărturisit că, din păcate, logodnicul ei nu va putea petrece sărbătorile alături de ea. Iată motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu, primul Paște, după ce mama ei a murit anul trecut. Ana Baniciu a avut trecut prin durerea de a-și pierde mama, anul trecut, din cauza unor probleme de sănătate. Mama vedetei s-a stins în luna mai, iar în prezent, la aproape un an de la pierderea suferită, Ana Baniciu este recunoscătoare că cei dragi îi sunt alături. Primul Paște petrecut fără mama ei, Baniciu îl va petrece cu familia, dar fără logodnicul ei, Edy Kovacs, care va fi ocupat cu concertele.

img-40img-40

Ana Baniciu, primul Paște singură, după ce mama ei a murit anul trecut

La aproape un an după ce mama ei s-a stins din viață, durerea Anei Baniciu a început să se mai vindece. Vedeta simte că cea care i-a dat viață veghează constant asupra ei. Ana Baniciu va fi alături de familie, în noaptea de Înviere, însă fără logdnicul Edy Kovacs, întrucât acesta pune muzică, într-un alt oraș.

Citește și: Cum l-a cunoscut Ana Baniciu pe iubitul ei, Edy Kovacs:„Arătam rău, a avut foarte mare grijă de mine’

Citește și: Ce a făcut Ana Baniciu cu premiul câștigat la Asia Express:'Mi-am luat…'

Citește și:Cum se simte Jorge la o lună de la operația la genunchi. Încă e în cârje, în urma accidentării de la Survivor: „Mă doare când pun piciorul jos, se umflă…’

Citește și:Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu Toni Iuruc. Cât a cerut pe ea și cine a cumpărat-o

„E primul Paște fără mama. Anul trecut am fost cu mama, în spital, de fapt, dar eu sunt convinsă că mama e constant în preajma mea și o să fie ceva special în noaptea de Paște. Anul ăsta, o să petrec Paștele împreună cu familia, cu bunica sa și în rest, cu familia. Edy, din păcate, nu este alături de mine de Paște, pentru că pune muzică. E și DJ în timpul liber și pune muzică în alt oraș, la mare, mai exact, dar nu contează. Eu stau cu bunica, cu părinții lui Edy, cu toată familia', a spus Ana Baniciu, la Antena Stars.

Ana Baniciu și Edy Kovacs se pregătesc intens pentru nuntă

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit anul trecut și, în prezent, așteaptă un moment oportun să facă nunta. Vedeta a declarat că a găsit deja rochia de mireasă, precum și locația unde vrea să organizeze marele eveniment

Am avut un moment în care am crezut că nu găsim locația aia care să ne bucure întru totul, dar am găsit-o', a mai spus artista, la Antena Stars.

Ana Banciu a suferit un șoc, când a murit mama ei

Ana Baniciu i-a fost alături mamei sale pe patul de moarte și a îngrijit-o în ultimele luni de viață. Artista a suferit un șoc atunci când a aflat că mama ei suferă de o boală gravă și a făcut tot ce i-a stat în putință, pentru a avea parte de cel mai bun tratament.

„Am trecut cu putere și cu încredere în mine, și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici. M-a rugat să merg înainte și asta fac. A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine’, a spus Ana Baniciu într-un interviu pentru Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton