Ana Baniciu arată spectaculos în rochie mulată, la o lună de când a născut: "A revenit talia! Este foarte important să mă văd frumoasă în oglindă"

 Dumba Gabriela
.

Ana Baniciu are o siluetă de invidiat la doar o lună de când a născut și nu a ezitat să îmbrace o rochie mulată pentru a le arăta fanilor săi de pe Instagram că și-a revenit spectaculos. Proaspăta mămică a povestit celor care o urmăresc în online și despre starea psihică a unei femei care abia a născut și a oferit din trucurile sale pentru a evita despresia postnatală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Ana Baniciu a adus pe lume primul ei copil în urmă cu o lună, pe 1 iunie mai exact. Micuțul Aris le-a schimbat viața complet artistei și lui Edy Kovacs și a adus multă bucurie în sufletele lor. Fiica lui Mircea Baniciu se simte excelent și a oferit câteva sfaturi femeilor care au născut de curând și se tem că ar putea suferi de depresie postnatală.

1.-ana-baniciu1.-ana-baniciu

Cum arată Ana Baniciu în rochie mulată, la o lună de când a născut

Aris, fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs s-a născut cu câteva zile mai devreme decât termenul stabilit de medici, care era pe 12 iunie. Încă de la sfârșitul lunii mai, Ana Baniciu a fost informată de către medici că nașterea poate avea loc oricând, deși data oficială era stabilită pentru 12 iunie.

Artista a fost pregătită pentru acest moment de luni întregi, așteptând cu nerăbdare să-și țină în brațe primul copil. Edi Kovacs i-a fost alături Anei în aceste momente speciale și este extrem de fericit că a devenit tată. Cei doi au făcut toate pregătirile necesare pentru sosirea micuțului, inclusiv pregătirea bagajului pentru maternitate și stabilirea modului în care Ana și-a dorit să nască.

A trecut aproape o lună de atunci, timp în care Ana Baniciu și-a revenit spectaculos din punct de vedere fizic, însă susține că stă foarte bine și cu psihicul și a oferit un sfat femeilor care se tem să nu cadă pradă depresiei postnatale.

Ana Baniciu a îmbrăcat o rochie mulată și a anunțat în secțiunea Stories, pe Instagram că „talia a revenit”. „Mă gândeam inclusiv să-mi pun cercei astăzi. Nu pentru că aș ieși din casă, ci pentru confortul meu psihic pentru că mi-am dat seama că este foarte important să mă văd frumoasă în oglindă, având în vedere că petrec foarte mult timp în casă, cu bebelușul.

O să vorbim aici, în curând, despre mental health (nr. sănătatea mentală). Știu că foarte multe femei fac depresie postnatală și o să vă zic cum scap eu de despresia postnatală. Încerc să am mintea limpede constant și să am timp cu mine. Puțin, dar de calitate. Mă pregătesc puțin, mă aranjez, îmi dau o față… Se întâmplă ceva ce mie îmi place!”.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă au fost condamnați în dosarul măștilor contrafăcute. Ce pedeapsă au primit: „Soluția…’ / Decizia instanței nu este definitivă

Citește și: Cât plătesc Iuliana Marciuc și Adrian Enache pentru facultatea fiului lor. David va studia în Olanda: „Prețurile sunt foarte mari, raportate la chiria din România. Pe 30 august are prima întâlnire cu colegii’ / EXCLUSIV

Cât de grea a fost nașterea pentru Ana Baniciu

Ana Baniciu și-a dorit să nască natural, dar a luat în calcul și posibilitatea să apară complicații care ar putea să facă acest lucru imposibil. Așadar, artista a făcut tot ce a putut pentru a-și aduce copilul pe lume în condiții de siguranță, iar acum se bucură de un băiețel perfect sănătos.

'La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada aceasta de sarcină pentru o naștere naturală. (…) Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. Mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers.

Însă, l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe. Nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme. (…) În ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical', a declarat Ana Baniciu, pe Instagram.

Înainte să nască, Ana Baniciu a găsit o bonă potrivită pentru micuțul ei și a semnat contractul pentru serviciile acesteia, dorind ca totul să fie în ordine și în armonie atunci când va sosi momentul mult așteptat.

Ana Baniciu a angajat o bonă din Filipine și a recunoscut că salariul acesteia nu este deloc unul mic. „Am și găsit-o, ieri am semnat și contractul. Costă… dar nu e româncă. E din Filipine. Are 40 de ani, o cheamă Mercy și e foarte drăguță', a spus vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton