Ana Baniciu și Edy Kovacks și-au botezat băiețelul, iar Raluka a fost nașă. Imagini inedite de la eveniment

.

La patru luni de când au devenit părinți, Ana Baniciu și Edy Kovacs și-au botezat băiețelul. Evenimentul a fost unul restrâns, iar alături la creștinarea micuțului Aris le-au fost familiile și prietenii apropiați. Cuplul a ales ca Raluka, prietena apropiată a artistei, să fie părintele spiritual al fiului lor.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

În weekendul care tocmai a trecut, ana Baniciu și Edy Kovacs și-au creștinat fiul în vârstă de 4 luni. Evenimentul s-a petrecut în discreție, artista și soțul ei alegând să nu facă public acest moment important din viața lor. Raluka, nașa lui Aris, a publicat însă imagini emoționante de la eveniment.

1.-ana-baniciu-si-a-botezat-baietelul1.-ana-baniciu-si-a-botezat-baietelul

Ana Baniciu și Edy Kovacks și-au botezat băiețelul

Artista și soțul ei și-au creștinat micuțul în cadru restrâns, iar Raluka este cea care i-a devenit părinte spiritual fiului lor. Micuțul a primit un nume cu o conotație puternică, Aris provenind din cuvântul grecesc „aristos', care înseamnă „cel mai bun' sau „cel mai puternic'. Acest nume a fost utilizat pentru prima dată în Grecia Antică, unde era considerat un nume deosebit de onorabil.

Citește și: Cum arată Ana Baniciu în costum de baie, la 2 luni de când a născut. Fanii au rămas impresionați de aspectul ei fizic: „Ești superbă, mămico…’

Citește și: Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei: a mobilat livingul, dormitorul și camera copilului / Designul îmbină arhitectura orginală cu accente moderne: „Cât de frumos ne-a ieșit proiectul’

Citește și: Imagini de poveste cu Andrea Bocelli și familia lui. Tenorul a aniversat 30 de ani de carieră: „Veronica este prietena mea cea mai bună, iubita mea, partenera mea în bucurie și în tristețe'

Ana Baniciu și Edy Kovacs au fost discreți și nu au publicat imagini de la creștinarea fiului lor, în schimb nașa lui Aris a postat în social media câteva imagini cu finul ei, din biserică, unde îl ținea pe Aris în brațe în timpul ceremoniei, dar și din locul unde a fost celebrat evenimentul, alături de un mesaj emoționant.

„Sunt mândră că sunt nașa ta.
Ești iubit până la cer și înapoi!',
a scris Raluka pe contul ei de Instagram.

Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt împreună de 4 ani și au împlinit un an de la căsătorie

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au sărbătorit recent un dublu eveniment emoționant: 4 ani de relație și un an de la nunta lor. Artista a marcat momentul printr-un mesaj special, care a fost publicat pe rețelele de socializare.

„Azi împlinim 4 ani de iubire frumoasă și 1 an de la cea mai frumoasă petrecere… nunta noastră. Ce an a trecut… și ce ani frumoși avem în față! Să ne fie cu iubire și înțelegere ca până acum, dragul meu! La mulți ani nouă! Te iu…’, a scris Ana Baniciu.

Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în luna iunie, iar artista a luat o pauză pentru a se dedica micuțului Aris.

De ce nu a putut Ana Baniciu să nască natural

Ana Baniciu și-a dorit să nască natural, însă din păcate, au apărut probleme care au obligat-o să apeleze la cezariană. Micuțul s-a grăbit să vină pe lume, contracțiile apărând chiar în ziua în care artista trebuia să meargă la spital pentru un control de rutină.

Din păcate, în ultima perioadă a sarcinii, bebelușul s-a agitat și cordonul ombilical i s-a înfășurat în jurul gâtului destul de strâns, operația de cezariană fiind astfel necesară.

Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat că în ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical, acesta fiind destul de strâns, era foarte strâns. În momentul în care eu aveam contracții puternice, el se chinuia să se ducă în jos și se oprea oxigenarea lui. Efectiv se auzea cum bătăile inimii scădeau și atunci am hotărât că gata, facem cezariană.

A fost singurul moment în care m-am simțit copleșită și am început să plâng. Doctorul, care nu a avut nici măcar un apel telefonic de la mine pe toată perioada sarcinii și știa că sunt super relaxată, a zis Ana, ce se întâmplă? De ce plângi? Nu mă așteptam să nasc atât de repede acum. Adică eu credeam că e un proces de durată, că va fi altfel, cu totul altfel. Și m-a luat prin surprindere, m-am liniștit și am născut, a explicat Ana Baniciu în mediul online.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton