Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit: "Vrem să ne bucurăm la maxim de acest moment frumos din viața noastră". Imagini de la cununia civilă

 Calin Maria Bianca
.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit astăzi, 8 septembrie! Imagini spectaculoase de la nunta artistei cu iubitul ei, eveniment despre care Ana Baniciu spune că este unul atipic. Ana Baniciu și Edy Kovacs au spus un „DA” hotărât la Starea Civilă, dar extrem de emoționați totodată. Ana Baniciu își dorește să aibă o nuntă reușită, unde invitații să se distreze și să se simtă bine, însă a ales să facă o petrecere atipică, fără tradiții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pentru Ana Baniciu și iubitul ei, Edi Kovacs, pandemia a fost, paradoxal, un lucru bun, deoarece i-a adus împreună. Artista s-a molipsit de COVID de la el, apoi tot el a îngrijit-o, iar acesta a fost începutul unei frumoase povești de iubire, care a continuat foarte bine în ciuda greutăților. Azi, cei doi au pășit timizi și plini de emoții către cel mai frumos moment din viața lor de cuplu!

baniciu9baniciu9

Citește și: Ana Baniciu se mărită. Când va avea loc nunta: „M-am gândit să facem mai repede pentru că…”

Citește și: Cum a fost Ana Baniciu cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy Kovacs și cum va fi nunta lor: „Nu vrem să fie una tradițională, ci…' / EXCLUSIV

Citește și: „Niciun copil drogat nu are părinți'. Dana Budeanu, reacție dură după tragediile care au lovit România. Cum comentează accidentul de la 2 Mai

Citește și: Gabriela Cristea nu vrea să audă de împăcarea cu tatăl ei: „Este grav când oamenii apropiați încearcă să facă bani pe spinarea ta”

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit!

Ana Baniciu și Edy Kovacs radiază de fericire în aceste momente, asta fiindcă astăzi este ziua nunții lor, la care tot visează încă din 2021, când a fost cerută în căsătorie. Cei doi au pus multe variante în discuție, însă de la nunta la mare sau de o nuntă mică, au ajuns la o nuntă mare cu numeroși invitați.

Când au ieșit de la Starea Civilă a avut loc și o situație amuzantă. Prietenii au început să arunce cu orez, iar Ana Baniciu a făcut o remarcă: „Stați, că mi-a intrat orez și în gură'. Raluka, buna ei prietenă, a fost alături de ea în ziua cea mare.

La cununia civilă, Ana Baniciu a purtat un costum alb din tweed, format dintr-o rochie scurtă și dreaptă, dar și un sacou pe care l-a purtat pe umeri.

„Suntem emoționați și nerăbdători să petrecem alături de toți cei dragi! Vrem să ne bucurăm la maxim de acest moment frumos din viața noastră și sperăm din inimă să iasă așa cum ne-am propus. Este o nuntă total atipică, ăsta a fost primul nostru gând când ne-am apucat de organizare! Pe partea de organizare am primit ajutor din partea unor oameni foarte pricepuți. Mai sunt lucruri de pus la punct, dar mai e și timp! O să iasă super!', a declarat Ana Baniciu pentru wowbiz.ro.

Ana Baniciu își dorește o nuntă atipică

Așa cum era de așteptat, mirii au avut grija ca totul să fie perfect, iar invitații nu pot decât să aprecieze fiecare detaliu și să se bucure pentru frumoșii miri care au făcut cel mai important pas din viața lor de cuplu.

'Nu vrem să fie una tradițională, ci o petrecere între prieteni! Ne dorim muzică bună, pentru că amândoi suntem pasionați de muzică și aici aveam cea mai mare bătaie de cap, în rest suntem relaxați, pentru că știu că o să organizăm ceva special!

Suntem emoționați și nerăbdători să petrecem alături de toți cei dragi! Vrem să ne bucurăm la maxim de acest moment frumos din viața noastră și sperăm din inimă să iasă așa cum ne-am propus. Este o nuntă total atipică, ăsta a fost primul nostru gând când ne-am apucat de organizare! O să iasă super!', a spus Ana Baniciu despre nunta cu iubitul ei, înainte de evenimentul grandios.

Ana Baniciu îmbracă două rochii de mireasă

Ana Baniciu a atras toate privirile încă de la primele ore ale dimineții, când a îmbrăcat prima ținută, cea de la Cununia Civilă. Artista și-a ales cu mare grijă coafura, cât și machiajul, pentru a se potrivi ținutei. Totuși, asta nu este tot, fiindcă ce-i mai special de acum înainte urmează. Artista a declarat că vrea două rochii de mireasă și cu siguranță vor arăta exact așa cum și-a dorit.

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta.

Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțini, toți m-au sfătuit până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele.', a mărturisit Ana Baniciu, recent.

Soțul Anei Baniciu nu vrea să poarte verigheta

Ei bine, Ana Baniciu a fost destul de reținută privind nunta ei cu Edy Kovacs astfel că nu a mai dat prea multe detalii din casă în ultima vreme și pentru mulți a fost o surpriză frumosul eveniment. Totuși, nu putem uita că în urmă cu mai mult timp a declarat despre soțul ei că nu vrea să poarte verigheta. Nu, nu are un motiv întemeiat, ci doar susține că nu-i plac inelele și nu se potrivesc stilului său.

„Nici nu am idee cum o să arate verighetele noastre. Chiar m-aș bucura să aflu la acest eveniment cum o să arate verighetele noastre.

Edy oricum mi-a promis că nu o va purta. A zis că el nu poartă niciodată inele, chiar nu poartă și îl înțeleg, și mi-a zis cum ar fi să poarte verigheta.

Eu i-am răspuns: cum ar fi să nu poarte verigheta, că trebuie să o poarte. Așa decurge discuția noastră. Până la urmă mie trebuie să-mi vină bine', a declarat vedeta în urmă cu mai mult timp.

001-cover-mica-59001-cover-mica-59

Ana Baniciu și soțul ei își doresc să devină părinți

Ana Baniciu și Edy Kovacs au devenit soț și soție cu acte în regulă astăzi. Cei doi și-au unit destinele pentru tot restul vieții, iar de acum înainte sunt gata să atingă și restul obiectivelor de pe listă. Printre cele mai importante planuri de viitor și cele mai arzătoare dorințe, se numără chiar întemeierea unei familii, așa cum chiar frumoasa artistă a dezvăluit.

„Va fi un eveniment pentru toată lumea. Până la urmă ne bucurăm și că îi avem pe ei alături și că îi bucurăm. Am trecut prin niște chestii în ultima perioadă și m-am gândit să facem mai repede nunta pentru că nu știi ce se întâmplă, să fie ei în forță acum și să se bucure de fericirea noastră, să facem și un copil, că își crească și nepoții. Mă gândesc mereu la asta’, a dezvăluit Ana Baniciu, în urmă cu mai mult timp.

Totuși, Ana Baniciu are și un angajament cu componenții formației, care au vrut să fie siguri că artista nu va deveni mamă prea curând. Fostele sale colege, printre care Ellie White, Giulia Anghelescu și Adela Popescu, toate s-au retras din trupă pentru a se dedica vieții de familie, însă ea le-a promis că mai așteaptă puțin.

Urmează să fiu și eu însărcinată, dar eu când mă bag într-un proiect și de asemenea anvergură sunt foarte serioasă. Le-am promis băieților o perioadă de timp că nu rămân. Nu m-au pus să semnez, s-a pus discuția la prima discuție a noastră chiar a venit vorba despre asta și au zis Te rugăm, dacă poți, că te-am găsit tot în momentul vieții tale când ești foarte liniștită și e foarte posibil să nu faci asta !’ și am zis că nu, mai stăm un pic. Lui Edi îi convine că mai stăm un pic, îți dai seama, că nu se grăbea el acum să fie tătic tânăr„, a mai declarat Ana Baniciu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton