Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au dezvăluit sexul copilului: ”Anunț cu mândrie cel mai epic...”

.

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au dezvăluit sexul copilului. Acum nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ana Baniciu este însărcinată. Îndrăgita artistă a ascuns sarcina mai bine de patru luni, așa cum chiar ea a declarat, însă recent a dat vestea cea mare. În timp ce ea doar a făcut anunțul că vor avea un copil, soțul ei a ținut să precizeze și sexul bebelușului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, radiază de fericire! Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani, timp în care au realizat numeroase lucruri frumoase și au trecut la următorul nivel. Dacă în vara anului 2023 au făcut nunta, iar la scurt timp au postat primele imagini cu casa lor, acum a sosit momentul pentru venirea pe lume a unui copil.

whatsapp-image-2024-01-10-at-11.31.43-1whatsapp-image-2024-01-10-at-11.31.43-1

Citește și: Ana Baniciu este însărcinată: 'Noi 3. Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni…'. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Ce crede Mircea Baniciu despre soțul fiicei lui, Ana Baniciu, și ce spune despre nepoți: „Mi-ar plăcea. Am certitudinea că…'. Cu ce se ocupă Victor, băiatul artistului / EXCLUSIV

Citește și: Marius Elisei, atac către Oana Roman, după ce l-a numit narcisist: „Mi-a ascuns sarcina patru luni. M-a închis afară, m-a jignit din primele zile'

Citește și: Dinu Maxer, după ce tatăl Deei i-a adresat vorbe dure: „Pentru mine a fost un mare șoc, a fost deplasat. Eu chiar nu sunt fițos”

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au dezvăluit sexul copilului

Ana Baniciu a reușit să își țină sarcina ascunsă de ochii curioșilor vreme de patru luni și este foarte mândră că a reușit acest lucru și a putut da vestea cea mare chiar ea, pe rețelele de socializare. Fanii au fost în extaz când au văzut pozele cu burtica de gravidă, însă mulți se gândeau dacă vor avea o fetiță sau un băiețel.

Nu a mai durat mult însă și soțul artistei, Edy Kovacs, a scris pe pagina lui de Instagram faptul că vor avea un băiețel. Secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt, mai ales fiindcă lângă acestă veste minunată erau și mai multe poze cu ei, în calitate de viitori părinți.

Anunț cu mândrie că cel mai epic B2B din viața mea este în curs de realizare. Cu băiatul meu. este mesajul postat de soțul Anei Baniciu, alături de mai multe poze cu ei doi și fiul din pântecele artistei.

Cum a dat Ana Baniciu vestea că este însărcinată

Ana Baniciu a vrut să se asigure că totul decurge perfect privind sarcina, astfel că a ascuns-o vreme de câteva luni bune. A mers la control, unde a aflat și faptul că vor avea un băiețel, astfel că a sosit momentul ideal pentru a da fanilor marea veste. Bineînțeles, nu se putea fără o serie de fotografii cu burtica de gravidă, cu care a emoționat pe toată lumea.

Noi 3…
Am reusit cumva sa tinem acest secret mai bine de 4 luni de zile si mi-am dorit din suflet sa fiu eu cea care va dau cea mai importanta veste de pana acum! Familia noastra se implineste.
Suntem fericiti, recunoscatori si nerabdatori sa ne cunoastem iubirea cea mare… Ne aflam pe un taram nou, necunoscut, dar sunt sigura ca ne vom descurca asa cum am facut-o mereu!

Multumesc, mama!‘. este mesajul emoționant postat de Ana Baniciu pe pagina ei personală de Instagram.

Fanii așteptai cu nerăbdare acest moment, dar mai ales tatăl artistei, Mircea Baniciu, care a și declarat într-un interviu pentru VIVA! că așteaptă nepoți cât mai curând.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton