Ana Bodea, actrița principală din serialul "Lia - soția soțului meu", a fost la un pas de moarte: "Ajunsesem la 29 de kg. Nu-mi dau seama cum am supraviețuit!"

 Dumba Gabriela
.

Ana Bodea, actrița principală din serialul „Lia – soția soțului meu', de pe Antena 1, a absolvit Școala de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova și dezvăluie că pasiunea ei pentru balet a dus-o aproape de moarte. La un moment dat, din cauza regulilor dure din balet, Ana Bodea ajunsese să cântărească doar 29 de kilograme și este un mister și pentru ea cum a reușit să supraviețuiască.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ana Bodea este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale' din București și are în CV și cea mai cunoscută școală de balet din lume, cea a Teatrului Balșoi din Moscova. Actrița din serialul „Lia – soția soțului meu” își amintește cu drag acea perioadă, dar îi dau emoții și acum sacrificiile pe care le-a făcut atunci.

1236353_601886963230241_150379232_n1236353_601886963230241_150379232_n

Ana Bodea, actrița din serialul „Lia – soția soțului meu”, la un pas de moarte din cauza baletului

Ana Bodea, actrița principală din serialul „Lia – soția soțului meu”, la un pas de moarte, dar nu regretă anii pe care i-a dedicat baletului. Ana Bodea a început să facă balet de la vârsta de trei ani și a absolvit Școala de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova.

„Îmi scriu mesaje atâția copii care mă întreabă ce să mănânce ca să slăbească, ce dietă să țină și nu mi se pare OK. O să povestesc cum a fost pentru mine. În primul an la Bolshoi, fiind o presiune pe mine, îmi era foarte greu. La mine a fost o combinație între depresie, de care nu știam și apoi am primit un tabel cu înălțimea și greutatea pe care trebuia să o am, aveam cu 3 kilograme în plus', a dezvăluit Ana Bodea în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Astfel, din dorința de a se ridica la standardele școlii și de a fi în topul clasamentului, Ana Bodea a dezvăluit că a ajuns să slăbească din ce în ce mai mult.

„Ușor, ușor am început să slăbesc nemâncând, la fiecare final de an aveam examene și ca să primim note mari luau tot în calcul, și cum dansam, și cum arătam, dacă nu te încadrai în tabelul acela, mai scădeau din punctaj. Așa am început să slăbesc, mă antrenam mai mult, dădeam ture de alergare peste tot, prin casă, prin curtea blocului, îmi puneam costum de fâș ca să transpir. Am început să mănânc din ce în ce mai puțin și au venit rezultatele. Ajunsesem la greutatea ideală din tabel, dar nu am știut cum să mă opresc. Credeam că dacă încep să mănânc din nou, voi ajunge iar la kilogramele dinainte.

„N-am știu cum să mă opresc, și-au dat seama și ai mei că era ceva în neregulă cu mine, și profesorii îmi spuneau că sunt prea slabă, că nu o să fac față. Ajunsesem la 29-20 de kilograme și am dat niște examene foarte grele așa. Eu acum nu-mi dau seama cum am supraviețuit, cum am trecut prin examenele alea. Doctorii le-au spus părinților mei dacă dacă o să continui așa o să mă piardă. Da, am fost la un pas de moarte.', a dezvăluit Ana Bodea.

Citește și: Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au împăcat! Au de împărțit 20.000 de mii de euro după procesul câștigat: „Nu ne vom mai certa pe acești bani'

Citește și: Nicoleta Nucă și Alex Ursache nu mai locuiesc împreună. Ce face artista după despărțire: „Nu a fost aleasă intenționat o dată, pur și simplu am considerat că…'

Prin ce a trecut Ana Bodea la Școala de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova

Ana Bodea, una dintre puţinele românce acceptate la celebra școală de balet Bolshoi Theatre din Moscova, a mărturisit că nu va regreta niciodată că a ales să se implice atât de mult în balet.

„La început m-a dus mama la balet, cred că aveam 3 ani, nici nu mergeam bine. Am muncit mai mult, într-adevăr, nu aș fi reușit să ajung acolo unde am ajuns dacă nu mă antrenam zilnic, în jur de 5 ore pe zi. Știu că aveam balet de dimineață, fugeam la școală, terminam școala, după școală fugeam la balet și terminam totul pe la 23', a povestit Ana Bodea într-un interviu mai vechi, pentru Observator.

Ana Bodea a mai spus că a studiat și a absolvit Școala de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova. Ea a fost nevoită să învețe rusă, iar ea a mai mărturisit și că profesorii îi mai și băteau.

„Nu o să regret niciodată alegerea asta, adică m-a disciplinat, m-a maturizat. Nu pot să zic că nu am avut copilărie sau că nu mi-am trăit copilăria, dar pur și simplu am ales să o trăiesc așa.

Am făcut școala de balet la Teatrul Balșoi. A fost greu să mă obișnuiesc, să mă adaptez, să cunosc oameni noi, istoria teatrului, istoria baletului, rusa, evident, a trebuit să învăț rusa, pentru că nu voiau să vorbească engleză sau altă limbă. Profesorii cred că mi-au marcat viața în sens bun. Bine, ne mai și băteau„, a mai spus Ana Bodea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton