Ana Bodea din serialul Lia, primele declarații despre relația cu Valentin Butnaru: "Simt că visez, viața mea e minunată". Au mers împreună într-o vacanță exotică, în Croația

 Dumitrache Laura
.

Ana Bodea și Valentin Butnaru formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt discreți cu viața lor personală, iar recent, actrița din serialul Lia-Soția soțului meu, a făcut declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de prezentatorul de știri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Actrița din serialul Lia- Soția soțului meu are o relație cu Valentin Butnaru. În urmă cu ceva timp s-a zvonit că Ana Bodea și Valentin Butnaru au o relație de iubire, după ce au fost surprinși impreună. Cei doi nu au vorbit până acum despre relația lor, dar nu s-au sfiit să se afișeze împreună pe rețelele de socializare.

ana bodea si valentiana bodea si valenti

Actrița a fost în vacanță cu iubitul ei, Valentin Butnaru, în Croația, unde au petrecut momente de neuitat. Ana Bodea a declarat că este fericită și are o relație frumoasă alături de prezentatorul tv. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația ei.

Citește și:Ana Bodea, actrița din „Lia, soția soțului meu” și Valentin Butnaru formează un cuplu. Ce urări i-a făcut, de ziua ei: „A fost alături de mine…”

Citește și:Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia: „A fost foarte greu, pentru că simțeam că sunt eu, nu Lia”. Scenariul este inspirat din povestea ei de viață / EXCLUSIV

Citește și:Deea Maxer, dans incendiar pentru iubitul ei. Vedeta i-a organizat acestuia o petrecerea-surpriză, de ziua lui de naștere: „Cu tot sufletul pentru tine”

Citește și:Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea. În ce emisiune va apărea, din toamnă, la Pro TV: „Scoate-mă din platou…”

Ana Bodea, primele declarații despre relația cu Valentin Butnaru

Valentin Butnaru și Ana Bodea formează un cuplu de câteva luni. Deși sunt cunoscuți de multă lume, cei doi sunt foarte discreti cu relația lor și nu au vorbit până acum despre povestea lor de dragoste. În urmă cu ceva timp, actrița din Lia-Soția soțului meu și prezentatorul de știri de la Observator au fost surprinși împreună. De atunci, cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună pe rețelele de socializare. Recent, Ana Bodea a făcut primele declarații despre relația cu Valentin Butnaru, dezvăluind că trece printr-o perioadă frumoasă din viața ei.

Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta, pentru că viața mea personală e atât de frumoasă încât nu îmi vine să împărtășesc lucrurile astea cu toată lumea, dar pot spune că mă simt foarte bine, atât profesional, cât și pe plan personal, și sunt în punctul acela încât efectiv simt că visez și că viața mea e minunată. E perfect tot', a declarat Ana Bodea pentru unica.


Ana Bodea, despre o posibilă cerere de căsătorie

Ana Bodea a devenit faimoasă după ce a interpretat-o pe Lia, în serialul Lia-Soția soțului meu, difuzat la Antena 1. Actrița a mers în vacanță alături de iubitul ei și s-a bucurat de momente senzaționale. Întrebată cum ar reacționa dar primi o cerere de căsătorie, Ana Bodea a declarat că ar fi fost emoționată. „Nu m-am gândit la lucrurile astea. Cred că aș fi foarte emoționată. Clar m-ar lua prin surprindere', a mai spus aceasta. În urmă cu câteva luni, Ana Bodea și-a sărbătorit ziua de naștere, iar iubitul ei i-a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare.

‘La mulți ani, bodea.ada ! Cum nu avem o poză împreună, am ales the next best thing, adică o poză cu cea care îți seamănă leit și ăreia i-ai insuflat pasiuni, caracter, pofta de viață, talent pe care a știut să și-l cultive și multă determinare. A fost alături de mine zilele astea, în care am bolit ca un preșcolar sensibil, cu vărsat de vânt (poveste adevărată, dar n-am avut vărsat de vânt acum și m-a făcut să realizez că ți-a moștenit sufletul nobil! Să ai o zi minunată!’, a scris Valentin Butnaru pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton