Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia: "A fost foarte greu, pentru că simțeam că sunt eu, nu Lia". Scenariul este inspirat din povestea ei de viață / EXCLUSIV

.

Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia, soția soțului meu, de la Antena 1, a declarat, într-un interviu pentru viva.ro, că scenariștii s-au inspirat din povestea ei de viață. Din acest motiv, rolul pe care îl joacă este asemănător ei. Tânăra actriță a mărturisit că i-a fost foarte greu, întrucât avea senzația că se deschide ea în fața camerelor de luat vederi, și nu Lia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia, de la Antena 1, susține că scenariștii s-au inspirat din povestea ei de viață. Din acest motiv, spune că este și o binecuvântare, dar și un blestem faptul că o interpretează pe Lia. A făcut balet până la 18 ani și a jucat la Teatrul Balșoi din Moscova.

26063611_399909070429458_825666640249751375_o26063611_399909070429458_825666640249751375_o

Citește și: Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia, a ajuns pe perfuzii, înainte de lansarea serialului:”Uneori simt că este dificil”

Citește și: Cine este Ana Bodea, actrița din serialul Lia, de la Antena 1.A studiat în Moscova

Citește și: Ilinca Vandici, secretul siluetei sale suple, la 36 de ani. Cum se menține în formă:„Am grijă de corpul meu prin…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce restricții i-a impus tatăl iordanian lui Denise Rifai, în adolescență:„Nu aveam voie să am un iubit. M-am simţit atât de umilită când…' / EXCLUSIV

Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia, soția soțului meu: 'Este și o binecuvântare, și un blestem'

Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia, soția soțului meu, de la Antena 1, a studiat în Rusia și a făcut balet la Academia Teatrului Balșoi din Moscova. S-a lăsat de balet la vârsta de 18 ani și s-a apucat de actorie. Scenariștii s-au inspirat din povestea ei de viață pentru noul serial de la Antena 1, Lia, soția soțulului meu. Într-un interviu pentru viva.ro, Ana Bodea, cea care o joacă pe Lia, spune că acest lucru este pentru ea și o binecuvântare, și un blestem.

Spune-mi, te rog, despre rolul pe care în joci în serialul Lia, soția soțului meu!

În serialul Lia, soția soțului meu o interpretez chiar pe Lia, personajul principal. Este o fată foarte apropiată de mine. Mi-e foarte greu să găsesc deosebiri între mine și ea, mai ales că scenariștii și doamna Ruxandra Ion au decis să se inspire foarte mult din povestea mea de viață, cea cu baletul. Și suntem foarte apropiate, foarte asemănătoare.

Și atunci, din punctul acesta de vedere, îți este mai ușor sau mai greu?

Este și o binecuvântare, și un blestem. O să vedeți. De ce? Pentru că am vorbit și despre balet, și despre lucruri apropiate, care erau foarte personale. Și a fost foarte greu, pentru că simțeam că sunt eu și mă deschid eu în fața camerelor, nu Lia. Oarecum, când ai personajul și e foarte diferit de tine, te aperi în spatele lui. Dar, fiind atât de apropiată de Lia, sau Lia de mine, atutomat mă deschid și eu. Și au fost multe momente în care ce simțeam și ce jucam era pe bune. Era fix ce simțeam eu, Ana. Și a fost greu. Dar e și ușor, în același timp, o ușurare faptul că povestea mea i-a ajutat și a reușit să îi impresioneze.

Ana Bodea: 'Îmi tremură picioarele când intru în secvență'

Cum este să joci cu actori așa cunoscuți cum sunt Constantin Cotimanis și Carmen Ionescu?

Am emoții. Este minunat și am emoții de fiecare dată. Îmi tremură picioarele când intru în secvență, de fiecare dată. Și nu cred că în doi ani se va schimba acest lucru. Sunt oameni pe care-i apreciez foarte mult, cu multă experiență. Și încă simt că nu merit să fiu lângă ei.

Când ai început să faci balet?

Pasiunea pentru balet a început la 3 ani când m-au dus părinții la cursurile de balet. Dar, m-am lăsat de balet la 18 ani. Am dansat patru ani și am studiat la Acamedia de balet a Teatrului Balșoi din Moscova, și am dansat la Teatrul Balșoi din Moscova.

De ce ai renunțat la balet?

M-am lăsat de balet pentru că m-am maturizat. M-am schimbat foarte mult. De la trei ani la 18 ani te schimbi complet. Și mi-am dat seama că nu mai e ceea ce îmi doresc și că, oricât aș încerca, nu ar mai putea să mă facă fericită. Și atunci am început actoria. Pasiunea aceasta era și destul de apropiată de ceea ce făceam, de balet. Oricum stăteam în teatru toată ziua și am avut gândul acesta cu actoria, mai demult.

Ana Bodea: 'La scurt timp am primit scrisoarea acasă…'

Ce rol ai dori să joci?

Un rol pe care mi-aș dori să-l joc în clipa de față, nu știu. Momentan vreau să îl joc pe acesta bine și, după aceea, poate mi-aș dori un rol negativ, ca să mă scoată din aria mea de confort.

Cum ai ajuns la Teatrul Balșoi?

La 11 sau la 12 ani am fost acceptată la Școala de stat din Berlin, apoi la 14 ani, chiar înainte să fiu acceptată la Balșoi, la niște audiții, am fost acceptată și la Școlile de balet din Marsilia și din Cannes. Și imediat după aceea, am fost la un curs de vară al Teatrului Balșoi. La scurt timp am primit scrisoarea acasă, că mă așteaptă să studiez acolo, și evident, că am decis să merg acolo.

Adică, ce e de apreciat la ei în continuare, deși situația este destul de delicată acum, e iubirea lor față de artă și cultură. Și, în momentul acela, în 2014 nu era alt loc la care să mă gândesc când venea vorba de balet, în afară de Rusia.

Ana Bodea: 'Am mereu mir la mine'

Te-ai mutat acolo sau mergeai, periodic?

Am stat acolo. Baletul implică foarte multă muncă și aveam antrenamente de dimineață. După aceea liceul, după aceea repetiții, apoi spectacole, iar după spectacole la 11 noaptea uneori, mă duceam și la sală. Am studiat în limba rusă. Am învățat în două luni. Eram și copil și prindeam mai repede. Copiii sunt ca niște bureți. Și e altceva când stai printre ei. Una e să încep să învăț aici, o limbă străină și alta e să mă duc chiar acolo, și să fiu nevoită să o vorbesc.

Ai un talisman care să-ți poarte noroc? Le porți cu tine?

Am mai multe. De exemplu, am mereu mir la mine. Mai am o pietricică foarte specială și am primit recent, o broșă cu o ciocârlie. Pentru că mi s-a zis Lia ciocârlia.

Foto: Facebook, Antena1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton